Εμετός και διάρροια από το φάρμακο...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εχω ξυπνησει απο τις 4 και τρεχω εξω συνεχως με τον τακη! κανει διαρροια συνεχεια και απο το πρωι εχει κανει 3 φορες εμετο! η διαθεση του ομως ειναι καλη! τωρα κοιμαται! ειμαστε στην 10 μερα της θεραπειας με μιλτεφοραν και μαλλον ειναι απο αυτο! κανονικα μεχρι αυριο θα πρεπει να σταματησουν γιατι αλλιως θα πρεπει να σταματησουμε το φαρμακο 1-2 μερες κι αυτο το φοβαμαι.. υπαρχει καποιος που να το εχει περασει αυτο?:eye:

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
ναι εγω προσφατα αλλα οχι απο φαρμακο...και οταν λεω προσφατα εννοω την τεταρτη το βραδυ....εμετο και διαρροια...παρε τηλεφωνο τον κτηνιατρο σου οπωσδηποτε.... το αφηνα και εγω και διαπιστωσα οτι ειναι οτι χειροτερο...μπορει να ειναι κατι απλο αλλα γιατι να ταλαιπωρειτε το κακομοιρο και να αγχωνεσε και εσυ???

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εχω μιλησει μαζι του! περιμενουμε ως αυριο να δουμε αν θα υποχωρησει μονο του! ειχε απο την αρχη του φαρμακου μαλακα κοπρανα αλλα τωρα χειροτερεψε! πρεπει να κανει τον κυκλο του. αυριο θα δουμε αν συνεχιστει θα παρει αντιεμετικο! τι φαγητο του εδωσες? του μαγειρευω καθε μερα νομιζω ειναι το καλυτερο

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
δεν του δινω μαγειρευτω..μονο ξηρ. προσωπικα μου ειναι δυσκολο να μαγειρευω και για τον κουταβο αυτην την περιοδο... στην πρωτη μερα εμετου και διαρροιας τπτ μετα ενα κτηνιατρικο υγρο με κρεας μεσα ρυζι λαχανικα φρουτα πολυ θρεπτικο..το εδινα με συρριγκα και δεν ετρωγε τπτ αλλο..στις πρωτες πρωτες διαρροιες hills id αλλα μας εκανε χειροτερα συμφωνα με τν κτηνιατρο

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ο γιατρός σου συνέστησε να του μαγειρεύεις?
Αν ναι..., τότε αυτό να κάνεις.
Αν είναι δική σου πρωτοβουλία, μήπως να τον ρώταγες καλύτερα?
Όχι ότι ...βλάπτει.., απλώς μια απορία εκφράζω.

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ο γιατρος λεει αν μπορω να το κανω! αν δε μπορω ξηρα τροφη καλης ποιοτητας!