Εμετός μετά τη βόλτα.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Γεια σας παιδιά.
Εχει τύχει 2 φορές που έχω βγάλει τον Ροκ βόλτα να κάνει εμετό οταν γυρίζουμε σπίτι. Επίσης, ακόμα μία φορά που τον είχα αγκαλιά έξω, μου έκανε γουλίτσα .
Η γιατρός μου είπε ότι θα το ξεπεράσει, είναι μικρός ακόμα (4 μηνών) και παθαίνει αναγωγές σαν τα μωρά επειδή είναι ευαίσθητος και ταράζεται στα νέα ερεθίσματα. Επίσης, μου είπε ότι ακόμα δεν έχει κλείσει το καρδιακό στόμιο (αν θυμάμαι καλά) και παίζει κι αυτό το ρόλο του.
Πάντως στις πρώτες βόλτες δεν το πάθαινε αυτό. Τώρα τελευταία μου το κάνει (βάζει και διάφορα στο στόμα απο κάτω , σήμερα του έβγαλα απο το στόμα κάτι απροσδιόριστο).

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Θα βοηθήσει αν δεν τον αφήσεις να πιει νερό κατευθείαν μετά την βόλτα.
Εγώ τους κρατάω ένα μισάωρο χωρίς νερό, ειδικά όταν η βόλτα είναι έντονη με πολύ παιχνίδι.
Αργότερα όταν θα μεγαλώσει η τακτική αυτή προστατεύει και από την συστροφή στομάχου.

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Προσπαθώ να μην τον αφήνω, τον μαλώνω αλλά είναι οι πρώτες του βόλτες και ακόμα δεν έχει μάθει. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε.

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Προσπαθώ να μην τον αφήνω, τον μαλώνω αλλά είναι οι πρώτες του βόλτες και ακόμα δεν έχει μάθει. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε.
Το θέμα δεν είναι να του λες "μη το τρως αυτό καλέ!" σκόπός είναι να τον έχεις με το λουρί και σε κάθε κίνηση που θα κάνει να τον "ταρακουνάς". Δεν υπάρχει προσπαθώ να μην τον αφήνω.....
"ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ!!!"

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Το θέμα δεν είναι να του λες "μη το τρως αυτό καλέ!" σκόπός είναι να τον έχεις με το λουρί και σε κάθε κίνηση που θα κάνει να τον "ταρακουνάς". Δεν υπάρχει προσπαθώ να μην τον αφήνω.....
"ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ!!!"
Aκριβώς!! Γιατί αν κάποια ώρα βάλει κάτι άσχημο στο στόμα του (κούφια η ώρα!) και μια γλυψιά αρκεί για το μοιραίο..
Όταν δεις πως πάει έστω να μυρίσει κάτι θα τον τραβήξεις επιτόπου και θα του πεις "Μη"
Ειδικά τώρα που είναι σε έξαρση οι φόλες..

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Παιδιά, μη με μαλώνετε!!!! Ακριβώς αυτό κάνω. Μη και μη συνέχεια και τον τραβάω με το λουρί αλλά συνεχίζει και το κάνει. Σήμερα, μέχρι να του πω το μη, έβαλε σε χρόνο dt κάτι στο στόμα του που αναγκάστηκα να του το βγάλω με το χέρι μου μην το καταπιεί. Τον μάλωσα επι τόπου, του μιλάω συνέχεια γι' αυτό. Δεν τον αφήνω αλλά δεν τον προλαβαίνω ώρες ώρες.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Δεν είναι μάλωμα!!! Είναι συμβουλή!!!
Έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με όλα αυτά που ακούμε καθημερινά!!
Τόσα ζώα έχουν χαθεί με τα τέρατα που σπέρνουν φόλες!!
Εγώ σκέφτομαι μήπως τα βγάζω με φίμωτρο πλέον με όλα αυτά που ακούω...τα μάτια μας 10000000!!!

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Τα ξέρω και τα διαβάζω εδώ μέσα για τις φόλες και έχω τρομοκρατηθεί. Αφού σκέφτομαι να μην τον ξαναβγάλω βόλτα, τόσο πολύ (αλλά τι μου φταίει το κακόμοιρο να πάθει κατάθλιψη...!). Αλλά είναι 4μισι μηνών ακόμη, είναι οι πρώτες του βόλτες και τώρα μαθαίνει, γι' αυτό είμαι μη και μη συνέχεια αλλά σας λέω ειναι στιγμές που δεν τον προλαβαίνω τον άτιμο. Είναι και μικρόσωμος και η μουσούδα του είναι κοντά στο έδαφος και του είναι πιο εύκολο.

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
χαχαχχα ε! οχι κι ετσι! Να μη το βγαλεις βολτα γιατί φοβάσαι?
Μπορεί να πηδήξει από το παράθυρο και να κλεφτει!!!! :)

Τώρα είναι η ευκαιρία να μαθει μια και είναι οι πρώτες βόλτες του ;)

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Χαχαχαχα λες? Οχι μωρέ, το βγάζω, εννοείται, μην το κάνω αντικοινωνικό το σκυλάκι. Απλά φοβάμαι γενικά΄μ' αυτά που ακούω. Λες να του βάλω κανα φίμωτρο?????:confused: Μαλτεζάκι με φίμωτρο.....!!!!

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Άλλωστε με βάση κάποιου νόμου.... (όπως μου είπε κάποιος κύριος στον δρόμο)... όλα τα σκυλια πρέπει να είναι με λουρί και φίμωτρο.......

Αν το κάνεις λοιπόν, θέλω φώτο!!!!!!!!!! :)