Εμετός

elountas

Member
23 Ιουνίου 2011
6
0
καλησπερα
σημερα το πρωι το σκυλακι μου(γαλλικο μπουλντογκ 2.5 μηνων) εκανε εμετο εχοντας φαει την μιση τροφη που του ειχα βάλει και μετα συνέχισε τρώγοντας και την υπόλοιπη.
αυτο που με φόβισε ειναι οτι η τροφη που έβγαλε ηταν μεσα σε ενα πολυ πηκτό σάλιο κατι σαν φλέμα με την τροφη μεσα.
να αρχισω να ανησυχώ ???

και κατι ακομα μερικα νυχακια του ειναι λιγο ασπρα μηπως εχει εληψη ασβεστιου?

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Μηπως ειναι λαιμαργος;Μηπως ταλαιπωρηθηκε μετα το φαγητο (παιχνιδι, τρεξιμο κ.α)
Εφοσον αυτο δε συνεχιστει, δεν συνδιαστει και με αλλα συμπτωματα, και το κουταβι σου ειναι ορεξατο για εμενα δεν ειναι κατι σοβαρο.
Καλο ειναι αν θες να επικοινωνησεις και με τον κτηνιατρο τηλεφωνικα.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Σε αυτο που λες παιζουν πολλα ρολο !!

Ποση ωρα εφαγε μετα απο παιχνιδι κτλπ! Πρεπει να το αφηνεις να ηρεμησει πριν φαει !!
Αν ειναι λαίμαργο παλι μπορει να γινει !! Πρεπει να σκεφτεις ενα τροπο για να καθυστερείς την κατάποση!

Φυσικα υπαρχουν κ αλλα καλυτερα ρωτα το γιατρο σου !

Καλως ηρθες κ πες λιγα πραγματα για σενα κ το σκυλακι σου οταν μπορεσεις!! Αααα βαλε κ φωτος !!

elountas

Member
23 Ιουνίου 2011
6
0
καλός σας βρηκα...κωστας απο κρητη το σκυλακι το λενε gonzo φωτογραφίες εχω είδη ανεβάσει
ναι ειναι αρκετά λαίμαργος πεφτει στο φαει με τα μουτρα και κανει σαν τρελος μεχρι να το φάει όλο επιδη τον κοίταζα οταν ετρωγε μου φάνηκε οτι μπούκωσε η στραβωκαταπιε δεν ξερω πως να το πω ακ
ριβός...για 30 δευτερα περιπου προσπαθούσε να το βγαλει αλλα με ανησύχησε αυτο το ασπρο πηκτο πραγμα που εβγαλε μαζι με το φαγητο.
παντος το υπόλοιπο φαγητο που ειχα μεινει το εφαγε χωρις προβλημα.
τον ταισα το πρωι που ξυπνησα οποτε δεν ηταν μετα απο παιχνιδι για να εχει ταλαιπωριθει

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Εχεις ξαναδει εμετο σκυλου;Μην με παρεξηγησεις ρωταω γιατι απο την περιγραφη δεν μου φαινεται κατι το περιεργο (τα σαλια κτλ που λες), ο τροπος σου ομως δειχνει οτι ειναι κατο εξωπραγματικο.

Καλωσηρθες με τον gonzo!!

elountas

Member
23 Ιουνίου 2011
6
0
ναι μου εχει κανει αλλες 2 φορες εμετο πιο παλια και ηταν κιτρινος...αυτο δεν το εχω ξαναδει και ειναι λογικο να ανησυχώ
δεν ηταν σαλια ηταν ενα ασπρο πηκτο πραγμα μαζι με το φαγητο ολο μαζι κολλημένο

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
Κατα τα αλλα πως ειναι ο gonzo;Καμια οποιδηποτε αλλαγη παιζει;
Προσωπικα αυτο που περιγραφεις, ετσι οπως το αντιλαμβανομαι μου εχει τυχει.Αλλα στην περιπτωση μου εφταιγε το ταξιδι.

Παρε ενα τηλ. τον κτηνιατρο να ησυχασεις κι εσυ!!

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Για να σταματήσεις την λαιμαργία όταν θα του βάζεις την τροφή του θα βάζεις μέσα και 2-3 μπάλες του τένις!
Πιάνουν όγκο μέσα στο μπωλ και ο σκύλος ψάχνει μια μια την κροκέτα και βοηθά στο να μην τις τρώει λαίμαργα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
st3li0 με 2-3 ! μπάλλες του τένις !! μέσα στο μπωλ, ούτε που θα το βλέπει καν το φαγητό του. Για γαλλικό μιλάμε. Πόσο μεγάλο μπωλ να έχει; :D

giannnis

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2011
242
0
χαχαχα το θεμα δεν ειναι αυτο ομως.Ας βαλει 1-2.Οσποτε ομως;Μετα θα εχει συνηθισει ή οταν θα βγαλει τις μπαλες θα πεσει παλι με τα μουτρα;
Παντως καλη ιδεα!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κυκλοφορούν στο εμπόριο και ειδικά τέτοια μπωλάκια με ενσωματωμένα "καρούμπαλα", για τέτοια λαίμαργα σκυλιά.

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Και εμενα τρωει λιγο λαίμαργα(ετσι νομιζω εγω) αλλα δεν εχει κανει ποτε εμετό απο αυτο !!!
Καποιες φορες τον φωναζα οταν ετρωγε για να του αποσπώ την προσοχη κ σταματαγε κ ερχοτανε δεν ξερω αν ειναι σωστο αλλα εγω αυτο εκανα !!

elountas

Member
23 Ιουνίου 2011
6
0
στην συμπεριφορά του δεν εχω δει καμια αλλαγη και τωρα το απογευμα που τον ταισα το εφαγε χωρίς κανενα προβλημα ευτυχώς
δοκίμασα να τον σταματαω την ωρα που ετρωγε αλλα μετα παλι με τα μουτρα επεφτε
χαχα αμα του βαλω μπαλα του τεννις μεσα μετα δεν θα μπορεί να τρωει καθολου εκτος και αμα φαει και την μπαλα απο την λαιμαργια του

elountas

Member
23 Ιουνίου 2011
6
0
ξεχασα να σας πω οτι διαβασα και καπια αλλα θεματα ενα ελεγε για δερματιτιδα
και ειδα οτι ο δικος εχει κατι τετια ασπριλαδια στο μέτωπό οταν τον ειχα παει στον κτηνίατρο τα ειχε αλλα δεν μου ειπε τιποτα για αυταView attachment 23308

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Δεν βλεπω φωτο κ δεν μπορω να καταλαβω κ τι ακριβως ειναι αυτο που λες !!

Απο που εχεις παρει το σκυλο σου ?

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τα δικά μου όταν πρωτοξεκίνησαν με ωμό είχαν κάνει 2-3 φορές εμετό γιατί καταπίνανε μεγάλα κομμάτια αμάσητα.

Θα μπορούσες να βάλεις μια μεγάλη πέτρα μέσα στο μπωλ ώστε να τσιμπάει αντί να βουτάει

elountas

Member
23 Ιουνίου 2011
6
0
σορρυ που αργησα να απαντησω αλλα ειχα προβλημα με την σθνδεση.
με την δερματιτιδα ολα καλα τελικα δεν ηταν τιποτα...οσο για το εμετο μου ειπε ο γιατρος οτι ολα ειναι οκ απλος τρωει λεμαργα και καταπινει πολυ αερα ταυτοχχρονα για αυτο τα βγαζει!
το κουταβι το εχω παρει απο ιδιοτη.