Εμετός

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Καλησπέρα συμφορουμήτες... Έχω ένα θέμα με τη μικρή.. Κάνει συχνά κίτρινους εμετούς. Αυτό γίνεται συνήθως τα πρωινά που θα ξυπνήσει πριν την ταΐσω... Μίλησα με τον κτηνίατρο και τον ρώτησα μήπως πρέπει να κάνουμε εξετάσεις, αλλά μου είπε πως δε θα δείξουν τίποτα (?) και πως το πιθανότερο είναι να κάνει εμετούς επειδή γλείφει διάφορα στη βόλτα ή τρώει χόρτα. Αλλά δεν κάνει τίποτα από τα δύο... :unsure:

Υ.Γ. Όταν λέω συχνά, εννοώ 4-5 φορές το μήνα περίπου

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν το συχνά είναι αραιά και που απλώς ο σκύλος κάνει...απογραφή:p:D!
Γαστρικά υγρά είναι και το κάνει την κλασική ώρα, όταν σηκωθεί από τον ύπνο!

• Like
Reactions: Marion_Russel

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Καλημέρα, το βράδυ είναι περιορισμένη; Αν όχι μήπως υπάρχει περίπτωση να μασουλάει κάτι χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις; Ο κτηνίατρος εννοεί ότι δε μπορεί να αναλυθεί δείγμα του εμετού ή εννοεί εξετάσεις γενικότερα;

• Like
Reactions: Marion_Russel

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Κι εμένα το κάνει, πεινάει, είναι γαστρικά υγρά όπως προείπαν τα παιδιά. Κοίτα μήπως μπορείς να φέρεις και την ώρα του πρωινού με το βραδινό λίγο πιο κοντά.

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Καλημέρα, το βράδυ είναι περιορισμένη; Αν όχι μήπως υπάρχει περίπτωση να μασουλάει κάτι χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις; Ο κτηνίατρος εννοεί ότι δε μπορεί να αναλυθεί δείγμα του εμετού ή εννοεί εξετάσεις γενικότερα;
Δε μασάει κάτι όχι.. εκτός κι αν ανοίγει το ψυγείο :p Το βράδυ την περιορίζω στην κουζίνα, όπου εκτός από το τραπέζι με τις καρέκλες δεν έχει τιποτα άλλο... Εννοεί τις εξετάσεις γενικότερα, ότι δε θα δείξουν γιατί κάνει εμετό...

• Like
Reactions: mareco

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
ουπς... τουναντίον δίνω και ιδέες για μαγειρική πχ ομελετίτσα (όπως είπε κ η μαρεκο). ενταξει σταματω εδω:cool:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
To @mareco μάλλον δεν βλέπει καλά! Αυτό το πράγμα δεν μοιάζει με ομελέτα!
Μοιάζει σαν αυγολέμονο χτυπημένο που κοντεύει να κόψει...

"Εκεί που όλοι σταματούν ο κάφρος συνεχίζει..."
:cool:

• Like
Reactions: Aslan and ghelly