Εμμετουλης

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Καλησπέρα...χθες το βράδυ και σήμερα το απόγευμα το κοριτσάκι μου έβγαλε ότι έφαγε..τι μπορεί να φταίει;;;

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
τι την ταισες εκτος απο την ξηρα τροφη της? μηπως κατι εφαγε και την πειραξε! μας εχει συστησει επισης η κτηνιατρος tagamet μιση ωρα πριν το φαγητο!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το οτιδηποτε...κ αμα το ξανακανει πχ αποψε ή αυριο κατευθειαν κτηνιατρο (θα σου συστηνα να κοψεις κ φαι νερο να ηρεμησει το στομαχι της,μη σκεφτεις δλδ οτι "αα ξερασε οποτε πειναει ας της δωσω παλι κανονικα")

• Like
Reactions: sharito

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Έφαγε κατα λάθος από κάτω μια πατάτα τηγανητη... Μίλησα με τον κτηνίατρο μου είπε δίαιτα σήμερα να την Ταισω αύριο το βράδυ και θα την κοιτάξει και στην προγραμματισμένη επίσκεψη μας την Δευτέρα

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Πολλα μπορει να φταινε..απο κατι που εφαγε χορτα,κοκαλο μεχρι και κατι που εγλυψε η μυρισε. Οπως και να χει...εσυ δεν της δινεις να φαει ξηρα τροφη, τις αφηνεις ελαχιστο νερο να πιει και καλυτερα ενα 24ωρο νηστικη. κατοπιν δωσε ιγες μερες κοτοπουλακι με ρυζι και ζαντακ χαπι 30λεπτα πριν το γευμα για να μην της κατσει βαρυ στο στομαχι. Αν συνεχιστουν οι εμετοι...περαν του 24ωρου...πας κτηνιατρο!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ρε παιδια,ρε παιδια,ελεος με τα χαπια...γιατι?ποιος σας τα χει πει αυτα τα πραματα?
Μια χαρα τα πε ο κτηνιατρος,διαιτα!κ για αυριο βραδυ πχ οπως ειπε ο Γιαννης,ρυζακι με κοτοπουλακι κ ελαχιστο νερο!αλλα οχι χαπια!

sharito

Well-Known Member
14 Μαϊου 2014
63
28
31
Ρε παιδια,ρε παιδια,ελεος με τα χαπια...γιατι?ποιος σας τα χει πει αυτα τα πραματα?
Μια χαρα τα πε ο κτηνιατρος,διαιτα!κ για αυριο βραδυ πχ οπως ειπε ο Γιαννης,ρυζακι με κοτοπουλακι κ ελαχιστο νερο!αλλα οχι χαπια!
καλα εμεις ειμαστε περιστωση , ειχε στομαχικα και εκανε καθε πρωι εμετους και διαρροιες και μας εδινε 7 χαπια την ημερα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
καλα εμεις ειμαστε περιστωση , ειχε στομαχικα και εκανε καθε πρωι εμετους και διαρροιες και μας εδινε 7 χαπια την ημερα
άλλο διάγνωση και πάρε φάρμακο άλλο πάρε φάρμακο χωρίς διάγνωση απλά εμπειρικά.....

• Like
Reactions: sharito

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Να σας πω όλη την ιστορία..έκανε εμετό την πατάτα που έφαγε,της έδωσα το επόμενο γεύμα κανονικά..κ όταν φύγαμε από το σπίτι για το εξοχικό (1κ30 ώρα διαδρομή) μόλις κατέβηκε από το αμάξι έβγαλε κ την ξηρά τροφή.μου είπε λοιπόν ο Κτηνιατρος δίαιτα σήμερα βράδυ,αύριο πρωί 2-3 κροκέτες (πολύ λίγο) και το βράδυ που θα γυρίσουμε στο χώρο μας να της εμφανισω το γεύμα της..δεν μου είπε κάτι για χάπια,κοτόπουλο,ρύζι κλπ

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Ενα σκυλι μπορει να κανει εμετο για 1002 λογους,αναθεμα αν διναμε χαπια ετσι κατευθειαν κ με τη μια,θα τα χαμε στειλει ολοι πριν την ωρα τους!

Σαριτο αυτο το "στομαχικα" δε το καταλαβα,ποια ηταν η διαγνωση δλδ?ουτε τα "7 χαπια την μερα" παλι δε καταλαβα...

Απτην φωτο νομιζω η παθουσα ειναι τσιουαου?εαν το στομαχι της δεν ηταν συνηθισμενο σε τιποτα αλλο περαν της ξηρας παιζει να την πειραξε κ η πατατα αλλα κ παλι δε θα την εβγαζε στον πρωτο εμετο?θα συνεχιζε κ 2ο?εκτος κ αν πχ επαιξε κατι με το λαδι της πατατας...αλλα οπως κ να χει ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα,μπορει να ταν οτιδηποτε!
Κατσε κατσε,μπηκε δλδ κ σαμαξι,γενικα την πειραζει ταμαξι?
αν κ αμα ηταν ηδη ανακατωμενο το στομαχι της δεν εχει ιδιαιτερη σημασια...δεν επρεπε να της ξαναδωσεις να φαει,τουλαχιστον οχι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα
Ρυζι με κοτοπουλο δινουμε οποτε εχουμε τετοιες "στομαχικες διαταραχες" -ειτε αυτο σημαινει διαροια ειτε εμετος-για να τους "μαζεψει" καπως το στομαχι.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αυτό το πάρε κάτι έτσι εμπειρικά ξέρεις πόσοι το κάνουν? :mad::mad::mad:
Ε καλά το κάνουν και στους ανθρώπους.... "ξέρω εγώ ένα φάρμακο....."

ρε Feniapap μπορεί να ζαλίστηκε στον δρόμο έλεος είπαμε να ανησυχούμε.....

• Like
Reactions: mareco

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Με το αμάξι δεν έχει θέμα..αλλά όπως μου είπε ο Κτηνιατρος είναι φυσιολογικό σε ευαίσθητο στομάχι να την πειράξει το οτιδήποτε...στον πρώτο εμετό έκανε την πατάτα πολτοποιημενη

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Η δικιά μου χθες έκανε 3 φορές εμετό χωρίς να έχει φάει αφού κατεβήκαμε απ το ταξί.Ο ταξιτζής οδηγούσε γρήγορα και παρ'όλα αυτά ανακατεύτηκε...Μην το θεωρείς απαραίτητο ότι δεν την πείραξε το αμάξι

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Ε καλά το κάνουν και στους ανθρώπους.... "ξέρω εγώ ένα φάρμακο....."
Εγώ μιλάγια τους κτηνίατρους,το κοιτάνε από μακριά το σκυλί χμμ να πάρει αυτό...Χωρίς εξέταση...Τελικά και στους ανθρώπους και στα ζώα είναι να πετύχεις τον καλό γιατρό

• Like
Reactions: Elli

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ μιλάγια τους κτηνίατρους,το κοιτάνε από μακριά το σκυλί χμμ να πάρει αυτό...Χωρίς εξέταση...Τελικά και στους ανθρώπους και στα ζώα είναι να πετύχεις τον καλό γιατρό
καρά like αλλά δεν μιλάω μόνο για γιατρούς!

ο καθένας δίνει φάρμακα τα οποία ναι σε συγκεκριμένη φάση δούλεψαν! ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ! όλα τα άλλα είναι εμπειρικά!