Ενήλικος σκύλος πρώτη φορά μεσα σε σπίτι


dimitris-skg

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2012
844
2.851
(Η Λάση δεν είναι ράτσα :) )
Κι όμως, αν πεις σε κάποιον άσχετο (άνω των 40) ότι έχεις Λάση ή Ρεξ θα καταλάβει αμέσως τι σκύλο έχεις. Αν του πεις ότι έχεις κόλει ή ΓΠ θα σε κοιτάει σαν εξωγήινο :giggle:....

Πολύ όμορφος σκύλος!
 


My dog and i

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2019
51
150
24
Τι κουκλάρα είναι αυτή! :love:

(Η Λάση δεν είναι ράτσα :) )
Σε ευχαριστώ πολύ! :giggle:
το γνωρίζω ότι η Λαση δεν είναι ρατσα η κυρία που την είχε δει μου ειπε οτι μοιαζει με ρατσα Λαση εννοώντας κολει. Τώρα που το είδε το κολει στην Άρτεμη δεν ξέρω
 


My dog and i

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2019
51
150
24
:ROFLMAO:


Και δεν χαιρεσαι;;;; εγω θεωρω Τζοκερ αυτο που περιγραφεις!


Αυτο ειναι γενικα απο τα καλυτερα αστεια σχετικα με σκυλους! :giggle:
Πιστεψε με, ειναι ανεξηγητη η ποσοτητα τριχας που εχουν επανω τους, ειδικα οσα εχουν διπλο μανδυα...
Μπορεις να χτενιζεις καθε μερα, να βγαζεις μια σακουλα σκουπιδιων και να μην σταματαει ποτε. Οπως σου ειπα και οι προηγουμενοι, παιζει βασικο ρολο η διατροφη και η περιοδος. Αλλα οτι και να κανεις, θα πρεπει να μαθεις να ζεις με την τριχα παντου στην ζωη σου πλεον.
Ναι μου αρέσει που είναι ήσυχη στο σπίτι και ελπίζω να μην αλλάξει αυτό γενικά μέχρι στιγμής δεν με έχει δυσκολέψει σχεδόν καθόλου και έχουν έρθει όλα παρά πολύ καλά.
Κάθε μέρα την χτενιζω αρκετή ώρα και βγάζει παρά πολύ τρίχα και πάλι μετά αν την χαϊδέψεις λίγο θα έχεις τρίχες επάνω σου. Και φυσικά το σπίτι είναι γεμάτο συνέχεια σκουπίζω 2 φορές τη μέρα και πάλι γεμίζει μέχρι και τούφες ολόκληρες βρίσκω πολύ τρίχα. Πίστευα ότι θα μαδαει αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ. :)
 
  • Like
Reactions: Vania and mareco