Ενας ορχις , στειρωση

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Μιλησα με τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι με την επεμβαση που τηα κανουμε λογω του ενος ορχι, θα γινει αναγκαστικα και στειρωση.
Μου ειπε ετσι προχειρα οτι ενα 5% των σκυλων αλλαζει συμπεριφορα μετα την στειρωση.
Επειδη ο δικος μου ειναι τρελοσκυλο τωρα , φοβαμαι μη γινει ακομα πιο τρελο.
Εχει κανεις εμπειρια απο στειρωση?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο δικός μου, στειρώθηκε σε μεγαλύτερη ηλικία από τον δικό σου, αλλά συμπεριφορά δεν άλλαξε καθόλου.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
με την στειρωση παυει και καθε σεξουαλικη επιθυμια? δηλαδη τερμα οι στυσεις?
καλα και εγω δεν το βιαζομαι. ετσι και αλλιως προοληπτικα θα γινει.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ο δικός μου έχει ερωτική επιθυμία όποτε συναντήσει θηλυκή σε οίστρο. Ακόμα και σε πρόοιστρο. Το παλεύει ο κακομοίρης, και δεν είναι καβάλημα κυριαρχίας, καθώς του τα έχουμε κόψει και συνοδεύονται κι από στύση. Αποφεύγουμε τους χώρους με θηλυκές εμείς, εκείνες τις μέρες. Εχω δει, ομως, κι άλλο αρσενικό, στειρωμένο, παντελώς αδιάφορο.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τι δεν ισχύει; kickass, μπορεί να φταίει η ώρα αλλά δε βγάζω νόημα από το ποστ σου. Θέλεις να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός;

shib

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2012
156
3
Σε τρία στειρωμένα θηλυκα και ένα στειρωμένο αρσενικό δεν άλλαξε καθόλου η συμπεριφορά,απλά στα αρσενικά στην αρχή με κοροιδευαν λιγουλάκι γνωστοί και γείτονες!!!

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
αφγ αν η στειρωση γινει σε μεγαλη ηλικια σπανιως επηρρεάζει τον χαρακτηρα κι να οδηγει σε αλλαγη συμπεριφορας
οσο νωριτερα γινει η στειρωση τοσο περισσοτερο βελτιωνει αρνητικα στοιχεια
η αλλαγη ειναι παντα προς το ηρεμοτερο σταδιο.....