Ενδομητρίτιδα

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καθότι μπαίνω από κινητό κ δυσκολεύομαι, θα το εκτιμούσα απέραντα αν μου δίνατε πληροφορίες. Κι αν υπάρχει κάτι θετικό να το γράψετε με κεφάλαια... Με έχει πάρει από κάτω πολύ. Ευχαριστω.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Ξερω οτι δεν ειναι συνηθισμενο στα σκυλια,εκανες υπερηχο?
Μιας φιλης το σκυλακι πηρε αγωγη Oxyvet w,s.p 20% και μετα στειρωθηκε γιατι συμφωνα με τον κτηνιατρο υπηρχε αυξημενος κινδυνος για πυομητρα.

Ευχομαι περαστικα και ψυχραιμια ε??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Εγώ δεν το βρίσκω καν, στις σκυλίσιες ασθένειες!!!
Είσαι σίγουρη; Πως το διαγνώσατε;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Μόλυνση της μήτρας είναι, αλλά πιο ελαφριά, χωρίς πύων. Κινδυνεύει όμως να εξελιχθεί σε πυομητρα. Εγώ θα την στείρωνα.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
πόσο σας ευχαριστω.. Εχω ρίξει το κλάμα της αρκούδας. Το μπεμπε μου.. Πριν καλά καλά τελειώσει 2 οίστρους.. αλεξία μου σαφώς κ παει για στείρωση μετα όσο κι αν ήθελα να το καθυστερήσω.. Σκαρλετ, ο γιατρός είπε να συνεχίσω την οκμεντιν που άρχισε η μικρή χθεσ για την κ καλά ουρολοίμωξη. Λες τη δευτέρα να του πω γι αυτην που είπες εσυ; το κοριτσάκι μου.. Από τη μέρα που γεννήθηκε πάλεψε για τη ζωή της..την κράτησε η εκτροφέας της με πολλή κόπο.κ μετα στα χέρια μου κινδύνεψε άλλες δύο φορές από το πουθενά... Το αγγελούδι μου πόση ταλαιπωρία θα έχει ακόμα γαμώ το; κ πως στην ευχή το έπαθε αυτό; λέτε επειδη όταν είχε οίστρο, η λεηλα είχε ουρολοίμωξη; να πήρε μικρόβιο από εκεί; έκανα κάτι εγώ;

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
μαρία μου πηγα στον Θωμά. Του έδειξα τις εξετάσεις αίματος που είχε κάνει, την ψαχουλεψε κ με ρώτησε πότε είχε οίστρο, κ είπε αυτό. Μου είπε πως παει για πυομήτρα κ θα χρειαστεί στείρωση.. Όσο κ αν έψαξα από το κινητό δεν βρήκα τπτ κ γι αυτό παρακαλω εδώ. Εχω φρικαρει. Το κοριτσάκι μου.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
σε ευχαριστω πολύ. Μακάρι. Μακάρι να είναι περαστικα. Αλεξία, δυστυχώς δεν μπορω από το κινητό να δω το λινκ που έβαλες. Αλλά σε ευχαριστω. Εύχομαι να μην χρειαστεί για κανέναν άλλον.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
σε ευχαριστω κοπέλα μου. Δυστυχώς η μικρή είναι χειρότερα. Κοιμάται πιο πολύ κ έχει πιο πολύ αίμα. Φοβάμαι πως την πυομήτρα δεν τη γλύτωσε.. Θα πάρω τηλ αύριο τον γιατρό μήπως χρειάζεται να αλλάξει αγωγή. Όταν της καθαρίζα το αίμα από το πιπακι κ τα πισω πόδια της να βλέπατε πως με κοιτούσε.. Κ μου έγλειφε το χέρι..

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
ναι αυτό θα το κανω αν όλα πάνε καλά. Ευτυχώς λέω που το είδα νωρίς. Συνέπεσαν κ οι εξετάσεις αίματος. Θελει πολύ προσοχή όταν έχει καποιος κοριτσάκι. Έλεγα να την στείρωνα πιο μετα αλλά έτσι που ήρθαν τα πράγματα..ας πιάσει η αγωγή κ την στειρώνω χθες...Πέσαμε στην περίπτωση..