Εξάνθημα!

Harry13

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2010
48
0
Παιδιά καλημέρα, το εχει η μοιρα μου να μην μπορω να κατσω ενα σαβατοκύριακο να ηρεμησω.

Την 25 Μαρτιου τσιμπησε την μικρή μια μέλισσα στο στομα (μαλλον πηγε να την δαγκωσει η Ρουξι) και ειχε γινει το μαγουλο τουμπανο. Πανικοβληθηκα εγω και την ετρεχα κυριακατικα και αργια στο κορωπι στην κλινικη. Με τα πολλα της εκαναν κατι ενεσεις και πηρε και χαπια κορτιζονης και της περασε. Την προηγουμενη κυριακη, λες και ειχαν ραντεβου... την ξανατσιμπησε μελισσα. Πιο ηρεμος τωρα της εδωσα ενα χαπι κορτιζονης και της ξεπρηστηκε το στομα μετα απο λιγο. Φαινετα πως της αρεσει να παιζει με τις μελισσες.

Σημερα οταν γυρισαμε απο την πρωινη βολτα, παρατηρησα μετα απο λιγο καποια εξανθηματα στο δερμα της πανω απο την κοιλια. Ειναι σαν να εχει φουσκωσει το δερμα της απο κατω. Οταν τα ακουμπαω τιναζεται και παει να το ξυσει με το ποδι της. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να ειναι?

Να τονισω οτι δεν εχει διαθεση καθολου...

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Ακούγεται σαν κάποιου τύπου αλλεργική αντίδραση. Ελπίζω, να έχεις ήδη μιλήσει με γιατρό.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Θέλει λίγο προσοχή..

Αλλεργική αντίδραση όπως σου είπε και η μαρέκο είναι μάλλον..μην αργοπορείς για τέτοια θέματα να τα δείξεις στον ιατρό, μπορεί και να επείγουν.., μην ξεχνάς άλλο αλεργική αντίδραση, άλλο αλλεργικό σοκ..παρακολουθά το μην εξαπλωθεί..

Harry13

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2010
48
0
Ευχαριστω παιδια, εχει μειωθει λιγο οποτε θα περιμενω μεχρι αυριο και αν μεινουν στασιμα ή αυξηθουν θα παω να τα δει γιατρος.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εγώ θα έλεγα να πάρεις τον κτηνίατρο ένα τηλέφωνο και να περιγράψεις την κατάσταση του!