Εξειδικευμένος γαστρεντερολόγος στην Θεσσαλονίκη

A.T

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας!

Είμαι ο Αντώνης, κι είμαι από Καβάλα. Προχθές διαγνώστηκε στο σκυλάκι μου 28 μηνών κολίτιδα. Δεν εξεπλάγην καθόλου, ήμουν προετοιμασμένος μια κι όλες οι ενδείξεις συνέκλιναν σε μια τέτοια διάγνωση κι η υποψία της κολίτιδας είχε εκφραστεί κι από άλλους κτηνίατρους. Δεν θέλω όμως να αφήσω τίποτε στην τύχη, θέλω οπωσδήποτε να βάλω το μαχαίρι βαθειά και να εξαντλήσω κάθε περιθώριο στην ανίχνευση της αιτίας που προκαλεί τις κρίσεις κολίτιδας. Αν είμαστε τυχεροί μπορεί και να την θεραπεύσουμε για πάντα, αν όχι απαιτούμε τουλάχιστον ανακούφιση από τα συμπτώματα και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Χρειάζομαι να μου συστήσετε έναν πολύ καλό κτηνίατρο εξειδικευμένο στην γαστρεντερολογία στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο κτηνίατρος της πόλης που διαμένουμε απέκλεισε την πιθανότητα πρόκλησης της κολίτιδας από ενδοπαράσιτα κάνοντας παρασιτολογική με επίπλευση. Επίσης, κάναμε καλιέργεια κοπράνων σε εργαστήριο για ανθρώπους (?????) και η εξέταση δεν βρήκε κάποιο ιό ή βακτήριο. Ο κτηνίατρος μας συνέστησε εξετάσεις αίματος, βιοχημικές, ειδικές εξετάσεις για το πάγκρεας αλλά και εξέταση ούρων. Αυτό όμως που με στράβωσε είναι ότι οι εξετάσεις αυτές θέλει να γίνουν στο ίδιο εργαστήριο. Επειδή την έχω πατήσει με κακές διαγνώσεις και κακούς χειρισμούς είμαι πολύ επιφυλακτικός. Μέχρι τώρα πήγαινα την μικρή μου στην Πανεπιστημιακή κλινική της Θεσσαλονίκης αλλά κάτι τέτοιο δε είναι πια δυνατόν, δεν μπορώ να παίρνω συνεχώς άδεια για να μπορώ να είμαι Θεσσαλονίκη πρωί. Για τον λόγο αυτό ζητώ την ευγενική συνδρομή σας.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Είναι εύλογες οι εξετάσεις που ζήτησε ο κτηνίατρος με κίνητρο να βρει τι προκαλεί την γαστρίτιδα από την στιγμή που έχετε αποκλίσει το θέμα της τροφής..

Πολλοί κτηνίατροι συνεργάζονται με δικά τους αργαστήρια...δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα κακό όμως αυτό..

A.T

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση Kango1.

To πρόβλημά μου δεν είναι ότι συνεργάζεται με κάποιο εργαστήριο συγκεκριμένο, η ανησυχία μου είναι ότι το εργαστήριο αυτό είναι για ανθρώπινα δείγματα, όχι για ζώα. Δεν ξέρω, δεν είμαι ειδικός, αλλά μήπως χρειάζεται οι εν λόγω εξετάσεις να γίνουν σε εργαστήριο για ζώα?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πολλόι κτηνιάτροι συνεργάζονται με το παστερ..

Aν εμπιστεύεσαι τον κτηνίατρο σου ήδη.., αυτός τουλάχιστον δεν είναι λόγος για να αρχίσεις να μην τον εμπιστεύεσαι..

A.T

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Δεν ξέρω καν αν τον εμπιστεύομαι, είμαι νέος του πελάτης. Αν όμως μου λες ότι είναι συνήθης πρακτική να εξετάζονται δείγματα ζώων από εργαστήρια για ανθρώπινα δείγματα τότε με ανακουφίζεις αρκετά και μάλλον θα ξεκινήσω με αυτόν την διαδικασία ανεύρεσης των αιτιών. Στο ενδιάμεσο παρακαλώ θερμά όλους όσους ξέρουν τον πόνο που νοιώθει κανείς όταν βλέπει τον δίποδό του σύντροφο να υποφέρει, νσ συνδράμουν στην ανεύρευση καλού ή και του καλύτερου γαστρεντερολόγου στην Βόρεια Ελλάδα. Σας ευχαριστώ ξανά!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Μονο στην Αθηνα ξερω.
Ρωτησε στο Πανεπιστημιο αν ειναι ακομα ο Κουτινας εκει.

A.T

Member
22 Φεβρουαρίου 2011
7
0
Το έχω γράψει πιο πάνω Στέλιο, αλλά δεν είσαι κι υποχρεωμένος να διαβάζεις ότι γράφω σαν να είναι η βίβλος... Στην Καβάλα μένω, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!

Yasemin, δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στην Πανεπιστημιακή, λειτουργεί μόνο πρωινά... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Επικεντρώθηκα στο πρόβλημα γι αυτό!

Θα κάνω μια ερώτηση για γαστρεντερολόγο στον κτηνίατρο μου και αν υπάρχει και ξέρει θα το αναφέρω!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.917
7.488
Τελικά ξέρει κάποιος κάποιον γαστρεντερολογο στη Θεσ/νίκη; :giggle:

Εντωμεταξύ,
Ρωτησε στο Πανεπιστημιο αν ειναι ακομα ο Κουτινας εκει.
Ο Κουτίνας είναι ΚΑΙ γαστρεντερολόγος; Για καρδιολόγο τον ξέρω. Κ έλεγα να κάνω μια επαναληπτική καρδιολογική, θα ρωτήσω.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr