Εξετάσεις αίματος!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Παιδιά καλησπέρα,

Πριν λίγες ημέρες δεν ξέρω αν θυμάστε αλλα είχα παρατηρήσει στο 2,5 μηνων κουτάβι μου να φαγουρίζεται και να προκαλεί γδαρσίματα σε κάποιες περιοχές του σώματός του,έτσι του έβαλα αμπούλα για τους ψύλλους ειδική τέλος πάντων για κουτάβια,ελπίζω να έχει αποτέλεσμα αυτό!
Σκεφτόμουν όμως τώρα πως θα ταν σκόπιμο αλλά και αναγκαίο συνάμα να του κάνω προληπτικά κάποιες εξετάσεις αίματος για τυχόν δερματίτιδα!Βέβαια αλλού είναι το θέμα,να επιλέξω τον κτηνίατρο που την πηγαίνω ή να πάω στου πανεπιστημίου (ΑΠΘ);;
Τώρα σε αυτές τις εξετάσεις αίματος τί να ζητήσω να ελέγξουν;Μπορείτε να με συμβουλεύσετε;

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
η φαγουρα μπορει να ειναι απο πολλα πραγματα ρε φιλε...καλυτερα να το δει κτηνιατρος.ειδικα σε καταστασεις που δεν υποχωρουν ,πας σε κτηνιατρο,τελος.δεν ψαχνεσαι στο φορουμ.επισης εκει δεν πας κ παραγγελνεις κατι σε στυλ goodys.θα πεις τα συμπτωματα κ θα σου πουν τι πρεπει να κανεις.δεν εχουμε,τουλαχιστον εγω,να προτεινουμε κατι καλο δλδ... :p
σε ποια περιοχη μενεις?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Καταρχάς ανχώνεσαι πολύ εύκολα:)

Συμβουλέψου ένα καλό κτηνίατρο και θα σου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνεις.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ναι αυτό ψάχνω τώρα,να βρω έναν καλό κτηνίατρο γιατι αυτός που πήγαινα είναι σε άλλη πόλη,είμαι φοιτητής στη Θεσ/νίκη και δεν ξέρω κάποιον εδώ που να εμπιστεύομαι ακόμη :(
Φίλε lawrence-gr μένω δυτικά προάστια!

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
37
Ξεσσαλονίκη
Και με τον Καρλος εχω το ιδιο προβλημα...ξυνεται φυσιολογικα οπως καθε σκυλι αλλα επειδη εχουν μακρυνει τα νυχακια του γδερνει τον λαιμο του.
Ελπιζω να γινεται να κοπουν τωρα και να μην μου πει οτι ειναι πολυ μικρος, αν και δεν νομιζω να εχει σχεση η ηλικια αλλα τελος παντων. Αν θες παντως εχω εναν αρκετα καλο κτηνιατρο να σου συστησω. Και εγω δυτικα ειμαι.

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά,

Λοιπόν σήμερα πήγαμε στον κτηνίατρο για την μικρή,ασχημα τα νέα αφού έχει τελικά ψωρίαση :(:(:( Σε πρώτη φάση θα ακολουθήσουμε μία θεραπεία με κάτι χαπάκια και και ένα άλλο φάρμακο,τα εξής για την ακρίβεια:
amoxil 250mg/5ml suspension (αυτό είναι σκόνη και προσθέτεις εσύ νερό)
& prezolon 5mg Δισκίο (τα χαπάκια που σας έλεγα)
Αυτά μέχρι την άλλη βδομάδα όπου θα την ξαναπάω για να την εξετάσει!Αν είναι όλα πάνε καλά έχει καλώς,διαφορετικά θα ακολουθήσουμε πιο δραστικά μέτρα όπως με πληροφόρησε και ο κτηνίατρος :(:(:(
Φυσικά έχω κατά στεναχωρηθεί για την μικρή,δεν ξέρω καν τι συμβαίνει/παίζει με αυτή την αρρώστια,είδος δερματοπάθειας να φανταστώ!Όταν αρρωσταίνω εγώ λιγότερο στεναχωριέμαι!
Α και σα να μην έφταναν αυτά έφυγα και απο το σπίτι για να χωρίσω τα δύο σκυλιά,μην μου κολλήσει και ο άλλος και τρέχω και γι αυτον!
Ελπίζω μόνο να γιατρευτεί σύντομα!!!!

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
αν ήτανε η ζήλια ψώρα θα γέμιζε όλη η χώρα.......μάλλον πολύ κολλητική θα είναι ....
κάνε ένα search

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ωιμε τί με περιμένει!!Ελπίζω μόνο να αναρρώσει τάχυστα,γιατί δεν μπορώ να την βλέπω έτσι!Μια χαρά ειναι απο ενέργεια και όρεξη απλά το τρίχωμά της είναι περίεργο σε ορισμένα σημεία :(:(:(

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Απ΄οτι ξερω η ψωριαση υπαρχει μονο στον ανθρωπο. Στα σκυλια υπαρχει η ψωρα.
Αν οχι ας με διορθωσει καποιος.

Διαβασε και αυτα που σου παρεθεσα! Ξεσμα απο το δερμα πηρε?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Δεμοδήκωση πάντως δε νομίζω πως έχει αφού δεν έχει και τα συμπτώματα που περιγράφονται,όλα τα έψαξα μήπως και έχει κάτι απο αυτά!
Όσον αφορά το ξύσμα,όχι δέν πήρε,μου είπε να μην προτρέξουμε,θα ακολουθήσουμε αυτή την θεραπεία και την επόμενη βδομάδα θα την ξανα εξετάσει για να δεί πως τα πηγαίνει και πως με αυτή την θεραπεία μπορεί και να μην χρειαστεί κάτι άλλο!

Last edited:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ευχαριστούμε Berna
Τώρα θα την πάω και σε έναν ακόμη κτηνίατρο,μια δεύτερη γνώμη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα!

Last edited:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Τώρα θα την πάω και σε έναν ακόμη κτηνίατρο,μια δεύτερη γνώμη δεν θα ήταν άσχημη ιδέα!
Μόλις επιστρέψαμε και απο τον δεύτερο κτηνίατρο,βασικά με πιο καθησυχαστικά νέα από ότι ο πρώτος!!Εν ολίγοις μου είπε πως το σκυλί ναι μεν έχει αυτού του είδους την ασθένεια αλλά σε αρχικό στάδιο και πως το εμβόλιο που του έκανε ο πρώτος κτηνίατρος αρκεί,δεν χρειάζεται με άλλα λόγια αντιβιώσεις με όλα όσα μου είπαν το πρωί!Ήταν της άποψης από ότι κατάλαβα όχι αντιβιώσεις χωρίς λόγο,ειδικά σε κουτάβια!Το μόνο παραπάνω που έκανε ήταν να της βάλει μία αμπούλα (προληπτικά)!
Αντε πείτε μου τώρα εσείς ποιόν γιατρό να πιστέψω και πόσο μάλλον τι να κάνω!