Εξετασεις - Καλαζαρ

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
Εκανα εξετασεις αιματος ...

Λεισμανια 1/800.
..

alt(τρανσαμιναση) 181 (6 - 90 φυσιολογικο)

αυτα ειναι τα χειροτερα....

κ αλλοι 2 δεικτες στο αιμοδιαγραμμα εκτος οριων

MPV 8.7 (9 - 13)
PDW 22.4 (9 - 17).

Ειναι σιγουρο ετσι? Μου ειπε για 2 σιροπια να παραγειλει . Πηρα κ το χαπι απο το φαρμακειο απο σημερα. 2 καθε μερα.
Να κανω ξανα εξεταση αλλου? ή χασιμο χρονου? Πρωτη φορα πηγα εκει στο γιατρο κ πρωτη φορα εκανα εξετασεις(ας ειναι καλα το φορουμ) υπαρχει περιπτωση να το εχει πανω απο ενα χρονο ? δηλαδη πριν την παρω ?
Εχω σκασει

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν νομίζω ότι μπορείς να ξέρεις πότε την τσίμπησε η σκνίπα... Μπορεί πριν την πάρεις, αλλά μπορεί άνετα και μετά. Σημασία έχει να μην έχουν πειραχτεί τα όργανά της (και δυστυχώς δεν ξέρω για τις τιμές να σου πω). Το 1/800 Είναι υψηλό μεν, δεν είναι τραγικό ή μη ανατρέψιμο όμως..

Καλή θεραπεία και περαστικά!

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Με δεικτη 1/800 οχι δεν το εχει πανω απο χρονο αποτι εχω καταλαβει και απο τη δικια μου.
Εχουμε κι εμεις τετοιο δεικτη. Η μικρη παιρνει ζυλαπουρ καθε μερα για τουλαχιστον 6 μηνες και εκανε και θεραπεια με μιλτεφοραν(λογικα το σιροπι που σου παρηγγειλε η δικια σου). Ολα θα παν εκαλα...εγω δεν θα εκανα παλι εξετασεις αλλου

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
Ρωταω γιατι ειχε κατι σαν πληγες-καπαλα στους αγκωνες μπρος κ πισω ποδια, πριν την παρω. Το κακο εγινε τωρα.
Αυτο το χαπι πηρα, δεν παρηγγειλα, απο βδομαδα, 285 ευρω μου ειπε,θα ρωτησω αν ειναι το μιλτεφοραν.Απο το μεσημερι για αυτα διαβαζω , αστα.

Η δικια σου πως παει , την εχεις ξαναμετρησει? Εχεις δει διαφορα στην συμεριφορα,αντοχη ή κατι αλλο?
Ευχαριστω

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Δεν μπορεις απο τον δεικτη να κρινεις ποτε την τσιμπησε,οχι-δυσκολο.
Ετυχε να παρακολουθω εξετασεις περιπου 50 ζωων κ οι δεικτες μεταβαλλονται καθε μηνα πολυ απροβλεπτα.Εχει να κανει και με το ανοσοποιητικο καθε σκυλου.
Η θεραπεια με το σιροπι ειναι πολυ αποτελεσματικη.

Περαστικα σας!

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
μου ειπε για 2 σιροπια , ενα μικρο κ ενα μεγαλο + ζιλαπουρ
Εγω απο το σοκ ουτε μαρκα ρωτησα ουτε τιποτα.Τη δευτερα τωρα

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Δεν νομίζω ότι μπορείς να ξέρεις πότε την τσίμπησε η σκνίπα... Μπορεί πριν την πάρεις, αλλά μπορεί άνετα και μετά. Σημασία έχει να μην έχουν πειραχτεί τα όργανά της (και δυστυχώς δεν ξέρω για τις τιμές να σου πω). Το 1/800 Είναι υψηλό μεν, δεν είναι τραγικό ή μη ανατρέψιμο όμως..

Panos κι εγω θεωρω απαραιτητο να κανετε βιοχημικες εξετασεις να δειτε σε τι κατασταση ειναι τα νεφρα και το συκωτι. Εξεταση για ερλιχεια κανατε?

το μικρο και το μεγαλο σιροπι ειναι τα μιλτεφοραν. Πανακριβα αλλα θαυματουργα. Με το καλο και περαστικα!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Λογικα σου εφερε ενα μπουκαλι των 60ml κ ενα των 30ml.
Παει αναλογως το βαρος του σκυλιου . Να εχεις στο μυαλο σου το συχνο ζυγισμα του σκυλου για να αναπροσαρμοζεις την δοση.Ειναι σημαντικο.

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
Δεν μπορεις απο τον δεικτη να κρινεις ποτε την τσιμπησε,οχι.
Ετυχε να παρακολουθω εξετασεις περιπου 50 ζωων κ οι δεικτες μεταβαλλονται καθε μηνα πολυ απροβλεπτα.Εχει να κανει και με το ανοσοποιητικο καθε σκυλου.
Η θεραπεια με το σιροπι ειναι πολυ αποτελεσματικη.

Περαστικα σας!
Ευχαριστω.
Μακαρι να το ξεπερασει!

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
Λογικα σου εφερε ενα μπουκαλι των 60ml κ ενα των 30ml.
Παει αναλογως το βαρος του σκυλιου . Να εχεις στο μυαλο σου το συχνο ζυγισμα του σκυλου για να αναπροσαρμοζεις την δοση.Ειναι σημαντικο.
Α,καταλαβα , νομιζα θα ειναι 2 διαφορετικα προιοντα.
1 μλ ανα 10 κιλα σωματος διαβασα πως ειναι η αναλογια.

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0

Δεν εχει σημασια το ποτε , τωρα εχει γινει κ πρωχοραμε.

απο οτι μου ειπε το συκωτι ειναι ανεβασμενη η τιμη(με ρωτησε αν ειχα δωσει καποιο φαρμακο) .
Για αυτο εβαλα τις τιμες καποιος κατι θα ξερει.

Σε ευχαριστω !

Last edited:

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
Panos κι εγω θεωρω απαραιτητο να κανετε βιοχημικες εξετασεις να δειτε σε τι κατασταση ειναι τα νεφρα και το συκωτι. Εξεταση για ερλιχεια κανατε?

το μικρο και το μεγαλο σιροπι ειναι τα μιλτεφοραν. Πανακριβα αλλα θαυματουργα. Με το καλο και περαστικα!
Η ανεβασμενη τιμη ειναι απο το συκωτι , ουρια κ κρεατινινη ειναι ενταξει.
Ειναι αλλες αυτες οι εξετασεις οι βιοχημικες? Εχω 2 σελιδες με διαφορες τιμες πανω.

Για ερχειλια εκανε αυτο το τεστ στο ιατρειο μεσα, εριξε απο το αιμα σε ενα τεστ κ μετα απο λιγο μου ειπε αρνητικο.

dipar

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2013
32
7
Ρωταω γιατι ειχε κατι σαν πληγες-καπαλα στους αγκωνες μπρος κ πισω ποδια, πριν την παρω. Το κακο εγινε τωρα.

Η δικια σου πως παει , την εχεις ξαναμετρησει? Εχεις δει διαφορα στην συμεριφορα,αντοχη ή κατι αλλο?
Ευχαριστω
η δικια μας τελειωσε με το μιλτεφοραν πριν 2-3 βδομαδες και ειναι ΑΛΛΟ σκυλι...πολυ περισσοτερη ορεξη,ενεργεια,διαθεση!εξετασεις δεν εχουμε ξανακανει,πρεπει να περασουν 6(?) μηνες απο το τελος της θεραπειας με το σιροπι για να εχεις ξεκαθαρα αποτελεσματα!
να προσεχεις να μη χανεις καμια δοση!α και το πιο σημαντικο,φορα γαντακια οταν θα το δινεις!
περαστικα ευχομαι και υπομονη!χαπια πρωι βραδυ,σιροπακι και αγιος ο θεος...

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
η δικια μας τελειωσε με το μιλτεφοραν πριν 2-3 βδομαδες και ειναι ΑΛΛΟ σκυλι...πολυ περισσοτερη ορεξη,ενεργεια,διαθεση!εξετασεις δεν εχουμε ξανακανει,πρεπει να περασουν 6(?) μηνες απο το τελος της θεραπειας με το σιροπι για να εχεις ξεκαθαρα αποτελεσματα!
να προσεχεις να μη χανεις καμια δοση!α και το πιο σημαντικο,φορα γαντακια οταν θα το δινεις!
περαστικα ευχομαι και υπομονη!χαπια πρωι βραδυ,σιροπακι και αγιος ο θεος...
Ευχαριστω.Να εισαι καλα
Εχω υπομονη αφου ειναι το κοριτσι μου !!

Γιατι να φοραω γαντια? Στο φαγητο δεν θα το ριχνω το σιροπι?

dipar

Active Member
5 Φεβρουαρίου 2013
32
7
γενικα αν διαβασεις και μεσα τις οδηγιες θα καταλαβεις!ειναι πολυ δραστικο φαρμακο και δε κανει να ερθει σε επαφη με σενα και ειδικα σε γυναικες!
εμεις το διναμε απο το στομα και οχι στο φαι,οτι σου ειπε ο γιατρος σου κανε και θα εισαι κομπλε

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Ευχαριστω.Να εισαι καλα
Εχω υπομονη αφου ειναι το κοριτσι μου !!

Γιατι να φοραω γαντια? Στο φαγητο δεν θα το ριχνω το σιροπι?
Panos για να μην μπερδευεσαι εγω και ο dipar εχουμε το ιδιο σκυλι.
Η μικρη οταν τη βρηκαμε καναμε μια βολτα το τετραγωνο και τα εφτυνε. Μετα κοιμοταν για ωρες.
Καλυτερα να το δινεις στο στομα απευθειας και οχι στο φαι. Στο φαι μας ειπε η γιατρος το δινουμε αν το σκυλι κανει εμετους. Ειναι τοξικο γι αυτο πρεπει να φορας γαντια. Εχει μεσα και η συσκευασια.

Οι βιοχημικες ειναι συκωτι και νεφρα. Ρωτα αν κανατε τετοιες να εισαι σιγουρος!

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
Panos για να μην μπερδευεσαι εγω και ο dipar εχουμε το ιδιο σκυλι.
Η μικρη οταν τη βρηκαμε καναμε μια βολτα το τετραγωνο και τα εφτυνε. Μετα κοιμοταν για ωρες.
Καλυτερα να το δινεις στο στομα απευθειας και οχι στο φαι. Στο φαι μας ειπε η γιατρος το δινουμε αν το σκυλι κανει εμετους. Ειναι τοξικο γι αυτο πρεπει να φορας γαντια. Εχει μεσα και η συσκευασια.

Οι βιοχημικες ειναι συκωτι και νεφρα. Ρωτα αν κανατε τετοιες να εισαι σιγουρος!
Οκ.

Θα προσπαθησω σκετο οταν το παρω.
Δεν ηξερα οτι ειναι τοξικο, θα φοραω .

Θα ρωτησω για να ειμαι σιγουρος, ευχαριστω κ παλι

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
γενικα αν διαβασεις και μεσα τις οδηγιες θα καταλαβεις!ειναι πολυ δραστικο φαρμακο και δε κανει να ερθει σε επαφη με σενα και ειδικα σε γυναικες!
εμεις το διναμε απο το στομα και οχι στο φαι,οτι σου ειπε ο γιατρος σου κανε και θα εισαι κομπλε
Μολις το παρω θα κανω ο,τι μου πει, ευχαριστω !

Panos_Cheela

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2013
211
0
πρεπει να μην βγαινει τα βραδια εξω για βολτα ? δεν μπορουμε ν παμε να κατσουμε παραλια?
Αν βαλω bioband ή σκαλιμπορ + σπρευ με αιθερια ελαια σιτρονελα , ειμαι θεωρητικα ενταξει? ή να ξεχασω καμπινγκ κ παραλιες για φετος?

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
πρεπει να μην βγαινει τα βραδια εξω για βολτα ? δεν μπορουμε ν παμε να κατσουμε παραλια?
Αν βαλω bioband ή σκαλιμπορ + σπρευ με αιθερια ελαια σιτρονελα , ειμαι θεωρητικα ενταξει? ή να ξεχασω καμπινγκ κ παραλιες για φετος?
το προγραμμα σου θα συνεχισει κανονικα, δεν υπαρχει κανενας λογος τα βραδια να μην βγαινει εξω ουτε να μην πατε για camping. Θα παιρνεις ομως ολα τα μετρα προστασιας για να μην ξαναμολυνθει.

Ρωτα τη γιατρο σου αν πρεπει να κοιτατε συχνα τη κυστη της, τα νεφρα της ή το συκωτι λογω του ζυλαπουρ. Δεν θυμαμαι τι απο τα 3 μπορει να επιβαρυνει το ζυλαπουρ.

Ολα θα πανε καλα. Εμας στην αρχη ολα μας φαινονταν βουνο αλλα τελικα καναμε ολες τις θεραπειες περασε ο καιρος και δεν το καταλαβαμε.