Επείγον! Διάρροια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είμαστε στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού και το Μουφ είναι χάλια! Καταρχήν έκανε εμετό, αλλά κάνει καμιά φορά λόγω μακρυνού ταξιδιού. Το χειρότερο είναι ότι έκανε συνέχεια κακά του χωρίς διάρροια, αλλά απόψε, ενώ κοιμόμουν, ήρθε να με ξυπνήσει να τον βγάλω έξω. Μέχρι να καταλάβω τι γινότανε και να σηκωθώ, είχε κάτσει στο πάτωμα και το έκανε χάλια! Καταρχήν βγήκαν κανονικά κακά που κάνανε βρόντο και μετά ακατάσχετη διάρροια! Καθάρισα και ψέκασα τη μοκέτα του ξενοδοχείου με κείνο το ειδικό ψεκαστικό για ακαθαρσίες σκύλων και σε λίγο θα το καθαρίσω και με νερό, αλλά ανησυχώ. Μια πιθανότητα είναι ότι λόγω ταξιδιού, ανακατεύτηκε το πρόγραμμα του Μουφ, δεν έκανε τις ανάγκες του εγκαίρως και επομένως η διάρροια ήταν το επακόλουθο. Τρώει το συνηθισμένο σκυλόφαγό του και επομένως δεν είναι κάτι άλλο.

Το θέμα είναι ότι είμαστε στην ερημιά σε μια τεράστια χώρα και είναι σαββατοκύριακο. Λέω να το βγάλω μια βόλτα πριν ξεκινήσουμε σε καμιά ώρα και μετά το πάω στο Grand Canyon για μεγάλη βόλτα.

Έχετε άλλη ιδέα; Ούτε που ξέρω πού να βρω κτηνίατρο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Όχι, η Σάντα Φε είναι μακρυά. Τον ετοιμάζω τώρα να τον πάω στα επείγοντα μόλις καθαρίσω εδώ το μέρος.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Περαστικά του. Ίσως φταίει το νερό που ήπιε, κάποτε το είχε πάθει η δικιά μου με το νερό της Κέρκυρας.

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Πλάκα πλάκα να δεις αυτό θα είναι σίγουρα.. εμείς προχθές το πάθαμε αμφότεροι με το νερό της Θεσσαλονίκης.. πρέπει να ρίξανε κανα φάρμακο πάλι.. Πίνουμε εμφιαλωμένο από τότε κ οι 2 :p (Νάσια το νερό της Κέρκυρας είναι όντως από τα χειρότερα έβερ)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Το πρώτο που σου έβαλα έχει 2 κλινικές, μία στην Αλμπουκέρκι και μια διαφορετική στη Σάντα Φε, δες αν σε βολεύει

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Είμαστε στο νοσοκομείο τώρα και θα μας δει ο κτηνίατρος των επειγόντων. Καλά που μου είπατε για το νερό διότι δεν το σκέφτηκα. Του έδινα εμφιαλωμένο στο αυτοκίνητο, αλλά στο ξενοδοχείο από τη βρύση. Θα σας ενημερώσω για το τι θα μας πούνε.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Το σερίφη της γειτονιάς καλέ, στην άγρια δύση είναι εξάλλου! (Μην το λερώνουμε το θέμα και έχει τον πόνο της, κάτσε να τον κάνει καλά γιατί αν είναι σε κάθε ξενοδοχείο που πηγαίνει τις επόμενες 2 μέρες να τα αμολάει έτσι αλίμονό της! Και αυτοί οι Αμερικάνοι μοκέτες παντού ρε παιδί μου... Ενώ στην αθάνατη ελληνική επαρχία θα είχε πλακάκι και με 3 κινήσεις θα είχε καθαρίσει ;))

εντιτ: ναι ενημέρωσέ μας γιατί αγωνιώ για το Μουφ, το παρακολουθώ τόσο καιρό και περίμενα με λαχτάρα τις νέες του περιπέτειες στην άγρια δύση!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τον είδε η κτηνίατρος και τον πήρε μέσα για αιματολογικές. Επίσης θα του κάνουν ακτινογραφία αν έχει πρηστεί η κοιλιά του και τον ψάχνουν για παγκρεατίτιδα. Εφαγαν κι ένα γερό βρίσκομαι διότι πρώτον του έδωσα ένα κόκκαλο προχτές και λίγο κοτόπουλο μαγειρευτό χτες και μου εξηγήσαμε ότι πρόκειται για σκύλο ενημερωμένο και ουχί για αγριόσκυλο ή λύκο, οπότε να μην κάνω μαλακίες.

Αφήστε τα και μου είπανε ότι αν είναι σοβαρά θα πρέπει να μπει νοσοκομείο κι εγώ πρέπει να πάω στο συνέδριο διότι είναι πολύ σημαντικό. :(

Συμφωνώ για την ηλιθιότητα της μοκέτας, καλύτερο το αληθινό πλακάκι και το παρκέ.

Edit: θα του κάνουνε τελικά αίματολογικές και μια ένεση κατά της ναυτίας. Επίσης θα πρέπει να πάρει αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη για μερικές μέρες. Βρήκανε όντως κομμάτια από το κόκκαλο στο παχύ του έντερο και μου είπανε ότι ξανά κόκκαλο γιοκ.

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Το ιδιο ειχε παθει κι εμενα τις προάλλες μ΄ενα κοκκαλο που του χε δωσει ενας φιλος, κι εγω, ενω του το απαγορεψα στην αρχη, μετα το αφησα... Αφου ξερασε 5 φορες ολα τα κομματια του κοκκαλου υστερα τη χαπακωσα με αντιφλεγμονώδες και για 2 μερες ρυζακι, κοτοπουλακι και γιαουρτακι να ψιλοστρωσει το στομαχι της.
Πολυ ευαισθησια ρε παιδι μου... Καλα μου τα λεγε ο γιατρος "μονο κροκετα για ολη της τη ζωη"...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ωχ! ´Εχει παγκρεατίτιδα... :(
Παγκρεατίτιδα ρε συ Σάρα το Μουφ...δηλαδή η αδιαθεσία του δεν έχει καμία σχέση με το ταξίδι σας; Εμπιστεύεσαι την διάγνωση; Λίγο ακραία μου φαίνεται, ελπίζω να γίνει καλά γρήγορα!!
(αν έχει παγκρεατίτιδα πρέπει να πονάει το μουφίδιον).