Επείγον! Διάρροια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ για τις ευχές. Η παγκρεατίτιδα είναι δυστυχώς σίγουρη διότι το έδειξε ο σχετικός δείκτης της αιματολογικής εξέτασης. Την είχε ξαναπάθει στο παρελθόν και του πέρασε. Θα του δώσω ειδική τροφή, χάπια για το στομάχι, νερό με ρέγουλα και σε δόσεις, τροφή με ρέγουλα και σε δόσεις, συνδυασμό χαπιού αντιβίωσης και αντιφλεγμονώδους και θα πρέπει να του ψηλαφώ την κοιλιά να δω αν πρηστεί. Για την ώρα είναι ήπια η μορφή της ασθένειας και η κοιλιά του είναι εντάξει. Εν τω μεταξύ πείνασε κιόλας που είναι μάλλον καλό. Πήγαμε και στο Grand Canyon όπου το Μουφ μασούλαγε χιόνι, βγήκε λίγο βόλτα και το έπαιζε ωραίος για να τον χαϊδεύουνε όλοι. Ένας τύπος μάλιστα δήλωσε ότι του 'ρχότανε να βουτήξει το Μουφ για δικό του!

Τώρα ταλαιπωρούμαστε πηγαίνοντας σε διαφορετική πόλη αφού δυστυχώς όλα τα ξενοδοχεία είναι γεμάτα. Θα οδηγήσω άλλη περίπου μια ώρα.

Α, στην Αριζόνα κάνουνε σε όλους τους σκύλους εμβόλιο κατά του δαγκώματος της οχιάς!! Το είχατε ακούσει;;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Άντε περαστικά! Ψοφούσα να δω φωτος του Μουφιδίου στο Grand Canyon, πες μου ότι κατάφερες να βγάλεις καμία!

Εμβόλιο? Δηλητήριο δεν βγάζει η οχιά? Πώς ένα εμβόλιο προλαμβάνει τη δράση ενός δηλητηρίου? Καλό όμως! Πάλι καλά, για να κάνουν σε όλα εκεί φαντάσου μαύρο φίδι που τους έφαγε!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.810
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Διάβασα για το εμβόλιο και ξέρω πως το κάνουν οι άνθρωποι που ζουν στις περιοχές με δηλητηριώδη φίδια, επίσης άκουσα για rattle snake avoidance training, αλλά προσωπικά δεν θα έκανα τίποτα απ' όλα αυτά μιας και θα μείνετε εκεί για λίγες ημέρες, απλά να είσαι προσεκτική.

Κατά τ'άλλα ευτυχώς εδώ που ζω δεν έχουμε δηλητηριώδη φίδια, μην πω πως δεν έχουμε καθόλου φίδια, οπότε δεν έχω κάποια εμπειρία.

Αναμένουμε φωτό! :)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Φωτογραφίες του Μουφ στο Grand Canyon, Hoover Dam και στον κρατήρα του μετεωρίτη στην Αριζόνα θα ανεβάσω απόψε από το Las Vegas όπου δυστυχώς θα μείνουμε. Το Μουφ πάει πολύ καλύτερα, πεινάει πάντα και μάλιστα χτες πήγε την ώρα που κοιμόμουνα, βρήκε την κονσέρβα με την ιατρική τροφή του και την κατέβασε όλη!! Τώρα είμαστε στο Flagstaff για μεσημέρι και πάμε για Hoover Dam.

Εννοείται ότι δεν έκανα στο Μουφ εμβόλιο οχιάς, αλλά μου έκανε εντύπωση που υπήρχε και το ανακάλυψα όταν με βάλανε να συμπληρώσω τα στάνταρ χαρτιά που θέλουνε για τα εμβόλια.

Α, ένα πράγμα που είπε η κτηνίατρος να δίνω του Μουφ για να στρώσει το στομάχι του είναι ένα γιαουρτάκι ΦΑΓΕ τη μερα, διότι, λέει, τα αμερικανικά δήθεν ελληνικά έχουνε συστατικά που δεν της αρέσει. ΦΑΓΕ τώρα έχει ευτυχώς σε κάθε γωνία, οπότε το Μουφ έχει ταράξει το γιαούρτι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λοιπόν γυρίσαμε από την κτηνίατρο του Μουφ όπου πήγαμε για τα ετήσια εμβόλια και για να συζητήσουμε την παγκρεατίτιδα. Είχε πάρει όλες του τις εξετάσεις με φαξ από το Νέο Μεξικό και μου είπε ότι όντως για παγκρεατίτιδα φαίνεται και τώρα θα κάνουμε μια ακόμα αιματολογική που θα μας πει περισσότερες λεπτομέρειες. Θα την κάνουμε πρωί όταν το Μουφ θα έχει άδειο στομάχι. Το πρόβλημα είναι επίσης ότι οι δείτες γλυκόζης και χοληστερίνης που έχει, αν και φυσιολογικοί, είναι προς τα πάνω. Μου είπε ότι αν έχει χρόνια παγκρεατίτιδα το Μουφ, θα πρέπει να τρώει ειδική κτηνιατρική τροφή διότι αν δεν την ελέγξουμε, θα πάθει σίγουρα διαβήτη αργότερα! :(

Από βάρος ήταν απολύτως τέλειος, 24,4 κιλά, και μου είπε να τον κρατήσω ακριβώς εκεί. Τα παρατράγουδα μπορεί να οφείλονται επίσης στο κληρονομικό μεταβολικό πρόβλημα που έχει ήδη το Μουφ. :(

Ηθικό δίδαγμα: ΔΕΝ ζευγαρώνουμε ΠΟΤΕ σκυλιά αν δεν είμαστε επίσημοι εκτροφείς διότι τέτοιες μαλακίες κάνανε και οι βαρεμένοι οι Άμις και ορίστε τα αποτελέσματα...

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Λοιπόν γυρίσαμε από την κτηνίατρο του Μουφ όπου πήγαμε για τα ετήσια εμβόλια και για να συζητήσουμε την παγκρεατίτιδα. Είχε πάρει όλες του τις εξετάσεις με φαξ από το Νέο Μεξικό και μου είπε ότι όντως για παγκρεατίτιδα φαίνεται και τώρα θα κάνουμε μια ακόμα αιματολογική που θα μας πει περισσότερες λεπτομέρειες. Θα την κάνουμε πρωί όταν το Μουφ θα έχει άδειο στομάχι. Το πρόβλημα είναι επίσης ότι οι δείτες γλυκόζης και χοληστερίνης που έχει, αν και φυσιολογικοί, είναι προς τα πάνω. Μου είπε ότι αν έχει χρόνια παγκρεατίτιδα το Μουφ, θα πρέπει να τρώει ειδική κτηνιατρική τροφή διότι αν δεν την ελέγξουμε, θα πάθει σίγουρα διαβήτη αργότερα! :(

Από βάρος ήταν απολύτως τέλειος, 24,4 κιλά, και μου είπε να τον κρατήσω ακριβώς εκεί. Τα παρατράγουδα μπορεί να οφείλονται επίσης στο κληρονομικό μεταβολικό πρόβλημα που έχει ήδη το Μουφ. :(

Ηθικό δίδαγμα: ΔΕΝ ζευγαρώνουμε ΠΟΤΕ σκυλιά αν δεν είμαστε επίσημοι εκτροφείς διότι τέτοιες μαλακίες κάνανε και οι βαρεμένοι οι Άμις και ορίστε τα αποτελέσματα...
+1