Επείγον...αιμα απο την μυτη του!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Καλημέρα παιδια!Θέλω την βοήθεια σας σε ενα θέμα...Λοιπόν καναδέζικος ποιμενικος 10 ετών υγιέστατος απο θέμα εμβολίων πλήρης....ζει στην εξοχή,μπαινει με τις ώρες στη θαλασσα (σας γραφω τις συνηθειες του μη τυχον και ειναι κατι απο αυτο!) τρώει ξηρά τροφή αλλα και του μαγειρεύουν....Τις τελευταιες 3 μέρες δεν έχει ορεξη να φάει καθολου μονο νερο πίνει και που κ που βγάζει αιμα απο την μύτη του...αραιο...οχι πηχτο...τι μπορει να συμβαίνει?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Κάτσε καλέ, για το Δία μιλάς? 10 μηνών ή 10 ετών είναι? Διότι έγραψες 10 ετών! Πάντως να τον πας στον κτηνίατρο αμέσως και περαστικά. Μήπως λόγω θάλασσας δεν έχει την ίδια ενέργεια το αντιπαρασιτικό του και τον τσίμπησε τίποτα?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Για Ερλιχείωση μου ακούγεται..
έχετε κάνει εξετάσεις αίματος? Καταρχήν μόνο το γεγονός ότι δεν τρώει είναι σημάδι ότι κάτι έχει ο σκύλος...άρα...ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ...
Αυτό που δεν καταλαβαίνω κάποιες φορές είναι που ρωτάνε εδω μέσα για τέτοια θέματα που είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ότι ο σκύλος πρέπει να παέι στον γιατρό...
Δεν τρώει....&..βγάζει αίμα από τη μύτη? Καλό δεν είναι πάντως...ί

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Παιδια ο σκύλος δεν ειναι δικος μου.... Σαρα οχι οχι δεν προκειται να ειχα αφησει τον Δια να φτασει σε τετοιο σημειο!!!!Ειναι 10 ετών και ο κύριος που το εχει δεν εχει μεταφορικο....θα τον παρω τηλ να παω να παρω το σκυλί να το παω για εξετάσεις....τι να κανω???δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο..Kαι αν ειναι ερλιχιωση σε τετοια ηλικια μπορει να γινει κατι>?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ο Διας σου είναι ή για άλλον λες?
όπως σου είπαν και παραπάνω κατευθείαν στον κτηνίατρο!!!!
απ τα συμπτώματα και μόνο φαίνεται..
καλά αποτελέσματα για τον μικρό!!

με προλαβες τονινι..:)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
ο Διας σου είναι ή για άλλον λες?
όπως σου είπαν και παραπάνω κατευθείαν στον κτηνίατρο!!!!
απ τα συμπτώματα και μόνο φαίνεται..
καλά αποτελέσματα για τον μικρό!!

Οχι οχι!!!Ο Διας ειναι υγιεστατος δοξα τη φυση!!!!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Παιδια ο σκύλος δεν ειναι δικος μου.... Σαρα οχι οχι δεν προκειται να ειχα αφησει τον Δια να φτασει σε τετοιο σημειο!!!!Ειναι 10 ετών και ο κύριος που το εχει δεν εχει μεταφορικο....θα τον παρω τηλ να παω να παρω το σκυλί να το παω για εξετάσεις....τι να κανω???δεν μπορώ να κάνω κατι άλλο..Kαι αν ειναι ερλιχιωση σε τετοια ηλικια μπορει να γινει κατι>?
Και βεβαια μπορει... Θα παρει αντιβιωση.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Λοιπόν εγώ τον πήρα τηλ τον ενημέρωσα πανω κατω με οσα μου είπατε,του ειπα να παω να τον παρω απο εκει που βρίσκεται (παράλια Ν.Λαρίσης) αλλα μου είπε οτι θα ερθει ο γιος του το απόγευμα να παρει το σκυλί και να το παει στον γιατρό...τι αλλο να του κανω?!Δεν ξέρω....Μακάρι να ειναι περαστικα για τον Μπέλλο....