Επιδημια γαστρεντεριτιδας

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Δυο μερες τωρα ο Ροκυ εχει ενα θεμα με διαρροια και σημερα εκανε εμετο..:(
Συγκεκριμενα,προχτες το βραδυ ηταν τρομερα ανησυχος και κλαψουριζε,κι οταν τον κατεβασα κατω,ετρωγε χορτο με μανια..
Χτες εκανε διαρροια και του εδωσα Hills/ID,μεχρι που σημερα την εκανε εμετο..
Πηρα τηλ τη κτηνιατρο μας και μου ειπε οτι αυτη την εβδομαδα,ειχαν πανω απο δεκα περιστατικα με τετοια συμπτωματα,κι οτι κυκλοφορει γαστρεντεριτιδα στα σκυλακια..
Το zantac που του δινω σε τετοιες περιπτωσεις,μου ειπε οτι εχει ελλειψη στα φαρμακεια...
Θα περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχτει και η σημερινη μερα,κι αν συνεχιστει η κατασταση αυτη θα του δωσουμε ενα σιροπι,δε θυμαμαι πως μου το ειπε,ή θα τον παμε να του κανει ενεση..
Αντε να δουμε πως θα παει...
Παντως επειδη προσεχω πολυ αυτη την εποχη που βγηκανε οι καμπιες,δεν τιθεται τετοιο θεμα,γιατι εχω τα ματια μου δεκατεσερα...
Ελπιζω να γινει γρηγορα καλα και να μην εχουμε τιποτα σοβαροτερο:unsure:

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
Εμείς, αυτό το καιρό που έχει έλλειψη το zantac (έχουν σταματήσει την εισαγωγή?), έχουμε χρησιμοποιήσει το αντίστοιχο γενόσημο - Lumaren, με καλά αποτελέσματα. Περαστικά του, του όμορφου.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Άμα σου πω ότι μάλλον το ίδιο κι εδώ; Κι ο δικός μου ακριβώς τα ίδια, και φαντάστηκα ότι ήταν οι συνηθισμένες του κολίτιδες, μέχρι που έκανε εμετό (που δεν το συνηθίζει). Δεν τον πήγα ακόμα κτηνίατρο, ξεκίνησα τη δίαιτα, συνηθισμένη κι εγώ, αλλά βλέπω διαρροιάρες παντού στο δρόμο κ στα πάρκα και άρχισα να σκέφτομαι ότι είναι ιογενές. Λέω να τον πάω μια βόλτα γιατρό το απόγευμα, ή τουλάχιστον θα κάνω ένα τηλέφωνο.
(Υ.Γ. και στους ανθρώπους επίσης, γαστρεντερίτιδες φουλ όλος ο κόσμος αυτό το μήνα..)

Το lumaren ναι κι εγώ το χρησιμοποίησα τα χριστούγεννα για την αδέσποτη που είχε τα χάλια της και τη βοήθησε να κοιμηθεί ένα βράδυ ήρεμα, καλή η δράση του.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
Ω ναι, είναι όντως ιογενές και όντως το έχουν πολλά σκυλιά στο κέντρο της πόλης, με διάρροιες και εμετό. Και Αθήνα και Θεσ/νίκη ταυτόχρονα; Εντύπωση μου κάνει.

SofiaEve

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2013
371
1.118
@Estranged Ιογενής, άρα κολλάει? Και πως κολλάει?

Δυστυχώς εμφάνισε σήμερα και η σκυλοσυγκάτοικος του αρρωστούλη που έχουμε, κι αυτός έχει πεσμένο ανοσοποιητικό, οπότε ανησυχώ. Ο γιατρός μας είπε να τα χωρίσουμε προληπτικά, και θα το κάνουμε... Αλλά μήπως πρέπει να απολυμάνουμε όλο το χώρο...

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
κ ο δικος μου με διαρροια 2 μερες.τον ταισα λαπα με κοτοπουλακι κ συνηλθε. αλλα κ οι φιλοι του στο παρκο ειχανε τα ιδια.εμετους κ διαρροιες. 1-2 μερες ο καθενας, οχι κατι ανησυχητικο.ο κτηνιατρος ειπε οτι απο τον προηγουμενο μηνα, ειναι φουλ στη γαστρεντεριτιδα. περαστικα σας!

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.551
@Estranged Ιογενής, άρα κολλάει? Και πως κολλάει?
Δεν έχω ιδέα ρε συ. Αλλά με τον δικό μου που γλύφει ότι κατούρημα πετύχει πριν πάρω χαμπάρι ότι βρήκε τσίσα, δεν είναι και απορίας άξιον που κόλλησε.

Περαστικά σε όλους βρε παιδιά!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Ξεκινησαμε το σιροπι Epadoren,αφου το zantac ειναι σε ελλειψη,με συριγγα στο στομα...εκανε τα...ναζακια του μεχρι να τον καταφερω,αλλά τελικα το ηπιε...Θα το ξεπερασουμε κι αυτο!!

• Like
Reactions: johnk