Επιθεση σκυλων

TrendoSkylo

Active Member
18 Μαϊου 2016
36
40
ειναι εκνευριστικο αυτο που συμβαινει στην επαρχια παντως εγω εχω 3 σκυλια καλα ο μικρος δεν μετραει ακομα η μεγαλη μου σε γενικες γραμμες δεν ειναι επιθετικη απλα προστατευει τον χωρο της με ανθρωπους που δεν εχει ξαναδει δεν θα επιτεθει αλλα θα φερμαρει και θα γαυγιζει σαν παλαβη και ερχεται ο αλλος κυριος (χωρις να το ξερω οτι θα ερθει) και ανοιγει την πορτα σαν να μην υπαρχει αυριο κατσε ρε δικε μου βλεπεις εχω σκυλο βλεπεις γαυγιζει πες μου να το μαζεψω τι μπαινεις μεσα αερας και μετα μου λες το σκυλι σου ειναι αγριο φταιω δηλαδη κιολλας ... :mad:

• Like
Reactions: Kouros

Kouros

Banned
Banned
25 Μαρτίου 2014
757
529
Οταν ελεγα εγω για ανευθυνους ιδιοκτητες με λεγατε υπερβολικο..Και η γρια αγριεψε τα σκυλια της η μηπως φταιει ο εκτροφεας τους και το οτι δεν εχουν πεντιγκρι?
ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΓΡΙΑ..!Αυτη ειναι η φυση τους.Οταν καταληγουν σε λαθος χερια αυτα συμβαινουν!
Που ειναι τωρα αυτος ο τυπος που ειχε ανοιξει το νημα με το καυκασιο να δει τι εστι βερικοκο?
Αλλος εναν συνανθρωπος μας τραυματιστηκε σοβαρα απο τον ωχαδερφισμο και την αφελεια που δερνει μερικους..

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Και να διαβάσει το παρόν θέμα, θα αλλάξει γνώμη;
"Εγώ δεν είμαι σαν αυτούς τους άχρηστους, εγώ τα ξέρω όλα, εγώ θα τα καταφέρω, εγώ θα κάνω την διαφορά"

• Like
Reactions: Kouros