Θεωρούσες την στείρωση δεδομένη,δεν ήθελες η σκύλα σου να γίνει μάνα και τελικά αποφασίζεις να ζευγαρώσεις το σκυλί.
τι εννοεις οταν λες οτι εσυ δεν ηθελες να γινει η σκυλα σου μανα?δλδ σε πιεσαν καποιοι κ το κανεις με το ζορι?η στο ζητησε η ιδια γιατι ξυπνησε το μητρικο ενστικτο μεσα της κ ειπες να μην της χαλασεις χατηρι?
Σας παρακαλώ, χαζές δεν είστε, μην κάνετε τις χαζές και με βάζετε να σας εξηγώ τα ολοφάνερα.
Θεωρούσα τη στείρωση δεδομένη όταν την πήρα
Δεν ήθελα σώνει και καλά να γίνει μάνα.
Που πάει να πει δεν είμαι από αυτούς που για τους αμέτρητους λόγους που όλοι κράζουμε θέλουνε να γίνει η σκύλα τους μάνα και ο σκύλος τους "άντρας".
Που πάει να πει ότι ήτανε μια απόφαση που δεν ήτανε εύκολη, που δεν την πήρα με ελαφριά καρδιά και δε θα την ζευγάρωνα αν ήτανε ότι να 'ναι σκύλα. Στην τελική όλο αυτό για εμένα είναι ένας μεγάλος μπελάς έτσι σωστά και υπεύθυνα όπως σκοπεύω να το κάνω.
επισης εκτος απο τα ωραια λεφτακια που θα χαλασεις φανταζομαι θα εισπραξεις ακομα πιο ωραια,διοτι δεν νομιζω τα κουταβια να χαριστουν,διοτι αν τα χαρισεται θελω κ εγω ενα!
Πρώτον ΑΠΑΙΤΩ να μου ζητήσεις συγνώμη εδώ και τώρα!
Τη σκύλα μου κουμπαρά δε θα την έκανα ποτέ όπως κάποιοι άλλοι, μην μπερδεύεσαι.
Δεύτερον, και να τα χάρισω ποιός σου είπε ότι θα έδινα ποτέ σκυλί μου σε εσένα;
Για το οικονομικό ρεζουμέ της υπόθεσης, αν τόσο νομίζεις ότι σε αφορά, μπορώ να σου πω πόσα θα χάσω για να είμαι σπίτι με τα κουτάβια για τουλάχιστον δυο μήνες και να απέχω από τη δουλειά μου (γιατί αυτό σκοπεύω να κάνω). Ειναι τέτοια η δουλειά μου που θα χάσω πάρα πολλά λεφτά.
κ απο την στιγμη που αναφερεσαι σε δικηγορους κ ιδιωτικα συμφωνητικα κατι για οργανωμενη εκτροφη μου φαινεται κ συνιδιοκτησιες!
Τρίτον, κουτάβι (αλλά και οποιοδήποτε σκυλί, ρατσάτο ή ημίαιμο, χλιδάτο ή αδέσποτο) που θα φύγει από τα χέρια μου ούτε στο Θεό δεν το δίνω χωρίς ιδιωτικό συμφωνητικό!
Εσύ έτσι θα κάνεις αν και όταν ζευγαρώσεις το μπασέ; Θα δώσεις τα κουτάβια κι άντε γεια σας;
Και για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, μπας και σου λυθούνε όλες οι απορίες.
Τη σκύλα μου δεν την πήρα από pet shop, έψαχνα πάνω από ένα χρόνο για να την βρω και να την πάρω,
ξέρω ποιά είναι στα αλήθεια (δεν έχει πλαστά χαρτιά), γιατροί, εκτροφείς (και όχι "εκτροφείς") και κριτής αποφάσισαν ότι είναι "άξια" για αναπαραγωγή.
Όταν την πήρα έκανα συμφωνία με την εκτροφέα της να μην κάνω του κεφαλιού μου. Η εκτροφέας της διάλεξε τον αρσενικό, που γνωρίζει τις γραμμές και τα αίματα της εκτροφής της (δεν ξέρω την ορολογία των εκτροφέων) και ο αρσενικός για διάφορους λόγους, που δε σε αφορούν, της ταιριάζει γάντι (με όσα μπορεί να σημαίνει αυτό).
Αν ήθελα κουταβομηχανή, θα έβγαζα εγώ η άσχετη με 200 ευρώ μια επωνυμία εκτροφείου. Επειδή όμως θεωρώ τον εαυτό μου σοβαρό άνθρωπο και όχι κομπλεξικό, προτίμησα τη συνιδιοκτησία (στην Ελλάδα ζούμε, μπορεί να σου φαίνεται παράξενο αλλά εγώ είμαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος).
Σωστά σου φαίνεται λοιπόν, η εκτροφή (αναπαραγωγή θα το πω εγώ) είναι οργανωμένη. Δεν έχω μια σκύλα ό,τι να 'ναι που δεν ξέρω από πού κρατάει η σκούφια της και αποφάσισα να την ζευγαρώσω με το σκύλο του γείτονα επειδή έχει ωραίο χρώμα, τσακίρικα μάτια ή με βολεύει που είναι στα δέκα μέτρα με σκοπό να βγάλω χαρτζιλίκι.
απαντησε μου στο εξης ερωτημα:ποιος ο λογος της συγκεκριμενης γεννας
Σε οποιονδήποτε άλλον να απαντήσω, σε εσένα που οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες σου για τη σκύλα μου δε μου φαίνονται καλοπροαίρετες, δεν απαντώ.