Επικείμενη γέννα Σαρ-Πέϊ

Status
Κλειδωμένο θέμα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Deja vu. . . .

Επιτρεψτε μου να μην σταθω στην κοντρα σας. . .
Προσωπικα εχω γνωρισει απο κοντα και τις δυο σας και καποτε να σας θυμισω κανατε αρκετη παρεα.
Πολλα εχουν γινει, στρατοπεδα αλλαξαν, συμφεροντα ισως κατερρευσαν και να που εχουμε καταληξει. .
Τι στην πορεια χαλασε ποσως με ενδιαφερει διοτι τελικα λιγο που ειμαι στον σκυλοχωρο βλεπω
πολλες λυκοφιλιες.

Περα απο αυτο λοιπον θα πω την γνωμη μου για το ζευγαρωμα διοτι με ενδιαφερει η φυλη και τι γινεται.
Αναστασια εντελως φιλικα στο λεω σαν μια απλη κατοχος δυο shar pei, εχεις μορφολογικα μια πολυ
ωραια σκυλα (χαρακτηρα δεν ξερω διοτι δεν την εχω γνωρισει απο κοντα).
Για τα δικα μου δεδομενα την σκυλα σου την χαντακωσες ζευγαρωνοντας την με αυτο το αρσενικο.
Εισαι αρκετα χρονια στο χωρο, υπερμαχος του να μην ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας εκτος απο
ειδικες προυποθεσεις, εχεις γνωσεις για την φυλη αλλα αυτο το ζευγαρωμα δεν εχει να δωσει τιποτα
στην φυλη και ειναι κριμα. . .

Για εμενα οι ανθρωποι κρινονται τις πραξεις του και οχι απο τα λογια τους. . .

targas21

Member
6 Απριλίου 2010
5
0
Korudallos
Βρε,βρεεεε...Οντως καλωστην κιας αργησε.Σιγα που δε θα εσκαγε μυτη.Που απο τη στιγμη που εμαθε ειναι σε αναμενα καρβουνα.
Εννοειται βεβαια πως ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο για την κυρια Λεβεντακη.Ολος ο σκυλοκοσμος ξερει περι τινος προκειται.Οπως ξερει βεβαια και ολες τις λεπτομερειες για το πως κινειτα με τις αγοραπωλησιες και δηθεν συνιδιοκτησιες των σκυλων της.
Περι υγειας των σκυλων καλυτερα να μην αναπτυξουμε κανενα θεμα βεβαι γιατι κιεδω θα γελασει και οκαθε πικραμενος...Δεν συμφερει κυρια Λεβεντακη να αρχισουμε να λεμε για ασχημα δαγκωματα και για δυσπλασιες και τετοια ε?Οχι,δεν εννοω για τα δικα σας...απλα,γενικα μιλαω...Πιστευω πως δεν θελετε να αναπτυξουμε τετοια κουβεντα.Οπως και δεν θα θελατε να μιλησουμε και περι κουταβομηχανων...ετσι δεν ειναι?

Τελός παντων...εγω ειπα και στην Αναστασια πως δεν πρεπει να πεσουμε στη λουμπα και να ασχοληθουμε και παλι μαζι της...Εξαλου ξερει ολος ο κοσμος περι τινος προκειται...Αλλοι κλαινε σκυλια,αλλοι λεφτα,αλλοι καρτες αλλα ο σκυλοκοσμος ειναι μικρος και ολα μαθαινονται.

Καλη συνεχεια στο "καψιμο" σας ευχομαι κυρια Λεβεντακη...Ελπιζω να μην σας πιασει κανεις απο τη μυτη γιατι θα εκραγειτε.
Ξερω...οι καιροι ειναι δυσκολη και ο ανταγωνισμος στο επαγγελμα σας(οπως αλλωστε το αποκαλεσατε και παραπανω) ισως να σας κανει κακο.Αλλα ετσι ειναι αυτα.

Τελος για οτιδηποτε απο τα παραπανω θελετε διευκρινηση μπορειτε να μου απευθυνετε το λογο με πμ.Με ανθρωπους κατεστραμενους που βλεπουν εχθρους σε ολο τον πλανητη δεν ειναι για να ασχολειται κανεις...

Αναστασιαααααααααααα...Μην βαζεις να την παιρνουν τηλεφωνο...κριμα ειναι...σε τσακωσε.

Ζησε λιγο ρε ανθρωπεεεεεεεε...

targas21

Member
6 Απριλίου 2010
5
0
Korudallos
Περα απο αυτο λοιπον θα πω την γνωμη μου για το ζευγαρωμα διοτι με ενδιαφερει η φυλη και τι γινεται.
Αναστασια εντελως φιλικα στο λεω σαν μια απλη κατοχος δυο shar pei, εχεις μορφολογικα μια πολυ
ωραια σκυλα (χαρακτηρα δεν ξερω διοτι δεν την εχω γνωρισει απο κοντα).
Για τα δικα μου δεδομενα την σκυλα σου την χαντακωσες ζευγαρωνοντας την με αυτο το αρσενικο.
Εισαι αρκετα χρονια στο χωρο, υπερμαχος του να μην ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας εκτος απο
ειδικες προυποθεσεις, εχεις γνωσεις για την φυλη αλλα αυτο το ζευγαρωμα δεν εχει να δωσει τιποτα
στην φυλη και ειναι κριμα. . .

Για εμενα οι ανθρωποι κρινονται τις πραξεις του και οχι απο τα λογια τους. . .
Κριμα...Ακομα σε κραταει με τα χαλιναρια κακομοιρα ε?Δεν σε δασκελεψε καλα η κολητη σου.(αληθεια...ποσο γρηγορα την ενημερωσες οτι εβαλε εδω τη γεννα...flash)
Της θυληκιας το πεντιγκρι 2,5-4 ετων...(Μαθουσαλας η Μαρθα) και το αρσενικο χαλια ε?Απο το πεντιγκρι το διαβασες κιεσυ?
Ε,ρε καουρες...σε επιασε ο πονος για τη σκυλα της Αναστασιας ε?Ποσο γελοιος μπορει να καταντησει ο ανθρωπος οταν του υποβαλουν τι και ποτε θα πει.Θα μας πειτε εσεις που ξερετε τι ακριβως δινουν στη φυλη ζευγαρωματα με δυσπλασια και στραβο δαγκωμα?Αν θελετε σας την κανω και πιο λιανα αυτη την ερωτηση.

Κοπελιες...οτι και να κανετε δεν θα δωσετε περισσοτερα σκυλια κατηγοροντας τους αλλους.Ζηστε λιγο τη ζωη σας και αφηστε τον κοσμο ησυχο.Καταλαβαινω τον πονο σας αλλα τι να γινει...Ετσι ειναι η ζωη.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Περα απο αυτο λοιπον θα πω την γνωμη μου για το ζευγαρωμα διοτι με ενδιαφερει η φυλη και τι γινεται.Αναστασια εντελως φιλικα στο λεω σαν μια απλη κατοχος δυο shar pei, εχεις μορφολογικα μια πολυωραια σκυλα (χαρακτηρα δεν ξερω διοτι δεν την εχω γνωρισει απο κοντα). Για τα δικα μου δεδομενα την σκυλα σου την χαντακωσες ζευγαρωνοντας την με αυτο το αρσενικο.Εισαι αρκετα χρονια στο χωρο, υπερμαχος του να μην ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας εκτος αποειδικες προυποθεσεις, εχεις γνωσεις για την φυλη αλλα αυτο το ζευγαρωμα δεν εχει να δωσει τιποταστην φυλη και ειναι κριμα. . .
Ίσως έχεις δίκιο Ειρήνη. Ίσως έπρεπε να ξεκινήσω και να βασίσω όλη μου την εκτροφή μου σε ένα σκύλο αγορασμένο από το pet city όπως έκανε η Λίλα. Την επόμενη φορά, τώρα την πάτησα. Τώρα επέλεξα ένα σκύλο από εκτροφείο του εξωτερικού που τον τσέκαρα και τον ξανατσέκαρα και αγοράστηκε έτσι κι αλλιώς επί τούτου, για να ταιριάζει με τη σκύλα μου.

ΑΛΛΑ ας κοιτάξεις να διαβάσεις λίγη γεννετική γιατί έχεις δηλώσει λάθος τα μωρά σου...
Κυρία Λεβεντάκη, από πού κι ως πού γνωρίζετε εσείς πως έχω δηλώσει εγώ τα δικά μου κουτάβια; Η δήλωση γέννας είναι απόρρητη, δεν είναι φουρφούρι να κοινοποιείται στον πάσα ένα από τον ΚΟΕ. Να σας ενημερώσω ότι έχω κάνει printscreen τα γραφόμενα σας και θα αποταθώ στον ΚΟΕ!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Βρε,βρεεεε...Οντως καλωστην κιας αργησε.Σιγα που δε θα εσκαγε μυτη.Που απο τη στιγμη που εμαθε ειναι σε αναμενα καρβουνα.
Εννοειται βεβαια πως ο,τι και να πει κανεις ειναι λιγο για την κυρια Λεβεντακη.Ολος ο σκυλοκοσμος ξερει περι τινος προκειται.Οπως ξερει βεβαια και ολες τις λεπτομερειες για το πως κινειτα με τις αγοραπωλησιες και δηθεν συνιδιοκτησιες των σκυλων της.
Περι υγειας των σκυλων καλυτερα να μην αναπτυξουμε κανενα θεμα βεβαι γιατι κιεδω θα γελασει και οκαθε πικραμενος...Δεν συμφερει κυρια Λεβεντακη να αρχισουμε να λεμε για ασχημα δαγκωματα και για δυσπλασιες και τετοια ε?Οχι,δεν εννοω για τα δικα σας...απλα,γενικα μιλαω...Πιστευω πως δεν θελετε να αναπτυξουμε τετοια κουβεντα.Οπως και δεν θα θελατε να μιλησουμε και περι κουταβομηχανων...ετσι δεν ειναι?

Τελός παντων...εγω ειπα και στην Αναστασια πως δεν πρεπει να πεσουμε στη λουμπα και να ασχοληθουμε και παλι μαζι της...Εξαλου ξερει ολος ο κοσμος περι τινος προκειται...Αλλοι κλαινε σκυλια,αλλοι λεφτα,αλλοι καρτες αλλα ο σκυλοκοσμος ειναι μικρος και ολα μαθαινονται.

Καλη συνεχεια στο "καψιμο" σας ευχομαι κυρια Λεβεντακη...Ελπιζω να μην σας πιασει κανεις απο τη μυτη γιατι θα εκραγειτε.
Ξερω...οι καιροι ειναι δυσκολη και ο ανταγωνισμος στο επαγγελμα σας(οπως αλλωστε το αποκαλεσατε και παραπανω) ισως να σας κανει κακο.Αλλα ετσι ειναι αυτα.

Τελος για οτιδηποτε απο τα παραπανω θελετε διευκρινηση μπορειτε να μου απευθυνετε το λογο με πμ.Με ανθρωπους κατεστραμενους που βλεπουν εχθρους σε ολο τον πλανητη δεν ειναι για να ασχολειται κανεις...

Αναστασιαααααααααααα...Μην βαζεις να την παιρνουν τηλεφωνο...κριμα ειναι...σε τσακωσε.

Ζησε λιγο ρε ανθρωπεεεεεεεε...
Μια διευκρίνιση εδώ δημόσια και όχι με pm, ελπίζω να ξεφύγετε από το...μόλις 1 post που έχετε κάνει...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Την Αναστασια φιλτατε την ξερω καποια χρονακια πισω και δεν θα σου παρω την αδεια
για να εκφερω την αποψη μου.

Συγνωμη που σου εθιξα το σκυλο αλλα μορφολογικα χωλαινει. Και καλο θα ηταν να
ξερουμε τι ποιοτητα σκυλων εχουμε στα χερια μας. Αν εσυ γουσταρεις να παραμυθιαζεσαι
be my guest κακομοιρη. . .

Οχι βρε δεν με κραταει με τα χαλιναρια με πληρωνει για να λεω καλα λογια!
Αντε πουλα τωρα κανα κουταβι μπας και νιωσεις σπουδαιος!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Διαβαζοντας καποιος ουδετερος αναγνωστης του φορουμ αυτα τα ατέρμονα ποστ, ενα πραγμα μονο μπορει να σκεφτει. Το λουκετο...

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Ειρήνη, κάνε μου μια χάρη. Μη με προκαλείς να μιλήσω και να πω αλήθειες για ξένους σκύλους.
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να είμαι κυρία. Αλλά και το κυριλίκι ξέρεις έχει τα όρια του.

Θες να μιλήσουμε για μια σκύλα αγορασμένη από pet shop πάνω στην οποία έχει βασιστεί ολόκληρη εκτροφή και την έχουν πίσω τους όλοι οι σκύλοι;
Για δυσπλασίες;
Για αναπάντεχους ξαφνικούς θανάτους σε μικρές ηλικίες;
Για κακά δαγκώματα;
Για σκυλιά που έπρεπε να είχαν αποκλειστεί από την εκτροφή αλλά παρόλα αυτά κάναν γέννες;

Αν θες πες μου, έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω απόψε το βράδυ.

Last edited:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Διαβαζοντας καποιος ουδετερος αναγνωστης του φορουμ αυτα τα ατέρμονα ποστ, ενα πραγμα μονο μπορει να σκεφτει. Το λουκετο...

Θα παρακαλούσα να καθήσετε αναπαυτικά και ΜΟΝΟ να διαβάζετε
ή να μην ανοίγετε καθόλου το συγκεκριμένο θέμα.

Όταν θίγεται η αξιοπιστία κάποιου, η υγεία των σκύλων του και παίζεται το μέλλον των κουταβιών του..
είναι ΑΔΙΚΟ και ΑΝΕΝΤΙΜΟ να προτείνετε να κλειδωθεί το θέμα.
Εσείς στη θέση μου αυτό θα το βρίσκατε σωστό;

targas21

Member
6 Απριλίου 2010
5
0
Korudallos
Μπραβο...εχετε πολυ καλο ματι...Οντως χωλαινει ο αρσενικος.Δεν εχει βαλκανικους τιτλους των 30 ευρω(δημοσια τοποθετηση της φιλης σας που αν θελετε σας παραθετω).
Εχω παρει κριτικες πολυ εμπειροτερες απο τις δικες σας που δεν εχετε δει ποτε τον σκυλο μου.Τωρα τι λεει ο καθε ασχετος και ο καθε αυλικος...σορυ αλλα δεν θελεις να σου πω πως τα ακουω.
Εκτροφεις,εκπαιδευτες,χειριστες και γενικα γνωστες του χωρου,ξερουν πολλοι καλα περι τινος προκειτε οταν αναφερονται σεσας,οποτε συνεχιστε να εκτειθεστε.

Καλη συνεχεια και ευχομαι να συνεχισετε να βραζετε στο ζουμι σας...

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
είναι ΑΔΙΚΟ και ΑΝΕΝΤΙΜΟ να προτείνετε να κλειδωθεί το θέμα.
Εσείς στη θέση μου αυτό θα το βρίσκατε σωστό;
Αν διαβασεις προσεκτικα, θα δεις οτι δεν προτεινα να κλειδωθει το θεμα. Κατι αλλο εγραψα...
Αυτο που θα πρεπει να απασχολησει οσους εμπλεκεστε ενεργα, ειναι αυτο που εγραψα και να σκεφτειτε τι βγαζετε προς τα εξω...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Αναστασια καμια φορα πολλα εκτροφεια δεν εχουν και μεγαλη διαφορα απο τα πετ σοπ.
Και μπορει ναι να ξεκινησε απο εκει οπως και το εχει παραδεχτει δεν νομιζω οτι το κρυβει
αλλα δεν εμεινε εκει. Εχει φερει πολλα σκυλια απο καλα εκτροφεια του εξωτερικου,
Ισπανια, Ιταλια και Αμερικη και ποσα αλλα που δεν θυμαμαι.

Ξερεις ποσοι εκτροφεις ξεκιμησαν ετσι?? Και μιλαμε για ποσα χρονια πριν??

Και στο ξαναλεω περα απο την κοντρα που εχεις με την Λιλα θα επρεπε οι κινησεις σου
να ηταν πιο προσεκτικες. Δεν εισαι καμια χτεσινη στο χωρο. Λαθος κινηση για μενα,
ισως εχω διαφορετικα κριτηρια. . .

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ειρήνη, κάνε μου μια χάρη. Μη με προκαλείς να μιλήσω και να πω αλήθειες για ξένους σκύλους.
Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να είμαι κυρία. Αλλά και το κυριλίκι ξέρεις έχει τα όρια του.

Θες να μιλήσουμε για μια σκύλα αγορασμένη από pet shop πάνω στην οποία έχει βασιστεί ολόκληρη εκτροφή και την έχουν πίσω τους όλοι οι σκύλοι;
Για δυσπλασίες;
Για αναπάντεχους ξαφνικούς θανάτους σε μικρές ηλικίες;
Για κακά δαγκώματα;
Για σκυλιά που έπρεπε να είχαν αποκλειστεί από την εκτροφή αλλά παρόλα αυτά κάναν γέννες;

Αν θες πες μου, έτσι κι αλλιώς δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω απόψε το βράδυ.
Ελα βρε Αναστασια ημαρτον πια. . . Δεν προκαλω κανεναν και δεν ανοιξα διαλογο ουτε για να
τσακωθω αλλα ουτε και να πω πιος εχει τους καλυτερους σκυλους και γιατι.

Περα λοιπον απο αυτα τα οποια λες παραπανω γιατι τοτε ηθελες να ζευγαρωσεις την σκυλα σου με
σκυλο της Λιλας?

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
Αναστασια καμια φορα πολλα εκτροφεια δεν εχουν και μεγαλη διαφορα απο τα πετ σοπ.
Έχω ξυπνήσει στη ζώνη του λυκόφωτος!!

Ξερεις ποσοι εκτροφεις ξεκιμησαν ετσι?? Και μιλαμε για ποσα χρονια πριν??
Εγώ ξέρω πόσα χρόνια πριν, εσύ; Ξέρεις πότε έκανε γέννα τελευταία φορά αυτή η σκύλα;

Το να ξεκινάει κάποιος λάθος από άγνοια, συμβαίνει. Το να λέει είμαι εκτροφέας και να συνεχίζει να κάνει γέννες με σκύλα από το pet city, είναι ανήθικο! Το να βλέπει ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας στην εκτροφή του και να μην αλλάζει τίποτα, το ίδιο.
Το να κοιτάζει να εκμεταλλευτεί κόσμο εκτροφικά (όπως εμένα) και να τον εξαπατά οικονομικά (όπως εμένα) είναι ανέντιμο.
Το να τρελαίνεται όταν χάνει το μονοπώλιο(γιατί έτσι το βλέπει δυστυχώς) είναι για κλάματα.

Uro

Active Member
11 Μαρτίου 2009
31
0
Καλησπέρα και από εμένα

Εχετε δίκιο. Τυγχάνει να γνωρίζω την κυρία Λεβεντάκη στον σκυλοχώρο και όντως έχει πολύ κακό όνομα. Η κυρία Λεβεντάκη είναι γνωστή για το ποιόν της. Για το γεγονός ότι τα σκυλιά της όπου εμφανιστούν έρχονται πρώτα. Για το γεγονός ότι η δυστυχής κάνει εξετάσεις υγείας. Οτι η αφελής προσέχει τις γραμμές της για μακροζωϊα και κληρονομικές παθήσεις. Οτι η κακομοίρα η κυρία Λεβεντάκη έχει σκύλα με δυσπαλία του αγκώνα από γνωστό εκτροφείο του εξωτερικού και όχι δικής της εκτροφής η οποία (μα γιατί άραγε;) δεν έχει μπει σε εκτροφικό πρόγραμμα αλλά παραμένει πετ στο σπίτι της. Είναι τόσο αφελής που ούτε την κοίμισε ούτε την έδωσε σε κάποιον άλλον αλλά την έχει στον καναπέ του σπιτιού της.
Ξέρω και άλλα ακατανόμαστα για την κ. Λεβεντάκη. Οτι έχει μεγάλο άγχος που θα δόσει τα κουτάβια της όταν αποφασίσει να κάνει κάποια γέννα. Ξέρετε τα έξοδα είναι πολλά για να φύγει ένα σκυλί στο εξωτερικό!
Επίσης είναι πραγματικά ανόητη που δεν αναπάράγει τις σκύλες της συχνά και επιμένει σε 2-3 γέννες στο σύνολο της ζωής τους.
Κατακριτέα η κα Λεβεντάκη για όλα αυτά. Είναι μια αποτυχημένη που ήταν και πολύ τυχερή και εβγαλε διαμάντι προ δεκαετίας περίπου ως αμαθής οπότε και αγόρασε σκύλο από πετ σοπ όπως πολλοί από εμάς. Ενα σκύλο όμως που εξελίχθηκε και πέθανε από γεράματα! Και η κακομοίρα κα Λεβεντακη έφτασε μέχρι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο εκπροσωπώντας την Ελλάδα!
Ναι αυτή η κυρία έχει όντως ανάγκη τους σκύλους άλλων αλλά και το προμότιον για να δώσει τα κουτάβια της. Εχει μεγάλο άγχος... Ευγε σε όλους...

targas21

Member
6 Απριλίου 2010
5
0
Korudallos
Περα λοιπον απο αυτα τα οποια λες παραπανω γιατι τοτε ηθελες να ζευγαρωσεις την σκυλα σου με
σκυλο της Λιλας?
Γιατι δε ρωτας τη φιλη σου γιατι ηθελε τη σκυλα της Αναστασιας(ολοι ξερουμε τον τροπο που πηγε να της τον παρει,οπως αλλωστε εχει κανει και με αλλα σκυλια που εχει δωσει,ακομα και σε εκτροφεις) αφου οπως λεει δεν εχει καλο πεντιγκρι και τη μοστραριζε και στο εκτροφειο της?Τωρα που ζευγαρωσε με αλλον εγινε κακο σκυλι?

Last edited:

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
σκυλο της Λιλας?
Δεν το ήθελα εγώ, αυτή με πλεύρισε από τη στιγμή που έμαθε ότι έφερα τη συγκεκριμένη σκύλα. Και επέμενε μέχρι που με έπεισε.
Η (δική μου) άγνοια, ήτανε ένας πολύ κακός σύμβουλος τότε.

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Έχω ξυπνήσει στη ζώνη του λυκόφωτος!!

Εγώ ξέρω πόσα χρόνια πριν, εσύ; Ξέρεις πότε έκανε γέννα τελευταία φορά αυτή η σκύλα;

Το να ξεκινάει κάποιος λάθος από άγνοια, συμβαίνει. Το να λέει είμαι εκτροφέας και να συνεχίζει να κάνει γέννες με σκύλα από το pet city, είναι ανήθικο! Το να βλέπει ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας στην εκτροφή του και να μην αλλάζει τίποτα, το ίδιο.
Το να κοιτάζει να εκμεταλλευτεί κόσμο εκτροφικά (όπως εμένα) και να τον εξαπατά οικονομικά (όπως εμένα) είναι ανέντιμο.
Το να τρελαίνεται όταν χάνει το μονοπώλιο(γιατί έτσι το βλέπει δυστυχώς) είναι για κλάματα.
Για πιο μονοπωλιο μιλας βρε Αναστασια? Υπαρχουν αλλα τρια εκτροφεια αυτη την στιγμη στην Ελλαδα για
shar pei. Και να με συγχωρεις αλλα πως ακριβως πηγε να σε εκμεταλευτει? Θεωρεις τον εαυτο σου κουτο η
εισαι ανηλικη? Διοτι απο τα γραφομενα σου δειχνεις μια κοπελα εξυπνη και καπατσα. . .

Και αφου εχει τοσα προβληματα υγειας πισω απο τις γραμμες τις γιατι ηθελες να ζευγαρωσεις την Μαρθα
με το Storm (αν θυμαμαι καλα).

Εγω δεν εχω κανενα οφελος να υποστηριξω κανεναν σας. Ουτε σκυλο εχω απο την Λιλα, ουτε κατι αλλο.
Εχω μπει οπως και εσυ στο παρελθον στο σπιτι της πολλες φορες και επετρεψε μου να σου πω οτι ουτε
αρρωστα σκυλια βλεπω ουτε δυσπλαστικα, ουτε κατι μεμπτο.

Status
Κλειδωμένο θέμα