Επικείμενη γέννα Σαρ-Πέϊ

Status
Κλειδωμένο θέμα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Δεν το ήθελα εγώ, αυτή με πλεύρισε από τη στιγμή που έμαθε ότι έφερα τη συγκεκριμένη σκύλα. Και επέμενε μέχρι που με έπεισε.
Η (δική μου) άγνοια, ήτανε ένας πολύ κακός σύμβουλος τότε.
Να με συγχωρεσεις αλλα αν δεν ηθελα εγω να γραψω το σκυλο ΜΟΥ σε αλλον δεν πα να με πλευριζε
και ο τιτανικος απλα δεν θα το εκανα!

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Εσύ Ειρήνη μου που όλα δείχνεις να τα ξέρεις..
πώς κρίνεις τη στάση ενός ανθρώπου που δηλώνει σοβαρός εκτροφέας
όταν με το που βλέπει να παίρνει κάποιος επωνυμία εκτροφείου και ανακοινώνει επίσημα πλέον τη γέννα του
εμφανίζεται σε ένα φόρουμ μετά από 6 μήνες αποχής (ένα φόρουμ στο οποίο η ιστορία δείχνει ότι συμμετέχει περιστασιακά και ΜΟΝΟ για προσωπική της προβολή)
σκάει μύτη το λοιπόν με στόχο να "θάψει" τη γέννα του άλλου ΧΩΡΙΣ στοιχεία;

Πως θα το χαρακτήριζες αυτό;
(μια και δε σου αρέσει το "τα-έχω-παίξει-η-καψερή-που-γίνομαι-όλο-και-λιγότερο-σπάνιο-είδος")
για πες..

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Να με συγχωρεσεις αλλα αν δεν ηθελα εγω να γραψω το σκυλο ΜΟΥ σε αλλον δεν πα να με πλευριζε
και ο τιτανικος απλα δεν θα το εκανα!
Για το ζευγάρωμα με ρώτησες, για το ζευγάρωμα σου απάντησα.
Η μεταβίβαση ήτανε δική μου ιδέα που η ίδια αποδέκτηκε. Το έχω αναφέρει και στο παρελθόν άλλωστε εδώ μέσα.
Τι να κάνω Ειρήνη μου, ήμουνα ΗΛΙΘΙΑ και έδειξα εμπιστοσύνη και υπαρβάλλοντα ζήλο να γίνουν όλα σωστά καμωμένα. Αλλά ας μη λέμε τα ίδια, τα έχουμε πει αυτά, θες να σου δώσω τα λινκ να τα ξαναδιαβάσεις μήπως;

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Εφοσον δεν σε ενδιαφερει καθολου η αποψη της και δεν τη θεωρεις σπουδαια εκτροφεα αλλα επιεικως
μετρια, γιατι σαν ανθρωπος δεν σου κανει, γιατι ειναι εκμεταλευτρια και χιλια αλλα δυο τοτε
γιατι στεκεσαι στο οτι σου θαβει την γεννα? Συνηθως μας ενδιαφερουν και μετρανε για εμας
οι αποψεις ανθρωπων που θαυμαζουμε οχι το αντιθετο.

Ξερεις οτι μια δραση προκαλει και αντιδραση. . . Το γιατι ποσταρησε μπορεις να ρωτησεις την ιδια
και οχι εμενα. Δεν βρισκομαι στο μυαλο κανενος. Οταν ομως ασκεις κριτικη για καποιον θα πρεπει
να δεχεσαι κιολας.

Ο ρολος του θυματος ειναι ενας ρολος ο οποιος προσελκυει αρκετους καθως ολοι εχουμε μια ταση
να δραματοποιουμε καταστασεις.

Εγω δεν εχω να πω κατι αλλο περισσοτερο, εσυ θα κρινεις καλυτερα απο εμενα και οποιονδηποτε
αλλον τις πραξεις σου, το ζευγαρωμα σου, τα κουταβια σου, τον κοπο σου, το εκτροφειο σου και η
πορεια σου σαν εκτροφεας η οπως αλλιως θελεις χαρακτηρισε το θα φανει σε βαθος χρονου.

Υγ: Αφου ηθελες τοτε με τις λιγοστες σε σχεση με τωρα γνωσεις σου να τα κανεις ολα σωστα γιατι
δεν τα εκανες και τωρα καλυτερα?

targas21

Member
6 Απριλίου 2010
5
0
Korudallos
Υγ: Αφου ηθελες τοτε με τις λιγοστες σε σχεση με τωρα γνωσεις σου να τα κανεις ολα σωστα γιατι
δεν τα εκανες και τωρα καλυτερα?
Mαλλον ξεχασε να σε ρωτησει εσενα,η την κυρια που καθεται διπλα σου,γιαυτο δεν το εκανε καλα.Κιεσυ που οπως λες παραπανω οτι δεν θα κατσεις να κρινεις τα σκυλια του καθενος ερχεσαι τωρα να το παιξεις δηθεν η ψυχοπονιαρα της φυλης.

Γιατι δε μας λετε ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που σας επιασε τοση φαγουρα?

Οσο και να προσπαθεις να θαψεις το ζευγαρωμα του καθενος,ο κοσμος που ξερει βλεπει.Βλεπει τον αρσενικο που κατηγορεις και βλεπει καιτα σαρπεογατακια που βγαινουν απο αλλες γεννες δηθεν πρωταθλητων και σουπερ σκυλων.Λαθος τροπο σε δασκαλευει η φιλη σου να ακολουθησεις.Ο κοσμος εχει ματακια και βλεπει.Οπως ειχα κιεγω και πηρα αυτον τον σκυλο και οχι καποιον απο τα μελοντικα στεγνα και γκαργκανιαρικα σαρπει...Ενα search ειναι και ολοι μαθαινουν τι και πως...
Λασκα λιγο ταχαλιναρια...χαλαρωσε.

Υ.Γ.
Για οσους δεν γνωριζουν αυτον τον χαλια αρσενικο με τη χαλια μορφολογια ειναι εδω...Ντρεπομαι λιγο που τον δειχνω,ξερω δεν επρεπε να ζευγαρωθει,που να βρει αλλωστε την τελεια μορφολογια και ομορφια και στεγναδα των σουπερ εκτροφειων :p

http://s1183.photobucket.com/albums/x475/mysharpeipuppies/DYNAMITE STYLE S HUGO BOSS/

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα