Επικυνδινος κτηνίατρος

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Γεια σας...
Μεινετε μακρια απο αυτο το καθαρμα...
Ειναι ορθοπεδικος.
Εγω ειχα ενα υπεροχο μωρακι με εξαρθρψση επιγονατιδας... Εψαχνα ιατρο και μου συστησαν ΑΥΤΟΝ..
Καλυτερα να μην τους ειχα ακουσει... Γιατι πηρε το μωρακι μου την Δευτερα το πρωι, χωρις εξετασεις, χωρις τιποτα το εβαλε στο χειρουργιο και το μωρακι μου την Παρασκευη το βραδυ πεθανε... Τον ενοιαζε να παρει μονο τα λεφτα και τιποτα αλλο...
Ειναιι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ και ΤΕΡΑΣ ....
μακρια του...................

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
H δημοσίευση έχει κάποια σχέση με τα σκυλιά;

Γιατί γράφει "ορθοπεδικός" και "μωράκι"...

Συγνώμη για την απορία και έχετε τα θερμά μου συλληπητήρια για την απώλεια, αλλά θα θέλατε να γίνετε λίγο πιο σαφής.

Η σαφήνεια και η λεπτομερής περιγραφή είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά όταν αποκαλούμε κάποιον κάθαρμα, επικύνδινο, τέρας, δολοφόνο, κλπ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αγαπητή Πωλίνα (?),

Τον γιατρό δεν τον γνωρίζω, αλλά γνωρίζω ότι όταν καταγγέλλεις και χαρακτηρίζεις με τέτοιον τρόπο έναν άνθρωπο δημόσια, με το ονοματεπώνυμό του πρέπει

Α. Να δικαιολογείς τους χαρακτηρισμούς με στοιχεία, γεγονότα και λεπτομέρειες
Β. Να υπογράφεις, επίσης με ονοματεπώνυμο
*

Δεν αποκλείω την πιθανότητα να έχει υπάρξει ιατρικό λάθος, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πιστέψω και ότι υπήρξε. Όχι έτσι...

Edit: * Γ. Να είσαι προετοιμασμένη και για τον αντίλογο/αντίδραση/παράθεση γεγονότων και από την άλλη πλευρά...

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Αυτος ειναι ορθοπεδικος κτηνιατρος στον Πειραια. *** 4.
Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα σκεφτει ποτε να φτασω μεχρι τετοια σημεια...
Αλλα αν ησουν στην θεση μου (δεν στο ευχομαι φυσικα) θα καταλαβαινες γιατι το κανω αυτο...
Η Τοσοδουλα μου ηταν 1 ετους toy chihuahua, ηταν οτι πιο υπεροχο ειχα γνωρισει ποτε μου.
Κι οταν λεω μωρακι, εννοω μωρακι, γιατι αυτη η ψυχουλα ηταν πιο πολυ ανθρωπακι παρα σκυλακι... Δεν ειχε μιλια κι ομως καταφερνε μονο με τα ματακια του να σου μιλησει...
Κι αυτος ο ιατρος( αν αν το θες ετσι ) το πηρε στα χερια του μια Δευτερα, υποτιθεται για να της καλυτερεψει τη ζωη, και της την στερησε μονο και μονο επειδη δεν εκανε αιματολογικες εξετασεις για να δει εαν ειχε τιποτα πριν την εγχειρηση...
Δεν ξερω αν μπορεις να καταλαβεις ομως εγω αυτη την αδικια δεν την αντεχω... και ελπιζω να μην την περασει κανενας αλλος, γι αυτο καταγγελω ετσι δημοσια και το ονομα του.
Οσοι περισσοτεροι το διαβασουν και τον αποφυγουν τοσο το καλυτερο για τα ζωακια τους

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πωλίνα, λυπάμαι πάρα πολύ για το σκυλάκι σου και καταλαβαίνω τι εννοείς όταν λες ότι ήταν πιο πολύ ανθρωπάκι παρά ζωάκι.

Δυστυχώς στην Ελλάδα, νομίζω επίσης και στην υπόλοιπη Ευρώπη, δεν υπάρχει τρόπος να καταγγείλει κανείς γιατρούς και κτηνιάτρους μέσω σωματείων προστασίας των καταναλωτών. Νομίζω έχει να κάνει με τους νόμους περί προσωπικών δεδομένων, όπως και το γεγονός ότι στην Ευρώπη είναι πολύ πιο εύκολο να κατηγορηθεί και να καταδικαστεί κανείς για δυσφήμηση. Αντίθετα στην Αμερική μπορεί κανείς να κάνει τέτοιου είδους καταγγελίες και υπάρχουν και σελίδες που δίνουν πληροφορίες για το τι είδους καταγγελίες έχουν γίνει κατά επαγγελματιών όπως γιατροί, δικηγόροι, κλπ. (που παρέχουν δηλαδή υπηρεσίες), καθώς και για το πώς διευθετήθηκαν αυτές, πόσες υπάρχουν (που δίνουν στατιστικά πολλές πληροφορίες στους καταναλωτές), τι σπουδές έχει κάνει ο κάθε γιατρός, πού έχει δουλέψει κατά καιρούς, κλπ. Υπάρχει επίσης δυνατότητα να αφήσει κανείς θετικά σχόλια για επαγγελματίες.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Πρόσεξε όμως τώρα τι μπορεί να συμβεί....

Ο *** ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!

ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ *** Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ.

ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!!

Ένα δυσάρεστο γεγονός δεν μπορεί να γίνει η αιτία καταδίκης και μάλιστα ατεκμηρίωτης κανενός.Το ίδιο και μια ευχάριστη έκβαση, δεν μπορεί να θεοποιεί κανέναν.

Η ιατρική, δυστυχώς, συνοδεύετε από πολλά δυσάρεστα γεγονότα που τείνουν να παρερμηνεύονται, να διαστρεβλώνονται και να μεταφέρονται λανθασμένα, ειδικά από μη έχοντες την απαραίτητη γνώση να κρίνουν.

Επαναλαμβάνω, πως λυπάμαι για την απώλεια σου, αλλά με τέτοιου είδους αντιδράσεις δεν τιμάς ούτε την μνήμη του ζώου σου, ούτε και τον εαυτό σου.

Προσπάθησε να κάνεις την λύπη σου γνώση και εμπειρία που θα σώσουν, πιθανός, το επόμενο σκυλάκι.

Αν πάλι έχεις στοιχεία που μπορούν να αποδείξουν ιατρικό λάθος, ακολούθα την νόμιμη οδό (ή και την νόμιμη) και όλοι μας μαζί σου...αλλά όχι έτσι.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Λυπάμαι πολύ για το σκυλάκι σου. Νομίζω πως στη θέση σου θα ένιωθα το ίδιο... όπως και πολλοί εδώ μέσα... γιατί αυτό που πιστεύεις εσύ ότι έγινε ήταν αμέλιά του...

Είναι φυσιολογικό να νιώθεις θυμό... την επόμενη φορά θα ξέρεις και εσύ, θα ξέρει και ο γιατρός...

:(

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Προφανως ησουν τυχερος.
Γιατι υπο αυτες τις συνθηκες που χειρουργει στο ιατρειο του θα ηταν ευκολο να καταληξει και καποιο ζωακι απο μολυνση και μονο...αρα μαλλον ησουν τυχερος.
Αν ειχε συμβει και σε εσενα αυτο, τα ιδια θα ελεγες.
ΑΑΑΑ και μιας και εχεις εμπειρια απο ΑΥΤΟΝ.
Οταν πηγες το αναπηρο σκυλακι σου να στο εγχειρηση, σου εκανε αιματολογικες εξετασεις ή χρησημοποιησε τις μαντικες του ικανοτητες για να δει αν το σκυλακι σου πασχει απο κατι?

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Τι να πω?
Εγω παντως εγραψα αυτα που εγραψα μονο και μονο για να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται για τα ζωακια τους, να μεινουν μακρια του.
Το ξερω μπορει να ετυχε σε εμενα αυτο, αλλα γιατι να το ρισκαρεις και να πας το ζωακι σου σε καποιον ο οποιος δουλευει ανευθυνα?
Αν αγαπας το ζωακι σου δεν νομιζω να θελεις να το πας σε καποιον γιατρο για να του καλυτερεψει τηζωη του και στο τελος απλα να του τη στερησει....μονο και μονο επειδη ειπε πως δεν ειχε χρονο να κανει αιματολογικες εξετασεις...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Προφανως ησουν τυχερος.
Γιατί να ήμουν εγώ τυχερός και όχι εσύ άτυχη;

Γιατί να κατηγορούμε κάποιον με τόσο βαριές κατηγορίες με μοναδικό γνώμονα το ένα, προσωπικό μας, ατυχές αποτέλεσμα που ακόμα και για αυτό δεν γνωρίζουμε (ή δεν παραθέτουμε) στοιχεία;

Μπα... δε θα τον πηγε το σκυλο του σε αυτο το γιατρο. Μιλαει γενικοτερα. Αφου δεν ηξερε στην αρχη πως ειναι καν κτηνιατρος :)
Ήμουν μέσα στο χειρουργείο και όλα ήταν πεντακάθαρα, παρόν και η σύζυγος του κου Λορέντζου, κτηνίατρος επίσης.

Ο σκύλος μου από τότε απολαμβάνει καθημερινές βόλτες στο πάρκο του Παπανικολή, απέναντι και σταματάμε και για κανά σουβλάκι στον Ηλία (πάραδίπλα στο κτηνιατρείο).

Ποιά η αλήθεια και πιο το ψέμα στο internet Berna...:)

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Λοιπον δεν μπορω να καταλαβω αν τελικα εισαι φιλοζωος ή οχι, παντως με το στυλακι που μιλας και εκφραζεσαι σιγουρα εισαι φιλος του...Γιατι κι αυτος την ιδια ειρωνια και τσαμπουκα πουλαει....Και που ειδες εσυ το καθαρο ιατρειο? Μηπως τυχενει να εισαι λιγο τυφλος?
ή μηπως μιλαμε για αλλο ιατρειο? η διευθυνση ειναι ***4 στον Πειραια...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Δύσκολα θα καταλάβεις πράγματα για κάποιον από 1-2 δημοσιεύσεις σε ένα φόρουμ, όπως δύσκολα θα βγάλεις και συμπέρασμα για έναν επαγγελματία από ένα, προσωπικό συμβάν που δεν έχεις (μάλλον) τις γνώσεις να κρίνεις.

Από το να προσπαθείς όμως να καταλάβεις τι είμαι εγώ γιατί δε μας δίνεις περισσότερα στοιχεία για το περιστατικό σου;

Τι ακριβώς είχε το σκυλάκι σου;

Τι δεν έγινε σωστά;

Τι εξετάσεις έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν;

Ποιά η αιτία θανάτου;

Με ποιά κριτήρια/γνώσεις/εμπειρίες κρίνεις τα παραπάνω;

μηπως μιλαμε για αλλο ιατρειο? η διευθυνση ειναι ***4 στον Πειραια...
Κατεβαίνοντας την ***ος, κάνεις δεξιά ε;...:)

polina4smile

Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
10
0
Λοιπον...
Το σκυλακι μου ειχε εξαρθρωση στις επιγονατιδες προς τα εξω.

Δεν εγιναν αιματολογικες εξετασεις πριν την επεμβαση

Την αιτια θανατου δεν μπορω να την ξερω διοτι δεν ειμαι γιατρος και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να στειλω το σκυλακι μου για νεκροψια.

Εσυ με ποια κριτιρια λες αυτα που λες? Τι εισαι? Μηπως γιατρος?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Την αιτια θανατου δεν μπορω να την ξερω διοτι δεν ειμαι γιατρος και δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια να στειλω το σκυλακι μου για νεκροψια.
Γιατί? Εγώ αν είμουν στη θέση σου, θα έκανα ότι είναι δυνατον προκειμενου να μαζέψω στοιχεία που θα υποστηρίξουν τη μύνηση που θα έκανα.... δεν θα έκανα ανώνυμες καταγγελίες σε φόρα στο διαδίκτυο.

jennie

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2008
562
1
Μα αυτο ακριβως σου λεμε οτι δεν ειμαστε γιατροι να ξερουμε οτι αυτο που λες ειναι σωστο ή λαθος. Και αν δεν χρειαζονται αιματολογικες? Και αν τις εκανε και δεν στις εδειξε? και αν ετσι επρεπε να γινει ? και δεν επρεπε? Ποιοι ειμαστε εμεις ή εσυ για να κρινουμε? ενας αλλος γιατρος θα σε κατατοπισει μονο αν και εφοσον δεν λειτουργησει συντεχνιακα να τον καλυψει ενω εχει αντιληφθει καταφωρο λαθος. οχι εμεις.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Λοιπόν...

Αφού δεν ξέρεις από τι το έχασες το σκυλάκι, πως ξέρεις ποιός φταίει;

Για τι είδους εξετάσεις μιλάς;

Γιατί δεν γράφεις λεπτομερέστερα το ιστορικό του σκύλου σου (από τότε που το απέκτησες και από που, μέχρι και τότε που το έχασες, τι έκανες, πως κατέληξες σε αυτόν τον κτηνίατρο, κλπ.) παρά προτιμάς να "κοντράρεσε" μαζί μου χωρίς λόγο;

Έτσι θα βοηθήσεις πολύ περισσότερο όσους διαβάζουν, παρά με κατηγορίες χωρίς στοιχεία και επιχειρήματα.

Τεχνικός τηλεπικοινωνιών είμαι και δεν έχω βγάλει κανένα συμπέρασμα, αφθαίρετο ή όχι στην κουβέντα μας.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Γιατί δεν διαγράφετε το θέμα ???

Οποιος θέλει να καταγγείλει, να καταγγείλει με στοιχεία και λεπτομέρειες.

Το μέλος αυτό δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τί γράφουν οι υπόλοιποι.

ΕΛΕΟΣ

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48