Επιλεκτική εκτροφή ή οχι;

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
βρε παιδια πρεπει να καταλαβουμε οτι οι ιδιωτες που εχουν εμβαθυνει σε μια φυλη με στοχο τη γνωση και δραστηριοποιουνται στις απαιτησεις αυτης ,αναλαμβανοντας στην πορεια αναπαραγωγη ,κρατωντας κανονες για την ασφαλεια του γενους και των γεννητορων ,Αυτοι οι ανθρωποι ειναι εκτροφεις ,ολοι οι εκτροφεις ξεκινησαν απο τετοιες επιτυχεις προσπαθειες σαν ιδιωτες για αυτο και μετενομαστηκαν-χαρακτηριζονται εκτροφεις
Αυτό ακριβώς...

Μόνο που υπάρχουν κάποια παραδείγματα-όπως πάντα- που μετά με την ιδιότητα του εκτροφέα παίρνουν και άλλους ρόλους, για παράδειγμα: εκπαιδευτές, πανσιον, κλπ.. Και κάπου εκεί στο κέρδος, χαλάει η υπόθεση. Βέβαια, αυτό δεν είναι απόλυτο ότι ισχύει για όλους...
Μαζί με τα ξερά, και τα χλωρά...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν ειναι κακο για εναν εκτροφεα να ασχοληθει αν μπορει να ανταπεξελθει και με αλλα βασικα θεματα της ζωης του σκυλου, αρκει αυτο που αναλαμβανει , να το κανει με γνωση, με υπευθυνοτητα ,με σεβασμο και σοβαροτητα για αυτο και ειμαστε υποχρεωμενοι οταν θελουμε να αποκτησουμε σκυλο ,να ψαξουμε ,να μιλησουμε,κλπ μεχρι να αποφασισουμε και οχι να παμε για "ψωνια" οπως οταν παιρνουμε μπλουζακια απο το ΖΑΡΑ

ο τσαρλατανισμος δυστυχως υπαρχει παντου ,στο φουρναρη,στο δικογορο,στο γιατρο,στο ψιλικατζη,στη μοδιστρα κλπ εμεις ειμαστε αυτοι που επιτρεπουμε να υπαρχει

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
Δηλαδή με συγχωρείτε για την παρέμβαση αλλά με το συμπάθιο, ένα μικρό ξεκαθάρισμα
Συνάντηση (λέμε τώρα) στο πάρκο
<<καλημέρα ααααα Γερμανικός Π.
· –Έτσι νομίζω(ποτέ δεν ξέρεις)
· -πόσο μηνών- 3,5 εσάς?
· -4ων
· -θηλυκό ?
· –Όχ ι αρσενικό
· αλήθεια ??? εμένα θηλυκό!!!
· Το όνομα μου είναι Μίτσος (και όχι Σαμ ούτε Μιτσο δηλ αλλά λέμε τώρα)
· Σοβαρά και μένα Μίτσο με λένε(τι σύμπτωση!!!)
· –χάρηκα
· Από εκτροφέα?
· (Τι ενοχλητικός) ναι
· –αααα και μένα, από ποιό?
· ----ΧΧΧΧΧ-----
· Δεν είναι δυνατόν και γώ από εκεί την έχω πάρει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Και καθώς περνάει ο καιρός……. Ρε συ!!! Κόκκινα χαρτιά δεν έχει και το δικό μου ο εκτροφέας δεν θα τα ζευγάρωνε?? (ναι!! διαφορετική γέννα καμία συγγένεια)
ΕΕΕΕ λοιπόν τι περιμένουμε ρε συ Μίτσο…..
Άντε πειστονα τώρα για το αντίθετο