Επιπτώσεις της στείρωσης




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η στείρωση σε λίγα χρόνια αναμένεται να αποτελεί παρελθόν.
Βρήκα ένα ενδιαφέρον άρθρο στο Βήμα on line και θεώρησα ότι θα ήταν χρήσιμο να το παραθέσω.

Ανώδυνη αντισύλληψη για σκύλους

Τέλος στην ταλαιπωρία για τα αρσενικά σκυλιά που σήμερα υποβάλλονται σε επώδυνη στείρωση. Ενα αντισυλληπτικό εμφύτευμα το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ΕΕ τις επόμενες εβδομάδες υπόσχεται να χαρίσει στα αγαπημένα κατοικίδιά σας... γαβγίσματα ανακούφισης. Το εμφύτευμα αυτό που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Peptech στην Αυστραλία σταματά την παραγωγή τεστοστερόνης και σπέρματος επί μήνες - προσφέρει έτσι εκτός από στέρηση της γονιμότητας και μείωση της επιθετικής συμπεριφοράς. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας βρίσκονται αυτή την εποχή στη διαδικασία ανάπτυξης παρόμοιων εμφυτευμάτων για γάτες και θηλυκά σκυλιά.

http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15112&m=H02&aa=1
 


ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Νομιζα οτι επρεπε να στειρωνουμε τα σκυλια μας... :? Ημουν ετοιμη την επομενη εβδομαδα να τον παω για στειρωση. Αν ομως περιμενω τα αντισυλληπτικα, δεν θα πρεπει να περιμενουμε ενα διαστημα να δοκιμαστουν??

Δηλ εσεις δεν τα εχετε στειρωσει? Ημουν τοσο σιγουρη οτι ηταν το καλυτερο μου μπορουσα να κανω μου δεν το εψαξα. Ο γιατρος μου ειπε οτι καλα ειναι να στειρωθει για να μην παθει καρκινο. Μηπως να ανοιξουμε κανενα καινουριο post να το συζητησουμε ή ολοι ειστε κατα της στειρωσης και δεν υπαρχει λογος?
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μηνύματα
900.011
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78