Επιτέλους ! Πιάστηκε ένας δολοφόνος ζώων


nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
61
Hrάκλειο


Ενας 30χρονος στον Περισσό , αποφασισε να σκοτωσει τις γατες της γειτονιας του, με την χρήση καυτού πιπεριού. Για κακή του τύχη όμως τις προθέσεις του αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα του..



Ο νεαρός προκάλεσε στις γάτες με αυτήν την κίνηση του γαστρίτιδα βαριάς μορφής, με αποτέλεσμα να "κάψει" το στομάχι τους και να μην αντέξουν , κάνοντας εμετό αίμα. Ήταν τόσο αποφασισμένος, που είχε αδειάσει τόση φόλα στην είσοδο της οικίας του,φανταστείτε όγκου όσο δυο χαλάκια μπάνιου!!!

Η γειτόνισσα που είτε τα γατάκια άρρωστα αντιλήφθηκε την πηγή του κακού και ήρθε σε διένεξη μαζί του , ο οποίος δεν αρνήθηκε καν την ενοχή του, αλλά την εξύβρισε και δεν έδωσε σημασία. Μετά όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με την αστυνομία, φιλανθρωπικές οργανώσεις και οργισμένους πολίτες, όπως ακριβώς του άξιζε.

http://skiloblog-all-about-dogs.blogspot.com/2011/02/blog-post_23.html