Επιτρέπονται τα σκυλιά στο εμπορικό κέντρο COSMOS?

8 Ιουλίου 2013
36
0
Καλησπέρα σας.Εδώ και καιρό αναρωτιέμαι άμα στο μέλλον θα μπορώ να παίρνω την μικρή μαζί μου στο COSMOS όταν πηγαίνω.Παλιά είχε πινακίδα απαγόρευσης για σκυλιά από όσο θυμάμαι αλλά τις τελευταίες φορές που πήγα δεν θυμάμαι να είδα καμία σήμανση ή κάτι τέτοιο.
Εσείς που κατοικείτε Θεσσαλονίκη καταφέρατε να μπείτε ή με το που σας είδαν με το "τερατάκι" σας πετάξαν έξω?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
¨Οσο ήμουν στο Θεσ/νική σκύλο μέσα στο Κόσμος δεν είδα συν που αν το πάρεις και στην αφήσουν στο εμπορικό μέσα αστα μαγαζία δεν νομίζω να σε αφήσουν να μπεις με τον σκύλο.

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Πάντως στο the Mall επιτρέπονται. Ζήτω τα αυθαίρετα εμπορικα κεντρα λοιπον!! :p

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Εγώ στο μολλ έχω τύχει να είναι μέσα και μάλιστα και στα δοκιμαστήρια!
Αλλά και στις καφετέριες,η αλήθεια είναι όμως μόνο μικρόσωμα βλέπω δε έχω δει κανέναν με λαμπραντορ π.χ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.797
8.004
Εγώ στο μολλ έχω τύχει να είναι μέσα και μάλιστα και στα δοκιμαστήρια!
Αλλά και στις καφετέριες,η αλήθεια είναι όμως μόνο μικρόσωμα βλέπω δε έχω δει κανέναν με λαμπραντορ π.χ!
Aχαχαχαχαααα θα πάω τον Έλβις στα δοκιμαστήρια που του αρέσει να σηκώνει φούστες..!!!! :cuniaoo::rolleyes:

8 Ιουλίου 2013
36
0
Η αλήθεια είναι πως δεν έχει τύχει να δω σκύλο στο κόσμος...ούτε σε καταστήματα αλλά ούτε και στον εξωτερικό χώρο με τα καφέ κ.τ.λ
Άκου εκεί επιτρέπεται στο μολλ και όχι στο κόσμος ,απαιτώ δικαιοσύνη..:p.Γενικά τα καταστήματα στην Αθήνα είναι πιο dog friendly από ότι στην Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις?

MIKY

Active Member
13 Ιανουαρίου 2011
43
0
edessa
Στο Cosmos εχω παει πολλες φορες με τον σκυλο μου μεσα στην τσαντα μου κ μαλιστα συναντησα κ δυο τρεις ακομα. Ολα ομως ηταν μικροσωμα.Δεν ειδα κανενα με λουρι.Εγω καθισα κ για καφε κ τον εβαλα διπλα μου σην καρεκλα.Δε μου εακαναν παρατηρηση.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης