Ερευνα σχετικά με την αύξηση κρουσμάτων καρκίνου

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
.. στα σκυλιά.

Είναι στα Αγγλικά, για όποιον ενδιαφέρεται:

Dr. Turesky on Cooked Meat Carcinogens
Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά το συγκεκριμένο site είναι ελαφρώς κατευθυνόμενο και πουλάει συμπληρώματα διατροφής κλπ. Θα προτιμούσα μία πιο ανεξάρτητη πηγή ενημέρωσης, ή να ακούσω και την αντίθετη άποψη, αφού το παρακάτω είναι υπερβολή.

it seems the worst thing you can feed your beloved dog or cat is a poultry-based kibble. As always, fresh raw, freeze-dried or air-dried meat-based diets, well-balanced, are Dr. Becker’s recommendation for healthy dogs and cats.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.877
8.094
it seems the worst thing you can feed your beloved dog or cat is a poultry-based kibble. As always, fresh raw, freeze-dried or air-dried meat-based diets, well-balanced, are Dr. Becker’s recommendation for healthy dogs and cats.
Εγώ δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι είναι υπερβολή.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν έχω δει το βίντεο, αλλά το συγκεκριμένο site είναι ελαφρώς κατευθυνόμενο και πουλάει συμπληρώματα διατροφής κλπ. Θα προτιμούσα μία πιο ανεξάρτητη πηγή ενημέρωσης, ή να ακούσω και την αντίθετη άποψη, αφού το παρακάτω είναι υπερβολή.

Ερευνα ειναι βρε παιδι μου

http://mercola.fileburst.com/PDF/HealthyPets/Turesky-Article.pdf

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
Ευχαριστώ για το link :) Δεν έχω χρόνο να το διαβάσω ολόκληρο, αλλά βλέπω ότι έχει μόλις 16 σκυλιά για δείγμα (άρα χαμηλή ισχύ), καθόλου στατιστική (??), και αν πρόσεξα καθόλου σκυλιά που δεν έτρωγαν αυτές τις τροφές για μέτρο σύγκρισης. Επίσης όπως γράφει μέσα παίζει μεγάλο ρόλο τι τροφή δίνει κανείς. Διάβασα και για grains, όταν αρκετές τροφές δεν έχουν καθόλου.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.811
4.113
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οντως, υπάρχει όμως δείγμα ανθρώπινης τρίχας.

Τώρα όσον αφορά το δείγμα, αν ήταν αρκετά μεγάλο, δε γνωρίζω σχετικά, αυτό το ξέρουν κτηνίατροι - ερευνητές.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3