Εριξαν φόλες σε κυνοκομείο της Καστοριάς

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
[video]http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4427:kastoria-eikones-sokeriksan-foles-akoma-kai-mesa-sto-kynokomeio-dixos-telos-i-apanthropia&catid=35:generalnews&Itemid=67[/video]

Παιδιά αυτό που συμβαίνει πλέον με τις φόλες είναι τρομερό!
Γι άλλη μια φορά η απανθρωπιά στο μεγαλείο της!:mad::mad::mad:
Επιτέλους πότε θα σταματήσει αυτή η κτηνωδία?
Δεν πρέπει κάποτε να αναλάβει κάποιος τη παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών των ανεγκέφαλων?
Αγανάκτησα πια κι εγώ!
Δείτε με τι πόνο μιλάει αυτή η γυναίκα μέσα στην απελπισία της!!!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Και δεν καταλαβαίνουν ότι με τέτοιου είδους πράξεις δείχνουμε τον πολιτισμό μας,όπως λέει και η υπογραφή μου!!!!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Έλεος δηλαδή...!!!
Δεν έχω λόγια να εκφράσω για όλα αυτά.
Πραγματικά αυτή η γυναίκα μιλάει με τόσο πόνο και τόσο θυμό αλλά δεν πρόκειτε να εισακουστεί απο κανέναν.
Είναι, αν όχι όλοι, οι περισσότεροι τόσο αριβίστες και όπως είπε η κυρία στο βίντεο είναι " καλοί " άνθρωποι και ξέρουν να επιβιώνουν!!!
Τι να πω...ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι ένα θέμα που με θλίβει πολύ.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Το θέμα είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το έγκλημα!!!
Τι τους ενοχλόυσαν τα καημένα μέσα στο κυνοκομείο? Ενόχλησαν κανένα και πήγαν να τα εξοντώσουν? Γιατί?
Προχτές σε ένα άλλο θέμα που είχα ανοίξει κινδύνεψε κι ο δικός μου σκύλος απο φόλα,αύριο μπορεί να είναι κάποιου άλλου κ.ο.κ.
Αν συμβεί κάτι σε κάποιον απο μας,σε κάποιον σκύλο μας τι θα κάνουμε? Θα το αφήσουμε έτσι?
Δηλαδή δεν θα μπορούμε να καταγγείλουμε κάπου την εγκληματική αυτή ενέργεια με το σκεπτικό των ελλήνων "έλα μωρέ σκύλος ήταν"?.
Τι νόμο τότε ψήφισαν? Ποιός θα μας προστατέψει?
Αυτό είναι που με κάνει χειρότερα έξαλλη,γιατί σ αυτό το τόπο τίποτα δε λειτουργεί και είμαστε ξέφραγο αμπέλι!!!!!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
45
Αθήνα - Μαρούσι
Το θέμα είναι μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό το έγκλημα!!!
Τι τους ενοχλόυσαν τα καημένα μέσα στο κυνοκομείο? Ενόχλησαν κανένα και πήγαν να τα εξοντώσουν? Γιατί?
Προχτές σε ένα άλλο θέμα που είχα ανοίξει κινδύνεψε κι ο δικός μου σκύλος απο φόλα,αύριο μπορεί να είναι κάποιου άλλου κ.ο.κ.
Αν συμβεί κάτι σε κάποιον απο μας,σε κάποιον σκύλο μας τι θα κάνουμε? Θα το αφήσουμε έτσι?
Δηλαδή δεν θα μπορούμε να καταγγείλουμε κάπου την εγκληματική αυτή ενέργεια με το σκεπτικό των ελλήνων "έλα μωρέ σκύλος ήταν"?.
Τι νόμο τότε ψήφισαν? Ποιός θα μας προστατέψει?
Αυτό είναι που με κάνει χειρότερα έξαλλη,γιατί σ αυτό το τόπο τίποτα δε λειτουργεί και είμαστε ξέφραγο αμπέλι!!!!!
Έχεις δίκιο σε όλα αυτά αλλά δυστηχώς σε αυτήν την χώρα λειτουργούν όλα περιστασιακά. Αν γίνουν μαζικές καταγγελίες μπορεί να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι αλλά για λίγο καιρό και μετά θα μπεί πάλι το θέμα στις ξεχασμένες λίστες τους.
Δεν είμαστε Τσεχία εδώ...δυστηχώς!
Είχα διαβάσει το θέμα που είχε ανοίξει η Noela για την Τσεχία και πραγματικά έμεινα με τα μάτια και το στόμα ανοιχτό. Εκεί τα ζώα αντιμετωπίζονται σαν μέλη της κοινωνίας τους και όχι σαν παράσιτα όπως τα βλέπου εδώ μερικοί.