Ερωτησεις??

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
παιδια γεια σας παλι οπως ειπα και στο αλλο θεμα με τα κακακια ολα ειναι καλα τωρα και κανει κανονικα επειδη ομως ειναι πρωη φορα που αποκτω κουταβι ενα παγκ 45 ημερων εχω καποιες ερωτησεις... 1. το στομαχακι του κανει καποιες φορες κατι συσπασεις και το σκυλακι κανει σαν να παει να κανει εμετο ρωτησα την κτηνιατρο και μου ειπε οτι ισως να ειναι τριχουλες η χνουδι γιατι γλυφει και δαγκωνει τα παντα. ειναι κατι ανησυχητικο τι λετε εσεις?? 2. σημερα εκανε σαν τρελο με δαγκωνε πολυ και δυνατα για την ηλικια του και γρυλιζε ξαφνικα χωρις να του εχω φωναξει ποτε η κατι αλλο.σημαινει κατι? 3. οταν το αφηνω μονο του κανει σαν να κλαει και πως μπορω να κανω κατι για να το ανεξαρτητοποιησω ή μηπως ειναι ακομα νωρις για να κανω κατι τετοιο?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Όσον αφορά το
1) είναι μήπως λόξυγγας και το μπερδεύεις με σπασμους κτλ;
2)το γεγονός οτι σε δαγκώνει είναι φυσιολογικό,όλα τα κουτάβια δαγκώνουν και όποια έχουν δύναμη πονάνε τα άτιμα :) οπότε μην σε απασχολεί αυτό!Παιχνίδι πιστεύω είναι και το γρύλισμα,βέβαια όσο περνούν οι μέρες να το προσέξεις αυτό μην έχεις προβλήματα!Αν συνεχίσει να γρυλίζει θα πρέπει να βρείς τρόπο να το σταματήσεις!!
3)πόση ώρα το αφήνεις μόνο του;;;;Δεν κάνει είναι ακόμη μικρό για να ξεκινήσεις την διαδικασία αυτή!!Περίμενε να περάσει λίγος καιρός συν του ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνεις σταδιακά!!Μην λείψεις δ΄δ συνεχόμενα απο την αρχη μια ωρα!Ξεκίνα με 5 λεπτα και θα αυξάνεις τον χρόνο,αλλά όλα αυτά λίγο αργότερα,είναι μικρούλη ακόμη!!

huggy

Member
30 Νοεμβρίου 2010
10
0
ευχαριστω για τις πληροφοριες οσο για το 1) λόξυγγας δεν ειναι σιγουρα γιατι παθαινει και λοξυγγα κατι φορες

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
45ημερών είναι 1,5μηνών κουταβάκι. Ποιός σου το έδωσε?

Καλό είναι τώρα που είναι μικρό να καταλάβει ότι το να σου γρυλίσει είναι λάθος.
Όσο για το ότι κλαίει πολύ ψάξε στο forum και θα βρεις αρκετά για το θέμα αυτό.

Oberon

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2010
188
1
Αθήνα
Έχω σκύλο 3 μηνών και κάτι ημερών οπότε πιστεύω πως μπορώ να απαντήσω σε κάποιες απο τις απορίες σου.

1. Λογικά είναι λόξυγγας, τον εχουν ολα τα κουτάβια (ακόμα και ο δικος μου που είναι 3 μηνών) και σημαίνει οτι το εντεράκι τους μεγαλώνει. (τον έχουν και τα μωρά)

2. Το δάγκωμα είναι φυσιολογικό μιας και βγάζει δοντάκια. Να του πάρεις ειδικά κοκκαλάκια με βάση τα κιλά του σκύλου. (Δηλαδή να είναι πολυ μικρά σε μέγεθος). Υπάρχουν επίσης και κόκκαλάκια που μέσα εχουν μια λεπτή στρώση bacon που τους αρέσει.

3. Επειδή είναι αρχή ακόμη μην τον αφήνεις για πολλές ώρες μόνο του. Ξεκίνα σταδιακά. Πιστεύω οτι 4-5 ώρες max. είναι "αρκετές" για να μείνει μόνο του χωρίς προβλήματα. Θα πάρει χρόνο! Ψάξε το θέμα αυτο στην "Αναζήτηση" θα βρεις πολλές απαντήσεις.