Ερωτηση για κτηνιατρο (στειρωση)

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καλησπέρα συνφορουμιτες!!

Μια πολύ σύντομη ερώτηση: Οκτώβρη θα στειρώσω την μπέμπα και ψάχνω λίγο για το που θα την πάω. Η πρώτη μου σκέψη μετά από όσα έχω διαβάσει και ακούσει εδώ μέσα είναι ο Κεστης (μιας και είναι και ομιλητικός και γενικά το θέλω αυτό από κτηνίατρο). Έχει κανείς να μου προσωπική γνώμη για το συγκεκριμένο κτηνίατρο καθώς και αν έχει προχωρήσει σε στείρωση εκεί; ευχαριστωωωωω :love::love::love:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αν είχα θηλυκιά σκύλα και είχα αποφασίσει να την στειρώσω θα πήγαινα Αγία Παρασκευή στην Ελίνα Πολίτου.
Στείρωσα εκεί την Μυρτούλα, ένα αδέσποτο σκυλάκι που με βρήκε πριν λίγα χρόνια σε μια βολτα μας. Της έκανε τόσο ωραία τομή και εσωτερικά ράμματα σαν έργο τέχνης. Δεν φόρεσε κολλάρο ποτέ και λίγες μέρες μετά πηδούσε σαν κατσίκι. Με είχε εντυπωσιάσει η δουλειά της.

• Like
Reactions: noni_papa

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Ωραία τώρα είναι που μπερδεύεται το πράγμα :p:p:p Οκ θα την βάλω στα υπόψη μου!! Για κάποιον από τους αλλού λα δυο έχεις ακούσει κάτι;

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
(y) επειδή με ενδιαφέρει η κτηνίατρος που ανέφερες μπορείς να δώσεις λίγες παραπάνω πληροφορίες; δηλαδή την έχεις εμπιστευτεί και για άλλα θέματα; σαν άνθρωπος πως είναι; επειδή έχω και κάποιες άλλες ερωτήσεις που θα ήθελα να κάνω πέραν της στειρωσης

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Θεωρείται γενικά κάτι δύσκολο/επικίνδυνο η στείρωση; Εχει τύχει να στειρώσουμε ουκ ολίγα γατόσκυλα, δικά μας και αδέσποτα, σε συνεργασία με φιλοσωικές και μόνοι, σε διαφορετικές περιοχές και κτηνίατρους και ποτέ δεν είδαμε επιπλοκές. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί; Συμβαίνει να πάνε τα πράγματα στραβά; Είναι να στειρώσουμε τον κούταβο το φθινόπωρο και ομολογώ ότι το θεωρούσα επέμβαση ρουτίνας με βάση την προηγούμενη εμπειρία και τώρα προβληματίστηκα!

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
@genie Γενικά ρουτίνας είναι αλλά δεν παύει να είναι ένα χειρουργείο. Επιπλοκές δεν είναι συχνό φαινόμενο, δύσκολα συμβαίνουν. Απλά μιας και είναι χειρουργείο καλό είναι να κάνεις κάποιες εξετάσεις αίματος πριν να είσαι καλυμμένος

Last edited: