Ερώτηση για την τιμή επίσκεψης σε κτηνιατρείο

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Καλημέρα σας,
πρόκειται να πάρω το μικρό μου μπέμπη αύριο στο κτηνίατρο για πρώτη φορά :D
Μπορεί να μου πει κάποιος περίπου τί τιμές παίζουν για τα εμβόλια και για εξέταση( γενικά ) ;
Οι τιμές είναι fix σε όλα τα κτηνιατρεία;
Ευχαριστώ πολύ!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλησπέρα Μαιρούλα και να χαίρεσαι το μπέμπη σου!
Οι τιμές δεν είναι φιξ... παίζουν από 25€ έως περίπου 40€ ανάλογα το γιατρό, την περιοχή κ.ά.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δυστυχώς θα σε γελάσω... Δεν κάναμε πενταπλό, αλλά τρείς δόσεις εμβολίων. Μου παίρνει κάθε φορά την επίσκεψη συν κόστος εμβολίου... Γι'αυτό σου λέω δεν είναι φιξ οι τιμες... Ας απαντήσει κάποιος που έκανε 5απλό (και πιό πρόσφατα από εμάς)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
25 ευρω

(Δουλεβω σε κτηνιατρειο)

Και παλι θα πας 3 φορες τουλαχιστον- μην σου πω και 4 (ετσι συνηθηζουν οι περισσοτεροι ιατροι). Ανα 15 μερες 25 ευρω θα δωσεις για τα πρωτα εμβολια.

Last edited:

tiroris

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2011
54
0
53
Πειραιάς
εγώ για όλες μου τις επισκέψεις (εμβόλια ή απλή επίσκεψη) πλήρωνα στον Πειραιά 50 ευρώ, στο τελευταίο εμβόλιο άλλαξα κτηνίατρο και πλήρωσα 30.

tasos025

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
80
0
Χθές πηγα για τα 4 τελευταία εμβόλια + κατι πρωτεινες που μου εγραψε και ενα σιρόπι + εξέταση πλήρωσα 56€. Ο κολλητός μου για ένα εμβόλιο πληρώνει 62€.. Μακάρι να'ξερα τι παίζει με τους κτηνιάτρους.

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
καλημερα γιατρε ηρθα να δεις λιγο το ποδι του.
το βλεπει,οκ μου λεει αντιβιωση και ενα σαμπουαν.
τι χρωσταω?(για 35sec)
30e!μια χαρα,ουτε απ εξω ξανα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Καλημέρα. Οι τιμές στον κτηνίατρο ανάλογα παίζουν από 18 ευρώ μέχρι 40 ερώ. Δε συμφωνώ για πρωτόπειρο με τα σκυλάκια εγώ πάντως τα κάνω μόνος μου αλλά αυτό μπορείς να το δεις αργότερα. Είναι όμως πολύ περισσότερο απαραίτητο να πας στον κτηνίατρο πέραν των εμβολίων για να δει το ζωάκια σου γενικά σαν εικόνα, να σου κάνει κάποιες ερωτήσεις, να εκφράσεις κι εσύ δικές σου και να σου δώσει τις πρώτες συμβουλές.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
7
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
25 ευρώ για εμβόλια ( εμείς καναμε ενα 8πλο) εξεταση και χαπακι για σκουληκακια βέβαια μένω Αιγαλεω και πιστευω ότι η περιοχή παιζει ρόλο στις τιμές

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Μια "λογική τιμή" για το πρώτο πενταπλο εμβόλιο;
Μία λογική τιμή και συνάμα οικονομική,είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα με κτηνιατρικά φάρμακα όπου και θα προμηθευτείς το ανάλογο εμβόλιο το οποίο και θα κάνεις μόνη σου στο σκύλο σου!
Το κόστος θα είναι περίπου στα 5 ευρώ σίγουρα όμως δεν θα ξεφεύγει απο τα 25 ευρώ!
Με την προϋπόθεση όμως να γνωρίζεις πως κάνουν εμβολιασμούς σε σκύλους αλλά ακόμη και αν δεν ξέρεις εκεί θα σου δείξουν!
Βέβαια μία επίσκεψη στον κτηνίατρο ειδικά στην αρχή είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για το κουτάβι σου!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μία λογική τιμή και συνάμα οικονομική,είναι να επισκεφτείς ένα κατάστημα με κτηνιατρικά φάρμακα όπου και θα προμηθευτείς το ανάλογο εμβόλιο το οποίο και θα κάνεις μόνη σου στο σκύλο σου!
Το κόστος θα είναι περίπου στα 5 ευρώ σίγουρα όμως δεν θα ξεφεύγει απο τα 25 ευρώ!
Με την προϋπόθεση όμως να γνωρίζεις πως κάνουν εμβολιασμούς σε σκύλους αλλά ακόμη και αν δεν ξέρεις εκεί θα σου δείξουν!
Βέβαια μία επίσκεψη στον κτηνίατρο ειδικά στην αρχή είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για το κουτάβι σου!
Ο εμβολιασμός αυτός καθεαυτός δεν είναι και τόσο δύσκολος αλλά πιστεύω ότι στις επισκέψεις στον κτηνίατρο για τους εμβολιασμούς (έστω και σαν αφορμή) βοηθάνε σε πολλά πράγματα. Κάποια από αυτά είναι η εκτίμηση της γενικότερης κλινικής εικόνας του κουταβιού, το πληρέστερο ιατρικό ιστορικό, η αποφυγή σφαλμάτων, το λύσιμο αποριών κάποιου άπειρου σκυλογονιού, η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα σε κτηνίατρο και σκυλογονιό, ...... (η λίστα συνεχίζεται)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Για οποιον αποφασιζει οτι πρεπει να κανει μονος του το εμβολιο του σκυλου του- καλο ειναι να εχει σπιτι του και ενα Solu Cortef, Solu Medrol -ενεσημο- για την περιπτοση που ο σκυλος παθαινει αλλεργικο σοκ απο το εμβολιο!
Γινεται αρκετα συχνα και εαν δεν κανεις αμεσως κορτιζονη- δυσκολα τα πραγματα!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
25 ευρω μου περνει επισκεψη η εμβολιο και 30 αμα ερχεται καμια φορα σπιτι.(αρτακη-δροσια)
50 μου περνε στην αθηνα οταν εμενα με το που εμπαινα.αλλα στο συγκεκριμενο και 100να παιρνε τα δινα γιατι τον εμπιστευομουν

stitch18

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2011
288
0
Athens
Εγω Γλυφαδα πληρωνω 45 ευρω εμβολιο (το 5απλο) για απλη επισκεψη που ομως θα χορηγησει καποιο φαρμακο αν πχ εναι αρρωστο 30 ευρω μονο για εξεταση απλα να τον δει τιποτα δε μου παιρνει και αποπαρασιτωσεις δωρεαν . ειναι και αλλος ενας εδω κοντα 65 ευρω παιρνει ! αυτα ....

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Η τελευταία επίσκεψη μου κόστισε 130 ευρώ ΑΛΛΑ είχε μέσα:Νάρκωση για την εξαγωγή της πέτρας από το πέλμα, Τεστ Γκάρντιαν, Τσιπάρισμα, Εμβόλιο για Διροφιλάρια, ένεση Ατροπίνης(2 δόσεις) και ένεση Ιμιζόλ(2 δόσεις).
Θεωρό την τιμή αξιοπρεπέστατη για όλα αυτά.

thp

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
101
3
Μπήκαμε στην δραχμή και δεν το ξέρω; Τι τιμές είναι αυτές;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.325
Μέλη
20.089
Νεότερο μέλος