Ερώτηση για τροφή σε γαλλικό μπουλντόγκ SOS !!!!!

nikosnikos22

Member
22 Ιανουαρίου 2011
20
0
Καλησπερα ρε παιδια... Εχω προβληματιστει πολυ για την τροφη του μικρου μου.
Εχω ενα Γαλλικο Μπουλντογκ 6 μηνων και ειναι 9 κιλα... Του εδινα hills αλλα την αλλαξα σε orijen all breeds puppy... Ομως εχω ενα προβλημα... Αν και εκανα σταδιακα την μεταβαση σε τροφη, ο μικρος μου ειναι λαιμαργος και καταπινει χωρις να μασαει την τροφη με αποτελεσμα εχθες να κανει εμετους βγαζοντας την τροφη σχεδον ολοκληρη αν και ειχαν περασει κανα 3-4 ωρες απο τοτε που τον ταισα...
Εχω προβληματιστει γιατι ψαχνω μια τροφη που να πληρει τα παντα (οσο ειναι δυνατον). Σκεφτομαι επειδη η orijen δεν βγαζει ψιλη κροκετα να παρω την acana small breed puppy αλλα η συσκευασια γραφει οτι ειναι μεχρι 9 κιλα... Κανει για τον μικρο? Η δεν εχει σημασια επειδη θα παει πανω απο 9 κιλα? Και κατι αλλο... Μηπως ξερετε αν η acana βγαζει μεγαλη συσκευασια? Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια...

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλησπερα ρε παιδια... Εχω προβληματιστει πολυ για την τροφη του μικρου μου.
Εχω ενα Γαλλικο Μπουλντογκ 6 μηνων και ειναι 9 κιλα... Του εδινα hills αλλα την αλλαξα σε orijen all breeds puppy... Ομως εχω ενα προβλημα... Αν και εκανα σταδιακα την μεταβαση σε τροφη, ο μικρος μου ειναι λαιμαργος και καταπινει χωρις να μασαει την τροφη με αποτελεσμα εχθες να κανει εμετους βγαζοντας την τροφη σχεδον ολοκληρη αν και ειχαν περασει κανα 3-4 ωρες απο τοτε που τον ταισα...
Εχω προβληματιστει γιατι ψαχνω μια τροφη που να πληρει τα παντα (οσο ειναι δυνατον). Σκεφτομαι επειδη η orijen δεν βγαζει ψιλη κροκετα να παρω την acana small breed puppy αλλα η συσκευασια γραφει οτι ειναι μεχρι 9 κιλα... Κανει για τον μικρο? Η δεν εχει σημασια επειδη θα παει πανω απο 9 κιλα? Και κατι αλλο... Μηπως ξερετε αν η acana βγαζει μεγαλη συσκευασια? Ευχαριστω προκαταβολικα παιδια...
6 μηνων και 9 κιλα μαλλον για λιγο χοντρουλικο μου φαινεται. Οτι ειναι λαιμαργος δεν νομιζω οτι θα αλλαξει και πολυ με τη κροκετα. H acana φυσικα και εχει μεγαλη συσκευασια, ολοι οι τιτλοι εχουν. Εγω προσωπικα δινω prairie harvest acana αλλα αυτο ειναι σχετικο. Τα παντα παιζουν ρολο τι ταιριαζει στο σκυλι σου. Τωρα περι λαιμαργιας, δοκιμασε να βαλεις μεσα στο μπολ της τροφης μια πετρα. Δηλαδη να προσπαθει το σκυλι να παρει λιγη λιγη ποσοτητα τη τροφη μιας και θα τη δυσκολεψει η πετρα. Ισως ετσι βοηθησει και στη χωνεψη. Αληθεια απο που το εχεις παρει? Μηπως εχει κανα αναπνευστικο και εκει οφειλονται και οι εμετοι? τσεκαρε το..

Μολις ειδα οτι εχει ανοιχτει και αλλου αυτο το θεμα... Γιατι ρωτας σε 10 μεριες. εκει σου απαντησαν οι πλεον γνωστες της ρατσας. Ακουσε τε και δεν θα χασεις!

Last edited: