σε ποιά φυλή?Heterochromia - σε τι ποσοστό των κουταβιών μιας γέννας μεταδίδεται σε περίπτωση που την "κουβαλάει" μόνο ο ένας γονέας?
βασικα το πως μεταδιδεται το κοιταξες? πως εισαι σιγουρη οτι το εχει μονο ενας γονεας? η σκεφτεσαι να την βαλεις στην εκτροφη?Heterochromia - σε τι ποσοστό των κουταβιών μιας γέννας μεταδίδεται σε περίπτωση που την "κουβαλάει" μόνο ο ένας γονέας?
άγνωστο πως το αποκτήσαμε.βασικα το πως μεταδιδεται το κοιταξες?
Είμαι σίγουρος τουλάχιστον για τον έναν, για την νεαρή δεν ξέρω καν εαν το κουβαλάει ή είναι μόνο φαινότυπος.πως εισαι σιγουρη οτι το εχει μονο ενας γονεας?
Γι'αυτό ακριβώς την κράτησα, γι αυτό κάνω και την έρευνα και έχω ζαλίσει όλον τον κόσμο (και το εννοώ) με ερωτήσεις παίρνω απόψεις για να αποφασίσω τι θα κάνω.η σκεφτεσαι να την βαλεις στην εκτροφη?
Με μπέρδεψες λίγο.... η μητέρα εκφράζει το ίδιο χαρακτηριστικό, ή όχι...άγνωστο πως το αποκτήσαμε.
Είμαι σίγουρος τουλάχιστον για τον έναν, για την νεαρή δεν ξέρω καν εαν το κουβαλάει ή είναι μόνο φαινότυπος.
Γι'αυτό ακριβώς την κράτησα, γι αυτό κάνω και την έρευνα και έχω ζαλίσει όλον τον κόσμο (και το εννοώ) με ερωτήσεις παίρνω απόψεις για να αποφασίσω τι θα κάνω.
οχι και κανένας πρόσφατος πρόγονος απο όσο γνωρίζω.Με μπέρδεψες λίγο.... η μητέρα εκφράζει το ίδιο χαρακτηριστικό, ή όχι...