Ευκοίλια

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλημέρα,

για πείτε μου ρε παιδιά μήπως σας έχει τύχει ποτέ. Την Παρασκευή που μας πέρασε λοιπόν η Ζήβα έκανε ευκήλια και μισοέφαγε την τροφή της και απο τα μπισκοτάκια που πάντα τρελενότανε δεν έτρωγε καθόλου. Το Σ/Κ έφαγε κανονικά το φαγητό της, έκανε και το σάββατο ευκήλια αλλά απο Κυριακή απόγευμα έκανε ξανά κανονικά κακάκια και απο δευτέρα έτρωγε πάλι ΟΛΟ το φαί της και επίσης και τα μπισκοτάκια της και σήμερα πάλι έκανε ευκήλια και αναρωτιέμε, μήπως φταίνε τα μπισκοτάκια της? Είναι η καλύτερη μάρκα (δεν λεω πια για να μην κάνω διαφήμιση) και τα έχω πάρει εδώ και 1 μήνα (δεν τελειώνουν τα άτιμα, χε χε) αλλά τώρα μόλις παρατήρησα ότι στην συσκευασία γράφει ότι όταν την ανοίξω την συσκευασία πρέπει να την ξανακλείσω με το ειδικό αυτοκόλητο που έχει επάνω και εγω την είχα πάντα ανοιχτή όλο το μήνα, άρα μπωρεί να χάλασαν? Τα πέταξα εγώ πάντος καλού κακού για να δώ τώρα που δεν θα τις δίνω αν θα καλυτερέψει. Γενικά πάντως είναι πάντα μέσα στην τρελή χαρά δεν έχει χαλάσει καθόλου η διάθεση της ή τιποτα τέτοιο. Ο γιατρός μου είπε απλά να το αφήσω και να δω σε λίγες μέρες αν θα σταματήσει αλλιώς να πάρω μια ειδική τροφή Intestinals ή κάτι τετοιο για να καλυτερέψει και μόνο αν δεν καλυτερέψει τότε να του πάω ένα δείγμα απο τα ευκύλια για να τα εξετάσει.

Επίσης κάτι να αναφέρω, δεν θυμάμαι αν το είχα παρατηρήσει απο την ημέρα που την πήρα ή όχι αλλά αυτές τις μέρες η μυτούλα της είναι πάντα υγρή (να μου πείς πώς να μην είναι αφού κάθε τρεις και λίγο πίνει νερό) απλά εγώ σκέφτηκα μήπως είναι κρυωμένη και είναι έτσι η μυτούλα της?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αφού απ’ ότι μας γράφεις κάθε φορά που τρωει τα μπισκότα αυτά έχει διάρροια, πολύ καλά έκανες και τα πέταξες.
Την επόμενη φορά που θα πάρεις κάποια παρόμοια λιχουδιά, φρόντισε να διαβάσεις προσεκτικά στην ετικέτα τις οδηγίες συντήρησης/διατήρησης του προϊόντος μετά το άνοιγμα της συσκευασίας έτσι ώστε να αποφύγεις πιθανή οξείδωση/αλλοίωση.

Περαστικά σας! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48