Ε ΔΕΝ είμαστε καλά!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Σε ένα επεισόδιο του Animal Cops στο Animal Planet είχα δει να απεγκλωβίζουν ένα κουτάβι λίγο μεγαλύτερο από αυτό μέσα από σωλήνες με τον ίδιο τρόπο και αναρωτιόμουν πώς στο καλό βρέθηκε εκεί εξ αρχής...

Τώρα κατάλαβα... :eek: Άραγε τα παιδάκια στο αμέρικα συνηθίζουν να κάνουν ντους τα σκυλάκια τους στην τουαλέτα? :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σε ένα επεισόδιο του Animal Cops στο Animal Planet είχα δει να απεγκλωβίζουν ένα κουτάβι λίγο μεγαλύτερο από αυτό μέσα από σωλήνες με τον ίδιο τρόπο και αναρωτιόμουν πώς στο καλό βρέθηκε εκεί εξ αρχής...
Το κουταβι

δεν ανεβηκε μονο του στη λεκανη και μετα καποιος κατά λαθος τραβηξε το καζανακι.
Και αγκαλια να το εχεις για να σου κανει παρεα στην τουαλετα, αν κατά λαθος πεσει μεσα δεν τραβας και το καζανακι μετα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν έχω ήχο εδώ αλλά το άκουσα στην τηλεόραση. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η κινητοποίηση για τη διάσωση του σκύλου. Στο Ελλάντα αφήνουν τα σκυλιά να τα πατήσουν τα τρένα για να μην καθυστερήσουν τα δρομολόγια (ήμουν αυτόπτης μάρτυρας τέτοιου περιστατικού - έχω αναφερθεί σχετικά και στο φόρουμ - και δεν χωνεύεται με τίποτα :mad:)

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
harryf3
Mπορει να ηταν τουρκικες τουαλετες !
και Ροττιε δεν πρεπει να μιλας για τον Νταμιαν γιατι αν θυμαμαι καλα σε μια ταινια εχει για " συμμαχο " ενα ροτβαιλερ!

και σοβαρα τωρα , δεν ειναι πολυ μικρο το σκυλακι ακομα και για μπανιο, και που ειναι η μανα του ακομα θα βυζανε ! Ωραιο το CNN σταθηκε στην διασωση και οχι στο πως βρεθηκε εκει μεσα το κουταβακι και στην ανεφθηνοτιτα των ιδιωκτητων του:mad:

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
το σκοτωνω το παιδακι κ τη μανα του μαζι!!!!!δεν παμε καλα.....ουτε που θα το αφηνα το βρωμοπαιδο να ξαναγγιξει τα κουταβια!
ευτυχως ηταν τυχερουλι.....
κατι ηξερε ο Ηρωδης!:mad:

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Και για να το γυρισω και λιγο στα ελληνικα ,και δω εχουμε δημοσιογραφους/παρουσιαστες που κανουν τα ιδια και χειροτερα !

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Εγω μια μερα με την δημοσιογραφο να μαθουν να κανουν γλυκαναλατα ρεπορταζ!!! :mad:
ξανασκεψου το, γιατι οπως την ειδα, γυαλιζει το ματι της κι αυτηνης..
(κι ο κοσμος ψοφαει διπλα τους, σε καθε πεζοδρομιο...ξερω, ξερω, ειμαι ασχετη)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA

Τώρα κατάλαβα... :eek: Άραγε τα παιδάκια στο αμέρικα συνηθίζουν να κάνουν ντους τα σκυλάκια τους στην τουαλέτα? :D
:eek::eek::eek::eek::eek:

Όχι, το κωλόπαιδο δεν είναι Αμερικανάκι, ηλίθιο Αγγλάκι είναι. Στην Αμερική δε θα εμφανίζονταν έτσι στην τηλεόραση να λένε μαλακίες, θα τους είχανε περιλάβει πρώτα οι μπάτσοι και οι σωστικοί σύλλογοι και θα μας πληροφορούσανε ότι στείλανε τους βλαμένους να κάνουνε μαθήματα.:D:D

Και δεν είναι ρεπορτάζ του CNN, του ITV είναι και το CNN το αγόρασε απ' αυτούς για να το δείξει στην Αμερική.

giannis

Well-Known Member
1 Μαϊου 2009
81
0
το παιδακι δεν φταιει σε τιποτα.
οι γονεις του ειναι υπευθυνοι που το αφησαν μονο του με ενα κουταβι.
ποτε σκυλι και παιδι μονα τους.
και κατι ακομα,το κουταβι αυτο δεν ηταν αρκετα μικρο για να ειναι μακρια απο την μανα του;
εμενα παντος μου φανηκε αρκετα μικρο.

Υ.Γ.
ας δουμε πρωτα την κατασταση στην ελλαδα και αργοτερα ας κρινουμε τους ''ηλιθιους αγγλους ή αμερικανους''

despina

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2008
1.198
1
Υ.Γ.
ας δουμε πρωτα την κατασταση στην ελλαδα και αργοτερα ας κρινουμε τους ''ηλιθιους αγγλους ή αμερικανους''
δεν κρινουμε την κατασταση στην ελλαδα για 2 λογους:
ο πρωτος ειναι γιατι ειμαστε για γελια κ δεν εχει κανενα νοημα κ
ο δευτερος ειναι οτι υποτηθεται οτι ειμαστε μια ομαδα ανθρωπων που εχουμε ξεφυγει απ το συστημα της ελληνικης νωοτροπιας κ δεν χρειαζεται να το κανουμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.328
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78