Ζηλεύει όταν πλένω το...αυτοκίνητο (!)

Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
Γειά σας παιδιά,

Όπως αναφέρω και στο τίτλο, κάθε φορά που πλένω το αυτοκίνητο και έχω κοντά τον Maxie, αρχίζει και κάνει βόλτες γύρω από αυτό και το μυρίζει.

Μην πάει το μυαλό σας στις σαπουνάδες και σε αρώματα που βγαίνουν, αλλά το κάνει σα να ζηλεύει που "χαιδεύω" κάτι άλλο, χαχά!

Είχατε παρόμοιες καταστάσεις? όντως μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο?

Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
μηπως περιμενει να μπει να παει βολτα???
Σωστή σκέψη, αλλά φαίνεται πως το κάνει με μεγάλη περιέργεια και αρχίζει να μυρίζει το αυτοκίνητο λες και περιμένει να κουνήσει την "ουρά" του . . .(!?)

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αμα ζηλευε το αυτοκινητο θα ερχοταν αναμεσα σε σενα και το αυτοκινητο.
αμα δεν ειναι η βολτα
τοτε κατι του κινει τη περιεργεια.
μπορει να ψαχνει πια ροδα θα σημαδεψει!!!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Του χαλάς το μαρκάρισμα. Μην το πλένεις μπροστά του να δεις πως θα αντιδράσει αν το πας σπίτι πλυμένο.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Προσεχε μονο γιατι με τον ενθουσιασμο του μπορει να πεταχτει και να σου κανει νυχιες στο χρωμα, σου μιλαω σαν παθων. Εμεις εχουμε το αλλο με το αυτοκινητο, επειδη οταν τις μεταφερω με το αυτοκινητο μπαινουν στο πορτ-μπαγκαζ ασφαλως, οτι πορτ-μπαγκαζ δουν ανοιχτο πηδανε μεσα. Αυτο εχει πολυ πλακα αλλα δεν το βρισκουν αστειο ολοι, σκεψου εκει που αδειαζεις ας πουμε τα ψωνια σου να σου πηδηξουν μεσα δυο ξενα σκυλια. Εχω μαθει βεβαια και το προλαβαινω αλλα στην αρχη ειχαμε θεμα.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο ... :confused: Καλού κακού πρόσεχε πάντως μην γλύφει τις σαπουνάδες ... ;)

Maxie The Dalmatian

Active Member
21 Ιανουαρίου 2011
44
0
Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο ... :confused: Καλού κακού πρόσεχε πάντως μην γλύφει τις σαπουνάδες ... ;)
Εντάξει ρε παιδιά, δεν είναι κάτι το δεδομένο, απλώς μια εκτίμηση έκανα. Δείχνει αρκετά περίεργος εκείνη τη στιγμή.

Δεν ψάχνεται να κάνει την ανάγκή του, ούτε θέλει να μπει μέσα. Έτσι κατέληξα, βλέποντάς τον πως κάτι τέτοιο συμβαίνει (ζήλια). Πάντως με το νερό δεν έχει και τόσο καλή σχέση . .

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εσύ ξέρεις τον σκύλο σου καλύτερα από τον καθένα. Άν επιμένεις ότι ζηλεύει, τότε έτσι θα είναι.
Και τέλος πάντων, μην χαϊδεύεις τόσο πολύ το αυτοκίνητο. Ή όταν το πλένεις να του μιλάς απότομα. :D:D:D Κρίμα είναι να ζηλεύει ο καϋμένος ο σκύλος. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να σε περάσουν οι γείτονες για τρελό ... ;):p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87