Ζητείται Pug (ακομα και για Αγορά)

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
ψάχνουμε εδώ και αρκετό καιρό να ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥME ένα pug, δυστυχώς ναυάγησε η συμφωνία που θα μας έδιναν ένα κουταβάκι, δεν προλάβαμε τελικά.
έτσι πήραμε απόφαση επειδή το θέλουμε πολύ να αγοράσουμε ένα αλλα σε λογική τιμή.
οποιος έχει την δυνατότητα να μου πει που μπορώ να απευθυνθώ η κάποιος που να έχει και να τo πουλάει ας επικοινωνήσει μαζί μου μέσο pm και μετά μιλάμε τηλεφωνικός η μέσο email.
αυτό που ψάχνουμε κύριος είναι pug κουτάβι από 2 - 3 μηνών τo πολύ.
μένουμε θεσσαλονίκη

ευχαριστω

Last edited:

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Καλησπερα!
Καταρχην παρτο αλλιως, εισαι φαουλ ως εδω.
Υποθετω ειχες συμφωνησει με εναν ιδιωτη και δε σου εκατσε η φαση, πρωτο φαουλ.
Τωρα θελεις να παρεις κουταβακι και παλι απο ιδιωτη, δευτερο φαουλ.
Αν θελουμε καθαροαιμο σκυλο , κανουμε υπομονη μαζευοντας χρηματα, στη συνεχεια ψαχνουμε σωστα εκτροφεια για να παρουμε το κουταβι που επιθυμουμε, οι τιμες ειναι γυρω στο χιλιαρικο πανω κατω αλλα το κουταβι θα ειναι υγιες, απαλλαγμενο οσο το δυνατον απο κληρονομικες παθησεις,με καλο χαρακτηρα κλπ.
Αν δεν εχουμε τα χρηματα και δεν ειμαστε διατεθειμενοι να τα μαζεψουμε, τοτε σωζουμε ενα αδεσποτο, κανουμε και καλη πραξη (με ενα σμπαρο δυο τριγονια!!).
Οποιαδηποτε αλλη επιλογη (πετ σοπ, ιδιωτες) ειναι απλα λαθος.

Υ.Γ.: εχουμε παντα χρηματα στην ακρη για ενδεχομενη ασθενεια του σκυλιου μας, τσιγκουνιες σε αθωες ψυχουλες κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να υφιστανται!!!!!!!!!!!!

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
άλλο να έχω κάποια χρήματα στην άκρη για τυχόν αρρώστιες του σκύλου και άλλο να σε κλέβουν ένα χιλιάρικο για να σου πουλήσουν αθώες ψυχούλες... οι τιμές τον σκύλων είναι πολύ υψηλές κάτι το οποιο είναι απαράδεκτο... το να δόσεις 200-250 euro για ένα σκυλάκι είναι φυσιολογικό αλλα όχι και 1000 euro....
αν το πάρω δηλαδή από εκτροφέα δεν θα αρρωστήσει στο μέλλον? και αν θα το πάρω από ιδιώτη θα έχω σίγουρο πρόβλημα? αυτο μου λες?

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το ζήτημα βέβαια είναι τι ορίζεις λογική τιμή!

Πάντως έχε στο νου σου ότι τα pug είναι μια φυλή με αρκετά προβλήματα υγείας, πολύ σοβαρά μάλιστα, τα οποία είναι κληρονομικά!
ΑΝ επιλέξεις έναν σκύλο από κάποιον ο οποίος απλά ζευγάρωσε δυο σκυλιά χωρίς να έχει κάνει εξετάσεις είναι πολύ πιθανό στην συνέχεια να ψάχνεις για γιατρούς και χειρουργεία και να τρέχεις και να μην φτάνεις...
ΑΝ πάλι βρεις έναν σωστό εκτροφέα, η πιθανότητες δεν μηδενίζονται μεν, αλλά μείωνονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό!
ΕΠίσης, ο εκτροφέας θα είναι στο πλευρό σου σε οτι προβλημα αντιμετωπίσεις με τον σκύλο σου καθ' όλη τη ζωή του!

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
και που θα βρω έναν σωστό εκτροφέα στην θεσσαλονίκη ο οποιος καταρχάς δεν θα με γδύσει!!!????
μπορείτε να μου προτείνεται κάποιον έστω με pm?
thx

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Επικοινώνησε με τον ΚΟΕ και ζήτα την λίστα με τους Έλληνες εκτροφείς της φυλής που θέλεις!
Εν τω μεταξύ ρίξε μια ματιά σε ΑΥΤΗ την σελίδα, αναφέρει 2 εκτροφεία pug, να ξεκινήσεις την αναζήτησή σου, μέχρι να έχεις την πλήρη λίστα!

Πριν από όλα αυτά πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις το θέμα ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΕΚΤΡΟΦΕΑ που πιστεύω ότι θα σε βοηθήσει πολύ να κρίνεις αν ο κάθε ένας με τον οποίο μιλάς σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ή είναι σοβαρός εκτροφέας!!

Last edited:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Στην Χαλκιδικι εχει ενα απο τα καλυτερα εκτροφεια Pug της Ελλαδος.
Βαλε στο google "best of retsos" και θα το βρεις!

Αλλα δεν νομιζω, οτι θα βρεις Pug με 250 ευρω εκει- οπος σε κανενα σοβαρο εκτροφειο δεν θα βρεις Pug με αυτα τα λεφτα!

Για 250 παιρνει κανεις μονο κουταβι απο ασχετους και ασυνειδητους κουταβοπαραγογους- ειτε αυτα ειναι Puppy mill- ειτε ιδιοτες που θελουν ετσι στα γρηγορα να αυξησουν το οικογενειακο εισοδημα με μια γεννα εδω και κει!

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
ναι αλλα και τα χρήματα που ζητάνε οι εκτροφεις είναι παρα πολλά πλέον για τον μέσο έλληνα, οποτε καλο θα ήταν και αυτοί να κατεβάσουν τις τιμές από τα ζωάκια και να τα δίνουν σε πιο φυσιολογικές τιμές....

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ζητας παγκ που για να εισαι σιγουρος οτι κανει για εκτροφη πρεπει να εχει κανει ενα σωρο εξετασεις πριν χρησιμοποιηθει και εχουν και αυτες το κοστος τους

απο την αλλη ο σκυλος δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης οποτε δεν χρειαζεται να τον παρεις τωρα , μαζευεις και οταν μπορεις τον αγοραζεις

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
για να καταλάβω δηλαδή συμφωνείτε όλοι ότι οι τιμές που πουλάνε τα σκυλάκια είναι λογικές? θα με τρελάνετε? δηλαδή οι εξετάσεις που κάνουν για να ζευγαρώσουν κοστίζουν 700-800 euro? λίγο να είμαστε λογικοί ρε παιδιά...

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
αναλογως την εξεταση , συνολο μαλλον περισσοτερο απο την γεννα βγαινουν

οι εκτροφη ειναι χομπυ , κοινως χασουρα , πολυ σπανια καποιος εκτροφεας να εχει κερδος απο την γεννα συνηθως απλα καλυπτει το κοστος μην σου φαινονται πολλα

πολλα ειναι αν οι σκυλοι δεν εξεταζονται

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
για να καταλάβω δηλαδή συμφωνείτε όλοι ότι οι τιμές που πουλάνε τα σκυλάκια είναι λογικές? θα με τρελάνετε? δηλαδή οι εξετάσεις που κάνουν για να ζευγαρώσουν κοστίζουν 700-800 euro? λίγο να είμαστε λογικοί ρε παιδιά...
Ναι αμε- συμφωνω!
Τα δικα μου σκυλια κανουν πολυ παραπανω απο 800 ευρω- και ναι, τα δινω ευχαριστως σε εναν καλο εκτροφεα, επειδη θα ξερω τι θα παρω.

Σκυλο βρισκει κανεις και τζαμπα- αμα ψαξει κανεις και σημερα ακομα καμια 10ρια- η ΧΕ γεματη με αγγελιες "χαριζονται" ειναι.
Αλλα οταν θες κατι σηνκεκριμμενο- κατι εκλεκτο- θα το πληρωσεις- ετσι ειναι ΠΑΝΤΟΥ!

Αμα θες "ρουχα" βρισκεις και στο κινεζικοι μπλουζακι με 3 ευρω- αλλα αμα θες βραδυνο καλο καλο φορεμα η κοστουμι απο σχεδιαστη μοδας- θα τα ακουμπισεις πολυ χοντρα.
Και στα αυτοκινιτα το ιδιο- και με ενα Hyundai κυκλοφορεις και κανεις την δουλεια σου- αλλα αμα θες να πουλας μουρι με Ferrari- θα βαλεις το χερι πολυ βαθεια στην τσεπι.

Γιατι στα σκυλια να ειναι διαφορετικο??

Οσοι νομιζουν οτι δεν εχουν να παρουν σκυλο απο σωστο εκτροφειο- ας περιμενουν μεχρι να μαζευουν τα λεφτα που χρειαζονται.
Ουτε ο Αρμανι και η Φερραρι δεν θα ριξουν της τιμες, επειδη καποιοι δεν καταλαβαινουν τις διαφορες.
Και ολοι που δεν θελουν να το καταλαβουν, ας αρκεστονται με την σαβουρα απο τα πετ-σοπ (και με τα ρουχα απο το κινεζικο).

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
εμενα και λογικά όχι μονο εμενα, τo να πουλάς μια ψυχή τόσα πολλά χρήματα για hobby μου φαίνονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΛA.
Nίκο δεν ξέρω με τι ασχολείσαι και αν είναι τo επάγγελμα σου αυτό αλλα όσοι ασχολούνται με αυτό καλο θα ήταν να προσπαθήσουν λίγο να μην πούλαν ψυχές για χρυσό...

οποιος γνωρίζει κάποιον εκτροφέα στην θεσσαλονίκη που να μην γδύνει σας παρακαλώ ας μου στείλει ένα μήνυμα...σας ευχάριστω

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
Ναι αμε- συμφωνω!
Τα δικα μου σκυλια κανουν πολυ παραπανω απο 800 ευρω- και ναι, τα δινω ευχαριστως σε εναν καλο εκτροφεα, επειδη θα ξερω τι θα παρω.

Σκυλο βρισκει κανεις και τζαμπα- αμα ψαξει κανεις και σημερα ακομα καμια 10ρια- η ΧΕ γεματη με αγγελιες "χαριζονται" ειναι.
Αλλα οταν θες κατι σηνκεκριμμενο- κατι εκλεκτο- θα το πληρωσεις- ετσι ειναι ΠΑΝΤΟΥ!

Αμα θες "ρουχα" βρισκεις και στο κινεζικοι μπλουζακι με 3 ευρω- αλλα αμα θες βραδυνο καλο καλο φορεμα η κοστουμι απο σχεδιαστη μοδας- θα τα ακουμπισεις πολυ χοντρα.
Και στα αυτοκινιτα το ιδιο- και με ενα Hyundai κυκλοφορεις και κανεις την δουλεια σου- αλλα αμα θες να πουλας μουρι με Ferrari- θα βαλεις το χερι πολυ βαθεια στην τσεπι.

Γιατι στα σκυλια να ειναι διαφορετικο??

Οσοι νομιζουν οτι δεν εχουν να παρουν σκυλο απο σωστο εκτροφειο- ας περιμενουν μεχρι να μαζευουν τα λεφτα που χρειαζονται.
Ουτε ο Αρμανι και η Φερραρι δεν θα ριξουν της τιμες, επειδη καποιοι δεν καταλαβαινουν τις διαφορες.
Και ολοι που δεν θελουν να το καταλαβουν, ας αρκεστονται με την σαβουρα απο τα πετ-σοπ (και με τα ρουχα απο το κινεζικο).

όλα όσα λες σωστά είναι αλλα τo δικό σου φάουλ είναι ότι τα σκυλάκια και γενικότερα τα ζώα δεν είναι πράγματα, είναι ΖΩEΣ, ΨΥΧEΣ και όχι ένα αυτοκίνητο... τo σκυλάκι δεν τo παίρνεις για να κανεις μούρη η για να πας να "διπλοπαρκαρεις" έξω από τo cafe... είναι ΨΥΧH δεν τo έχεις καταλάβει μάλλον... θες να σε πουλήσουμε και εσένα? θες να έχεις άλλη τιμή από τον γείτονα σου? από τον αδελφό σου πχ?

δεν σύμφωνω με την σκέψη σου.. εισαι λαθος..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω προσωπικα το εχω καταλαβει παρα πολυ καλα τι εστι σκυλος και η ψυχη του. Δεν ειναι τυχαιο που εχω 4 σκυλια!
Ισως να ειναι λιγο αστοχα τα παραδειγματα μου- αλλα ετσι ειναι.

Και σε διαβεβαιωνω, οτι παααρα πολυς κοσμος παιρνει σκυλο για "μουρι" και μονο!
Καθημερηνα βλεπω τετιους (ασχολουμαι επαγγελματικα με σκυλια) και παθαινω φρικη!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν κάποιος απλά θέλει μια ψυχή υπάρχουν τόσα αδέσποτα ημιαιμάκια που είναι και τσάμπα, είναι και πραγματικά βασανισμένες ψυχές!

Αν κάποιος θέλει καθαρόαιμο πρέπει εκτός από τις ψυχές του σκύλου να σκεφτεί και τον κόπο και τα έξοδα του εκτροφέα του!

Για μένα τουλάχιστον το να δώσω 300 ε σε κάποιον που απλά έχει δύο σκυλιά, αγνώστου προελεύσεως και τα ζευγαρώνει χωρίς εξετάσεις υγείας, χωρίς να ξέρει αν είναι εντος ή εκτός προτύπου, χωρίς τίποτα κι απλά βάζει κι άλλα λεφτά στο πορτοφόλι του, είναι μεγαλύτερη κοροιδία προς αυτές τις ψυχές που κι αυτός εμπορευεται!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
αντιλαμβανεσαι τι ειναι οι κληρονομικες παθησεις ; αν οχι 100% τουλαχιστον το 90% αυτων που περνουν σκυλους απο γονεις ακαταλληλους πληρωνουν περισσοτερα στους κτηνιατρους ή καταληγουν σε ευθανασιες , τι στοιχιζει περισσοτερο το αφηνω στην κριση σου

οχι δεν ασχολουμαι ερασιτεχνικα με την εκτροφη , αλλη δουλεια κανω 800 ευρω τον μηνα παιρνω και με υπερωρειες μπορει να φτασω κοντα στα 1000

τον αυγουστο παιρνω τον τριτο σκυλο μου , τον εχω κλεισει απο αρχες μαιου σιγα σιγα τα μαζεψα

απο εκει και περα
το να θες εναν σκυλο μιας φυλης συγκεκριμενης σημαινει οτι θες τυπικο χαρακτηρα , υγεια και μορφολογια ενας οποισδηποτε δεν μπορει να τα δωσει αυτα

γιατι δεν ιυοθετεις ενα αδεσποτο ;

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
τo σκυλάκι δεν τo παίρνεις για να κανεις μούρη η για να πας να "διπλοπαρκαρεις" έξω από τo cafe... είναι ΨΥΧH δεν τo έχεις καταλάβει μάλλον... θες να σε πουλήσουμε και εσένα? θες να έχεις άλλη τιμή από τον γείτονα σου? από τον αδελφό σου πχ?

δεν σύμφωνω με την σκέψη σου.. εισαι λαθος..
Κι αφού δε θες να πουλήσεις μούρη, γιατί θες σώνει και καλά να πάρεις Παγκ;
Γιατί δεν παίρνεις ένα αδέσποτο, αφού τόσο πολύ κόπτεσαι για τις αθώες ψυχούλες;
Ξέρεις πόσα ξεροσταλιάζουν στα καταφύγια;;
Για να σε δω!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ακριβως επειδη ειναι ψυχες πρεπει να αγοραζει κανεις σκυλους απο καλους εκτροφεις που εξεταζουν τους σκυλους τους και δεν παραγουν αρρωστα ζωα , δυστηχως οι εξετασεις κοστιζουν η ευζωια του σκυλου ειναι η αποζημιωση γιατι οπως λες και εσυ , ψυχη εχουν και αυτα και δεν πρεπει να ταλαιπωριουνται