Ζητείται Pug (ακομα και για Αγορά)

jose

Active Member
27 Απριλίου 2010
34
0
Αν δε το παρεις εσυ μηπως ξερεις τι θα απογινει το κουταβι?
hmmm δεν ξέρω μακάρι να ήξερα αλλα ίσος τo δώσει κάπου? δεν ξέρω !!!
ίσος η φωτό που μου έδειξε ήταν όντως μικρό σε ηλικία και όχι 50 ημερών... ίσος αν τo έβλεπα από κοντά να είναι μια μικρή τριχωτή μπιλίτσα όπως όσα αλλα μικρά έχω δει

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Φιλική συμβουλή να προσέχεις τους γνωστούς των γνωστών εύχομαι να βρεις αυτό που ζητάς σύντομα και σωστά

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Και αν δεν μπορείς να πάρεις από εκτροφείο γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί
μπορείς να υιοθετήσεις κάποιο σκυλάκι από καταφύγιο
μπορεί να σου κάνουν πολλά κλικ μερικές φατσούλες από εκεί μέσα
πάτα στο google καταφύγιο αδέσποτων ζώων και είμαι σίγουρος ότι μπορεί ο σκύλος των ονείρων σου να σε περιμένει

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Συμφωνώ, μην κολλάς στα pug και σκέψου τις κληρονομικές αρρώστειες που μπορεί να έχουν. Μην ακούς άσχετους που σου λένε ότι πήραν αυτοί και δεν έχει τίποτα ο σκύλος ή ότι οι γονείς δεν έχουν τίποτα. Θέλει πολλή προσοχή και γνώσεις η εκτροφή, οπότε είτε από εκτροφέα, είτε από καταφύγιο. Επίσης θα έλεγα να μην κολλάτε στο να είναι κουτάβι. Πήρα εγώ από καταφύγιο σκυλί δυο ετών και εκτός του ότι ξέρει ακριβώς πού να κάνει την τουαλέττα του και μάλιστα φανατικά, είναι το καταπληκτικότερο σκυλί του σύμπαντος. Μιλάμε πάντα για το Μουφ που είναι ξεχωριστό είδος....:p:D:D

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αν δε το παρεις εσυ μηπως ξερεις τι θα απογινει το κουταβι?
Το κουτάβι θα το πάρει κάποιος που δεν ξέρει τι μέτρα πρέπει να πάρει για να καταλήξει με καλό σκύλο.
Δεν είναι στον δρόμο, ούτε κινδυνεύει, και ΑΝΕΤΑ θα βρει καλό σπίτι (καθώς είναι καθαρόαιμο και κυκλοφορούν πολλοί που δεν ξέρουν να επιλέξουν σκύλο). Μάλλον θα γίνει ένα σκυλάκι με προβλήματα (χαρακτήρα και υγείας) κι όχι τόσο καλός σύντροφος (όσο το μέσο ημίαιμο της φιλοζωικής!). Δεν θα είναι ούτε το πρώτο κι ούτε το τελευταίο!

Το θέμα είναι ο Jose τι σκύλο θέλει; Προβληματικό ή όχι;
Κι αν θέλει προβληματικό (και να κάνει καλή πράξη) τότε, ναι να πάει στην φιλοζωική όπου έχουν ΜΕΓΑΛΗ ανάγκη και τα σκυλάκια εκεί αλλά και οι άνθρωποι που τα φροντίζουν με τόσο κόπο και θυσίες (οικονομικές και μή). Στατιστικά θα καταλήξει και με καλύτερο ΣΚΥΛΟ (από το κουτάβι της φωτό).

Μην ακούς άσχετους που σου λένε ότι πήραν αυτοί και δεν έχει τίποτα ο σκύλος ή ότι οι γονείς δεν έχουν τίποτα.
Πράγματι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν νεαρούς σκύλους που ΕΧΟΥΝ προβλήματα, απλά δεν φανερώθηκαν ακόμη ή οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν να τα παραδεχτούν (έχουν μάθει να τα αγνούν).

Πόσες φορές ακούω "το σκυλάκι μου είναι το καλύτερο στον κόσμο" και μετά βλέπω έναν σκύλο με παλιοχαρακτήρα και ένα σωρό έλλατώματα άλλα....

Last edited:

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Το κουτάβι θα το πάρει κάποιος που δεν ξέρει τι μέτρα πρέπει να πάρει για να καταλήξει με καλό σκύλο.
Δεν είναι στον δρόμο, ούτε κινδυνεύει, και ΑΝΕΤΑ θα βρει καλό σπίτι (καθώς είναι καθαρόαιμο και κυκλοφορούν πολλοί που δεν ξέρουν να επιλέξουν σκύλο). Μάλλον θα γίνει ένα σκυλάκι με προβλήματα (χαρακτήρα και υγείας) κι όχι τόσο καλός σύντροφος (όσο το μέσο ημίαιμο της φιλοζωικής!). Δεν θα είναι ούτε το πρώτο κι ούτε το τελευταίο!

Το θέμα είναι ο Jose τι σκύλο θέλει; Προβληματικό ή όχι;
OK dr, καλυφθηκα... να μην το παρει τοτε, απλα σκεφτηκα οτι απ το να βρεθει στο δρομο θα ηταν καλυτερα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.514
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πράγματι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν νεαρούς σκύλους που ΕΧΟΥΝ προβλήματα, απλά δεν φανερώθηκαν ακόμη ή οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν να τα παραδεχτούν (έχουν μάθει να τα αγνούν).
Αυτο ειναι γεγονος!!
Σκυλια με αλλεργιες, δυσπλασιες, καρδιοπαθιες, κρυπτορχισμου, προβληματα συμπεριφορας και ακομα και επιληψια- και μου λενε οτι ειναι "μιααα χαρα " και θελουν και να τα ζευγαροσουν με τα δικα μου!!!!

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
συγκρίνεις τώρα την ανθρώπινη γεννα με των σκύλων? δεν κατάλαβα το ερώτημα σου

Σωστα,δεν μπορουμε να βαλουμε 1 ανθρωπινη ψυχη πανω απο την ανθρωπινη,ειπαμε ενταξει...