Ζητειται Γερμανικο Ποιμενικο


Status
Κλειδωμένο θέμα

pantalife

New Member
4 Ιουνίου 2011
1
0
Οποιος εχει ζησει με γερμανικα ποιμενικα, ξερει πως δεν μπορει χωρις αυτα ουτε στιγμη...
Ζηταω να μου χαρισουν ενα ¨γερμανικο η μαλινουα -βελγικο η καναδεζικο ! Ετσι αν κατι σας ετυχε, η για καποιον λογο δεν μπορεις να το κρατησεις, θα χαρω πολυ να το παρω!!
Ειμαι φιλοζωος, ειχα απο μικρος σκυλο και δεν ειμαι ανθρωπος που θα το βαρεθω η θα το παραμελησω! Θα εκτραφει και θα μεγαλωσει σωστα!! Αντρεας
 


Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Γεια σου Αντρεα καλως ηρθες!!!

Γιατι απο το να περιμενεις μεχρι να βρεθει κατι δεν πας σε καταφυγια ζωων να βρεις να υιοθετήσεις καποιο που να ειναι αυτο που θες ?
 








mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.656
19.890
Στην ενότητα «Ζήτηση», επιτρέπεται μόνο η ζήτηση πραγμάτων που έχουν σχέση με το σκύλο και όχι η ζήτηση σκύλων.

Εάν θέλετε να σας χαριστεί καθαρόαιμος σκύλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ζωάκι ράτσας δεν θα βρείτε να χαρίζεται και αυτό γιατί ένας σωστός εκτροφέας, που ξοδεύει χρήμα και χρόνο ώστε να αποκτήσει υγιή ζώα δεν θα τα χαρίσει, αλλά θα τα πουλήσει καθώς αυτή είναι η δουλειά του.

Εάν δεν έχετε χρήματα για την αγορά του, ίσως να μην έχετε και τα χρήματα να το συντηρήσετε, oπότε ίσως είναι καλύτερα να πάρετε σκύλο όταν θα είστε έτοιμος.

Εν ψάχνετε ζώα σε «λογικές τιμές» είναι πολύ πιθανό να είναι διασταυρώσεις και όχι καθαρόαιμα, από ανεύθυνους ιδιοκτήτες (byb), που σε καμία περίπτωση δεν είναι εκτροφείς, αλλά παράνομα και ανεύθυνα ζευγαρώνουν το ζωάκι τους χωρίς τις απαραίτητες εξετάσεις υγείας και παράνομα πουλάνε και εκμεταλλεύονται τα κουτάβια.
Φροντίστε να ενημερωθείτε για να μην πέσετε θύμα αγοράζοντας ως καθαρόαιμο ένα κουτάβι χωρίς πιστοποιήσεις καθαροαιμιας (με ότι αυτό συνεπάγεται σε υγειά, μορφολογία και χαρακτήρα).

Σας παρακαλούμε να κρατήσετε μια υπεύθυνη στάση και αν επιμένετε στο θέμα καθαρόαιμου σκύλου, φροντίστε να ενημερωθείτε για την φυλή που σας ενδιαφέρει, αναλογιστείτε εάν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του και απευθυνθείτε σε κάποιον εκτροφέα της φυλής.
Μπορείτε να βρείτε εκτροφείς επικοινωνώντας με τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος στο 210 – 8145165.

Αν πάλι, δεν είστε έμπειρη/ος, είμαστε στη διάθεση σας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα ζώο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας και να σας ενημερώσουμε για τις απαιτήσεις του. Μπορείτε επομένως να αναλογιστείτε και την περίπτωση υιοθεσίας ημίαιμο ζώου, καθότι υπάρχουν πάρα πολλά σωσμένα από το δρόμο, υγιή και εμβολιασμένα σε σωματεία, με τα οποία συνεργαζόμαστε και περιμένουν να βρουν ένα σπίτι!
 


Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.926
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95