Ζητώ yorkshire

Status
Κλειδωμένο θέμα
Καλησπέρα σας
ζητάω αν είναι δυνατόν από φιλόζωο, ένα yorkshire κουτάβι.
Είχα 2, τον Lion και την Shiba. Δυστυχώς, ο μεν Lion κοιμήθηκε σε ηλικία 15 χρονών πριν 1 1/2 χρόνο, η δε Shiba κοιμήθηκε κι αυτή μετά από 6 μήνες σε ηλικία 13 χρονών από καρκίνο.
Περιττό να σας πω πως νοιώσαμε με τον γιό μου...
Δεν ήταν απλά τα σκυλιά μας, ήταν για εμάς μέλη της οικογένειας μας...
Προσπάθησα τελευταία να αγοράσω ένα κουταβάκι, αλλά δυστυχώς οι τιμές είναι απαγορευτικές για εμένα, λόγω ανεργίας... Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος φιλόζωος που θα μπορούσε να μας χαρίσει ένα κουταβάκι, θα το εκτιμούσα δεόντως. Να είσαστε σίγουροι ότι θα περάσει όχι απλά καλά, αλλά τέλεια !! μιά και τα ζώα για εμάς είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Στην κυριολεξία τα λατρεύουμε με τον γιό μου!
Εύχομαι κάποιος να ανταποκριθεί.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
redhaired

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλησπερα αν δε κανω λαθος,μία τετοια αναγγελια απαγορευεται απο τους κανονισμους του φορυμ!!!
Αν θελετε καποιο σκυλακι ρατσας καλο ειναι να ψαξετε για εκτροφεα!!
Αν τωρα δε μπορειτε οικονομικα κατι τετοιο υπαρχουν παρα πολλα ημιαιμα-μικροσωμα που περιμενουν!!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μπραβο για την αγαπη που θελετε να του δωσετε....
Θα μπορουσατε εφ΄οσον δεν υπαρχουν τα χρηματα για ενα υγιες σωστο Yorkie εκτροφειου να διοχετευσετε την αγαπη σας σε ενα μικροσωμο κουταβι ή σκυλακι απο καποιο καταφυγιο...ετσι θα χαρειτε διπλα....που ξαναεχετε κοντα σας ενα σκυλακι και που το σωσατε απο το δρομο.
Στα καταφυγια διδονται υγιη και σκυλακια με εμβολια κλπ...

oλα αυτα τα λεω γιατι οι ανθρωποι που χαριζουν κουταβια ειναι ιδιωτες που ανεξελεγκτα και χωρις εξετασεις υγειας ζευγαρωσαν τα σκυλια τους.....μην το ρισκαρετε....:(

οπως και να εχει σας ευχομαι συντομα με ενα γουνενιο τετραποδακι στην αγκαλια σας :)

Last edited:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ζήτηση πραγμάτων που έχουν σχέση με το σκύλο.ΟΧΙ σκυλιά (κοιτάξτε στην διάθεση ημίαιμων και μη,προς υιοθεσία)!
Το θέμα κλειδώνεται.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48