ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ...

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
Σου δώσαμε 3 σωματεία στην Κρήτη. Τί πρόβλημα υπάρχει με αυτά και τί άλλο θέλεις συγκεκριμένα ?
Αμα δεν θες σωματεια(κακως βεβαια γιατι εκει ειναι ελεγμενα τα σκυλια και με εμβολια και στειρωμενα απ'οτι ξερω) εχει και πολυ ωραια σημεια "απελευθερωσης σκυλων" (μην παρεξηγησεις προμυθεα!!!)
σε ΤΕΙ , Πανεπηστημιο και ειδικα στις Βουτες , στην Αγ.Αικατερινη στα Σπηλια...απο εκει ειχα παρει εγω ενα και μου βγηκε καλο....και αν κανεις μια βολτα με μηχανακι θα ακουσεις αρκετα "γαβ" απο καδους!
Φιλε μου αν θες σκυλο ειναι το μονο ευκολο....το θεμα ειναι ....να τον ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ !!!

MANOSEBER

Member
14 Φεβρουαρίου 2009
9
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Κατ'αρχην σας ευχαρστώ γι'αυτα που μου εχετέ πει μέχρι τώρα. τα σωματεία που μου είπατε ρε παιδιά , το ένα ειναι στο ρέθυμνο , το άλλο απ'οτι μπόρεσα να καταλαβω στη σελίδα έχει μονο ζωάκια που έχουν κάποιο προβλημα, και το άλλο , δε έχει κάν εγκαταστάσεις , αλλα 5 αγγελίες στη σελίδα του . Την κατανόηση σας αν σας εχω σπάσει τα νέυρα .

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι μας έχεις σπάσει λίγο τα νεύρα αλλά γιατί όμως : :D

Πόσα χιλιόμετρα είναι το Ρέθυμνο ? Οχι πολλά για να αφιερώσεις μία Κυριακή να πάς να διαλέξεις έναν σύντροφο για 10 χρόνια ... ε ?

Από τα άλλα δύο χάζεψες ιστοσελίδες ? Τηλέφωνο ? Μπα ε ? :)

Και άντε θές να υιοθετήσεις, και όλο το σύμπαν είναι αντίθετο ... γιατί δεν παίρνεις ένα από το δρόμο ή από την καφετέρια που πάς για καφέ ?

Την κατανόησή σου για την "απλο'ι'κή" μου απάντηση :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.311
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης