ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΗ!

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Σήμερα το πρωί είχα κλείσει ραντεβού για να στειρωθεί η Μπλόντι! Να σας υπενθυμίσω πως βρήκα την σκυλίτσα πριν 2 μήνες στο δρόμο. Είχα ρωτήσει την κτηνίατρο μας αν η σκυλίτσα είναι στειρωμένη και μου είχε πει όχι, το ίδιο μου είχε πει και μια δεύτερη κτηνίατρος που είχαμε επισκεφθεί αν και είχε και μια επιφύλαξη. Πρότεινα λοιπόν στην κτηνίατρο μου να κάνουμε έναν υπέρηχο. Εκείνη είπε πως δεν χρειάζεται και πως θα υπήρχε κάποιο σήμαντη τομής αν είχε στειρωθεί.
Τελικά όπως αποδείχτηκε ήταν ήδη στειρωμένη και υπέστη μια ναρκώσει και μια τομή χωρίς κανένα λόγο. Όπως καταλαβαίνετε κοντεύω να σκάσω!
Τώρα γυρίσαμε σπίτι και είναι ξαπλωμένη στο κρεβατάκι της τυλιγμένη με την κουβέρτα της. Τι μπορώ να κάνω για να την βοηθήσω να αιστανθεί καλύτερα? Αισθάνομαι τρομερές τύψεις που δεν επέμεινα για τον υπέρηχο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
!!! Δεν το πιστεύω...... (μήπως ήταν και τσιπαρισμένη? τσεκάρατε?)

Εγώ θα ήμουν έξαλλη με τις κτηνιάτρους! :mad::mad::mad:

Μην ανησυχείς πάντως..... σε 24 ώρες θα το'χει ξεχάσει.... αυριο δώσε τς κανα κοκαλακι να αισθανθείς κι εσύ κι αυτή καλύτερα! (οχι σήμερα όμως).

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
:eek::eek::eek:

Η δεύτερη που είχε την αμφιβολία τι έκανε για να τσεκαρει αν τελικά ήταν στειρωμένη ή όχι;

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μη τα βάζεις με τον εαυτό σου αλλά με αυτούς που ευθύνονται.....στο κάτω-κάτω δεν έχεις εσύ την ευθύνη της διάγνωσης:mad:

όντως αύριο θα είναι καλά:)

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
"τσιπαρισμενη" δεν είναι το είχαμε κοιτάξει αν και έμαθα πως είχε ίδιοκτητες' που την είχαν στο δρόμο και άφηναν τα παιδιά της γειτονιάς να την κακοποιούν.
Εγώ πήγα στην δικια μου κτηνίατρο τελικά να κάνουμε τη στείρωση από την οποια ως τώρα δεν είχα "κανεναπαραπονο" και εφόσον μου είπε πως είναι σίγουρη και να μην κάνουμε υπέρηχο το δέχτηκα.
Επίσης θα ήθελα να σας πω πως μου είπε πως ταλαιπωρήθηκε πολύ για να δει αν είχε μήτρα και ωοθήκες όταν την άνοιξε γιατί κάποια όργανα ήταν κολλημένα. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Εκείνη μου είπε πως ίσως έγινε βιαστικά η στείρωση την πρώτη φορα και για αυτό.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μετά από κάθε επέμβαση δημιουργούνται συμφύσεις στην περιοχή!
Γι αυτό λογικά ήταν κολλημένα!;)

Τώρα το ποια θα είναι η κατάσταση μέσα κει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες!
Πάντως επέμβαση χωρίς καθόλου συμφύσεις δεν γίνεται....

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Που και που κλαψουρίζει μπορώ να της δώσω κάποιο παυσίπονο?
Επίσης αργότερα να την πάω βόλτα η καλύτερα να της αφήσω ανοιχτή την μπαλκονόπορτα να βγει αν θέλει στο μπαλκόνι? Ως τώρα πάντα πηγαίναμε τουαλέτα στη βόλτα αλλα δεν θέλω να την ταλαιπωρήσω.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
πόσες ώρες έχουν περάσει απο την επέμβαση? νομίζω μετά απο 6 ώρες μπορείτε να πάτε για πιπί σας κάπου εκεί πολύ κοντά σας και μετά πάλι μέσα.Αφήστε τις βόλτες καλύτερα για αύριο.

για παυσίπονο τι σου είπε η κτηνίατρος?

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Η νάρκωση έγινε στις 12,στις 2.30 πήγα να την δω και είχε αρχίσει να συνέρχεται και 3.30 την πήρα και ήρθαμε σπίτι. Από τότε είναι ξαπλωμένη στο κρεβατάκι της.
Σε πόση ώρα να την βγάλω για λίγο, έστω στον κήπο? Νομίζω πάντως πως πονάει αρκετά, δεν έχει σηκωθεί καθόλου και όταν αλλάζει λίγο στάση κλαίει..

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Η κτηνίατρος μου είπε να μην της δώσω τίποτα, αύριο να αρχίσω μονο αντιβίωση augmentin

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ θα την άφηνα για σήμερα να επιλέξει αυτή τι θα κάνει και πότε!

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Ok τότε θα αφήσω ανοιχτή την μπαλκονόπορτα αν θέλει να πάει στη βεράντα..
Δεν έχει φάει ούτε έχει πιει τίποτα σήμερα οποτε ίσως και να μην θελήσει τουαλέτα.

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
ναι της είχε κάνει, ρώτησα και αν μπορώ να της δώσω κάτι και μου είπε δεν χρειάζεται και πως καλο είναι να πονάει λιγάκι για να μην κάνει απότομες κινήσεις κλπ και γενικά για να είναι προσεκτική.
Δεν είχα ποτε θηλυκό σκύλο οποτε δεν ξέρω ποσο πονάνε στη στείρωση λόγω τομής κλπ.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
οι δικές μου την πρώτη μέρα ήταν κάπως έτσι όπως τα περιγράφεις, την δε δεύτερη...ήταν αμάζευτες!Χοροπηδάγανε σαν κατσίκες:D

Αν παρ΄όλα αυτά είσαι ανήσυχη για οποιονδήποτε λόγο,πάρε την γιατρό τηλ. ΟΦΕΙΛΕΙ να σε βοηθήσει !!!

εύχομαι να πάνε όλα καλά,περαστικά σας.:)

merenta

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
221
1
ΔΡΑΜΑ
ναι της είχε κάνει, ρώτησα και αν μπορώ να της δώσω κάτι και μου είπε δεν χρειάζεται και πως καλο είναι να πονάει λιγάκι για να μην κάνει απότομες κινήσεις κλπ και γενικά για να είναι προσεκτική.
Δεν είχα ποτε θηλυκό σκύλο οποτε δεν ξέρω ποσο πονάνε στη στείρωση λόγω τομής κλπ.
δεν χρειάζεται τίποτα, μόνο ξεκούραση και ένα ζεστό και άνετο κρεβατάκι.
εγώ την τάισα φιλέτο κοτόπουλο βραστό αλλά πολύ λίγη ποσότητα.
βόλτα την έβγαλα μετά απο 5 6 ώρες, την έβγαλα αγκαλιά και την άφησα έως ότου κάνει πιπί της και την ξαναπήρα σηκωτή γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει, πονούσε λογικά.
σε 2 μέρες θα έιναι καλά την τρίτη μέρα θα είναι περδίκι ;)

sophie_5

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2009
140
1
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Καθησυχαστικά λίγο εφόσον από αύριο θα είναι καλύτερα. Στεναχωριέμαι που την βλέπω να ταλαιπωρείται ειδικά τώρα που ξέρω πως είναι χωρίς λόγω αφού ήταν ήδη στειρωμένη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.085
Νεότερο μέλος
DimitrisK.