Ηλικιωμένος σκύλος-εγκεφαλικό

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Σήμερα ο ορφέας μου διαγνώστηκε με ένα σύνδρομο που πλήττει ηλικιωμένα σκυλιά και στράβωσε στο πλάι το κεφάλι του. Πλήττει τα νεύρα του εγκεφάλου και έχει βάση τον αυχένα και πίσω από το αυτί. Το έπαθε σήμερα το πρωί. Ο γιατρός μου είπε ότι σε 20 μέρες θα στρώσει ...μπορεί και όχι.....του έδωσε αγωγή με τρία φάρμακα.είμαι πολύ στενοχωρημένη και ευχαριστώ το Θεό που έτυχε να είμαι σπίτι και δεν ήταν αβοήθητο.κάτι μέσα μου μου έλεγε εδώ και μέρες ότι ο ορφίκος μου κάτι θα πάθει ,μάλλον επειδή είναι σε ηλικία που κάτι πρέπει να περιμένω.αυτό που είναι παράξενο είναι οτι είναι γεμάτος ενέργεια και τρώει με πολύ όρεξη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Αχ...αυτές οι μεγάλες ηλικίες, τι μας κάνουν...:???:

Ελπίζω να τον πιάσει η αγωγή και να φτιάξει το κεφαλάκι του. Αλλά και έτσι να μείνει, αν δεν τον ενοχλεί σε κάτι και δεν επηρρεάζει την ποιότητα ζωής του, δεν πειράζει. Θα συνηθίσετε το νέο του look και όλα καλά :)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Μα είναι απίστευτο πραγματικά .πηγαίνει σαν το κάβουρα αλλά το φαί φαί. Είναι λες και έχει πάθει ψύξη.μέσα στο σπίτι πηγαίνει ζωηρά αλλά στον γιατρό αγκαλιά τον πήγα .με τπτ να μη προχωράει στο δρόμο ,λογικό. Εχει χάσει κάπως την αίσθηση της ισορροπίας,

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ε τον γεράκο μωρέ να είναι καλά και να επανέρθει εύχομαι, ευτυχώς που έχει εσένα και τον φροντίζεις! Πόσο είναι;

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Αχ...αυτές οι μεγάλες ηλικίες, τι μας κάνουν...:???:

Ελπίζω να τον πιάσει η αγωγή και να φτιάξει το κεφαλάκι του. Αλλά και έτσι να μείνει, αν δεν τον ενοχλεί σε κάτι και δεν επηρρεάζει την ποιότητα ζωής του, δεν πειράζει. Θα συνηθίσετε το νέο του look και όλα καλά :)
Δε φαίνεται να τον ενοχλεί .αυτο το πλάσμα είναι τοοοόσο καλόβολο από κουτάβι, ο γλυκός μου ορφέας είναι το ιδανικό σκυλί που μπορεί να έχει κάποιος, χαρούμενος πάντα .κοινωνικός .λατρεύει τα παιδιά .τα σκυλιά τα γιατιά.

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Κυβέλη είναι 14,5 ,το ξέρω ότι είναι σε ηλικία που μπορεί ανα πάσα στιγμή να τον χάσω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.414
Μην ανοίξετε τέτοια κουβέντα μεσημεριάτικα ε; :(
Περαστικά του λέμε...

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ναι μωρέ έτσι όπως τον κόβω που κοιμάται και ροχαλίζει μάλλον θα μας θάψει όλους :),