Ημιαιμη καρδούλα ενός μήνα


vanessagal

New Member
6 Σεπτεμβρίου 2021
1
0
29
Καλησπέρα,

Διάβασα τυχαία ένα θέμα παρόμοιο με το δικό μου και σκέφτηκα να κάνω μια δημοσίευση μήπως και βρεθεί κάποια λύση που δεν έχω σκεφτεί ήδη.
Την προηγούμενη εβδομάδα ένα από τα σκυλιά του μπαμπά μου βρήκε έναν κουταβο και τους τον έφερε σπίτι αργά το βράδυ. Το επόμενο πρωί ανέβηκαν Αθήνα να μας βοηθήσουν καθώς είμαι στο μήνα μου και ετοιμαζόμαστε για το πρώτο μας παιδάκι και τον εφεραν μαζί αφού ήδη φιλοξενούν σπίτι τους 3 σκυλιά-θηρία και η γυναίκα του δε θέλει με τίποτα να ακούσει για 4ο.
Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε βοήθεια γενικότερα και μένουμε σε διαμέρισμα.Προς το παρόν είμαι 24/7 μαζι του,αλλά δεν προλαβαίνω να το εκπαιδευσω το σκυλάκι όπως αντιλαμβανεστε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα και δεν ξέρω πως θα καταφέρω με ένα νεογέννητο να αφιερώσω στο μικρούλη μου το χρόνο που χρειάζεται και πέρα από εκπαίδευση.
Συγχωρέστε με αν προσβάλλω κάποιον,δεν έχω τέτοια πρόθεση, αλλά δε θεωρώ τις φιλοζωικες λύση και ούτε θέλω να το δώσω σαν τσουβάλι χωρις να ξέρω το σπίτι που θα πάει. Παρόλα αυτά, όπως διαπιστώνω και από άλλα posts, ο κόσμος, ακόμα και οι συγγενείς μας δε δέχονται εύκολα να υιοθετήσουν ή έστω να κρατήσουν προσωρινά αυτά τα πλασματακια. Και λογικό από μια μεριά. Αλλά έτσι κι εμείς πέσαμε στην περίπτωση που φίλοι και συγγενείς και γνωστοί, καθένας για δικούς του λόγους δε μπορεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη.
Εν πασει περιπτώσει, όπως καταλαβαίνετε δε θέλω με τίποτα να το δώσω, όμως δε μπορώ να το αφήσω να ζει στο μπαλκόνι γιατί δεν καταφέρνω έτσι να αποφύγω αυτά που φοβάμαι. Μέσα στο σπίτι δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να το έχω μαζί με το μωρο, αφού ήδη είμαι όλη την ώρα από πίσω να μαζεύω τσισα και κακά (πράγμα που φαντάζομαι πόσο γελοίο θα σας φαίνεται σαν εικόνα με την κοιλιά στο στομα) οχι τόσο από άποψη μικροβίων άλλα από άποψη αντοχών και φυσικά επειδή είναι και πολύ μωράκι θέλει μόνο το μπιμπερό του γεγονός που μας κάνει προπόνηση, αφού ξυπνάει τακτικά μέσα στη νύχτα και κλαίει το μανάρι μου.
Αυτά:Ρ

Θα χαρώ πολύ να ακούσω τη γνώμη σας και αν έχετε κάτι να προτείνετε παρακαλώ μη διστάσετε. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.813
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf