Ηχοι απο το στομαχι

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Πριν απο 40' περιπου η λαμπραντορινα μου εφαγε το φαγητο της. Ειναι ξαπλωμενη διπλα μου κι εδω και κανα δεκαλεπτο ακουγονται ηχοι απο το στομαχι της, οπως γινεται σ εμας. Με σκυλο δε μου χει ξανατυχει...τι μπορει να συμβαινει; Δεν εχει πρηστει, δεν εχει καποιο αλλο σημαδι

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
H Λάρα μου το παθαίνει μερικές φορές, είτε από την πείνα είτε επειδή κάτι την έχει ενοχλήσει στο στομάχι.
Αν είναι από την πείνα, την ταϊζω και περνάει, αν είναι από ενόχληση τρώει χόρτα, κάνει εμετό και περνάει.

Επίσης, η γιαγιά-Λία που φιλοξενούσα στην Αθήνα το είχε πάθει όταν είχα τη φαϊνή ιδέα να της δώσω το χάπι της μέσα σε zwan. υποθέτω την είχε πιάσει κάτι σαν καούρα στο στομάχι, έπινε πολύ νερό, και τελικά πέρασε.

Ίσως είναι βαρυστομαχιά το δικό σας? έφαγε κάποιο μεζέ βαρύ?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Το πρωι ειχε φαει κροκετες γατας, κατα λαθος. Περα απο αυτο δεν εφαγε κατι αλλο.. Τωρα το χει σταματησει, απλα ηθελα να δω αν κατι τετοιο μπορει και να ναι ανησυχητικο

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δε νομίζω πως είναι κάτι ανησυχητικό, ειδικά από τη στιγμή που της έχει ήδη περάσει :)

Ίσως να το έπαθε από τη γατοτροφή, αν δεν κάνω λάθος τους σκύλους τους πειράζει η γατοτροφή, ενώ τις γάτες δεν τις πειράζει η σκυλοτροφή.