Η Ήρα και εγώ

Δέλτα

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2016
250
634

Αυτή είναι η Ήρα...

Ένα Rottweiler 7 χρονών και η καλύτερη μου φίλη. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Επτά χρόνια πριν μετά από παρακάλια πολλών χρόνων ο μπαμπάς μου υπέκυψε στην αγορά ενός σκύλου. Αυτή ήταν η Ήρα. Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την αγορά της μιας και δεν ρωτήθηκα ούτε για τη ράτσα ούτε για το φύλο. Το μόνο που θυμάμαι να ζητάω είναι να μην είναι μικρόσωμο. Από ότι μου είπαν αγοράστηκε από έναν εκτροφέα μέσο ενός φύλλου του μπαμπά μου που διατηρεί τοπικό πετ-σοπ. Με λίγα λόγια γουρούνι στο σακί.

Για τους πρώτους μήνες της ζωής της παρακολούθησε μαθήματα κοινωνικοποίησης από εκπαιδεύτρια που ειδικεύεται στην ράτσα όπου κι ήταν τα μόνα "μαθήματα" που έλαβε από επαγγελματία. Το υπόλοιπο κομμάτι της εκπαίδευσης ανέλαβα εγώ. Σήμερα η Ήρα υπακούει σε βασικές εντολές όπως: κάτσε, κάτω, μείνε, μέσα και δίπλα καθώς έχει μάθει και μερικά κόλπα όπως: κόλλα το και γύρνα. Ωστόσο το κρύψου δεν ήταν μεγάλη επιτυχία.

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφέρω πώς οι γονείς μου δεν έχουν ιδιαίτερες συναναστροφές με τον σκύλο και ειδικά η μαμά μου που ήταν ιδιαίτερα αρνητική σχετικά με την αγορά του σκύλου από την πρώτη στιγμή. Έτσι τα πρώτα έξοδα για το κουτάβι έγιναν από τον μπαμπά μου. Αργότερα όμως που βρήκα δουλειά ανέλαβα όλη τη ευθύνη μόνη μου συμπεριλαμβανομένη την ιατρική φροντίδα (στείρωση εμβόλια και ότι άλλο προκύψει) αλλά και τα λοιπά έξοδα συντήρησης με ότι αυτό περιλαμβάνει και με ελάχιστη οικονομική βοήθεια κατά καιρούς.

Δεν μπορώ να πω πως είχε η έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας εκτός από μικροτραυματισμούς και ομφαλοκήλη από τότε που την πήραμε. Έχει κάνει μια γέννα λόγω καθυστέρησης να στειρωθεί αλλά και κατά συμβουλή κτηνιάτρου η οποία δεν είμαι σίγουρη για την εγκυρότητα της. Επίσεις λόγω της ηλικίας έχει κάποια αρθριτικά προβλήματα κατά τους υγρούς μήνες αλλά τίποτα σοβαρό. Σήμερα είναι στειρωμένη η ομφαλοκήλη της έχει αφαιρεθεί και ζει μια χαρούμενη σκυλίσια ζωή.

Εν τέλει είναι αγαπητή από όλους παρόλο που καμιά φορά αποφασίζει να σκάψει το κήπο και να κυλιστεί στην λάσπη!

Bonus pic:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.973
7.549
Καλώς ήρθατε! Κούκλα, να τη χαίρεσαι!

Θέλω πολύ να ενημερωθείς για το σωστό τρόπο απόκτησης σκύλου και τα περί αναπαραγωγής από δω μέσα, τώρα που σε λίγο θα είσαι σε θέση να εξαρτώνται οι αποφάσεις για το κορίτσι σου και ότι σκυλί αποκτήσεις στο μέλλον εντελώς μόνο από σένα, και μετά από αυτό είμαι σίγουρη ότι θα είσαι παράδειγμα προς μίμηση και σε αυτά τα θέματα, γιατί από άποψη υπευθυνότητας για την καλύτερή σου φίλη σου έχεις ήδη θέσει υψηλά στάνταρ :)

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Καλώς ήρθατε! Είναι απίστευτη φάτσα. Να χαίρεστε η μία την άλλη! Δώσε φωτογραφίες της Ήρας στο λαό να σου κάνει σεφτέ στα like! Κι εγώ μαζί εννοείται! Ψοφάμε για φωτογραφίες.. Δεν τις χορταίνουμε!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
χαχααχ και εγώ ήθελα πολύ να της μάθω το κρύψου της δικιάς μου!
Μας βάζεις τα γυαλιά!!!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
....μα τι γινεται ρε παιδια και τα βγαζετε ολοι ετσι?!
Ειναι ευηχο,απλο λιτο κ απεριττο...
κ την μαμα της Ηρας μου Ηρα την λεγαν...χοχοχο

Καλως ηρθατε το λοιπον κ καλα ποσταρισματα.

το κρυψου πια δεν συνιστω σε κανεναν να το διδαξει...τοχα διδαξει εγω κ μουχε γυρισει μπουμερανγκ βαρβατο!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Περιληπτικα της το μαθα
εφυγα μια μερα για λιγη ωρα
κ οταν γυρισα δεν εμφανιζοταν
γιατι καλο το κρυψου
αλλα πρεπει να μαθεις κ την "απεμπλοκη"
εβαλα με τον νου μου τα 1000 μυρια κοντεψα να παθω εγκεφαλικο
εψαξα ποντο ποντο 6 στρεμματα κηπου...

για να εμφανιστει τελικα η δικια μου κιουρια σα να μην τρεχει τιποτα.

• Like
Reactions: myEnzo

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
καλως ηρθατε!
αν θες ριξε μια ματια στο βιντεακι, αντι για το "κρυψου" μπορείς να ασχοληθεις με το "κλεισε τα ματια"...χαριτωμενο :p

• Like
Reactions: noni_papa

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
(φοβάμαι αν το δοκιμάσω θα υπάρξει θέμα στο φόρουμ: έφαγε σελοτειπ τι να κάνω" :(:(:p:p)

Να τη χαίρεσαι την μικρή σου!!

• Like
Reactions: zenio