Η Μάγια

joanna2

Member
9 Απριλίου 2014
7
0
Καλησπέρα σας, είμαι η Γιάννα και πριν από ένα μήνα απέκτησα ένα πανέμορφο american akita κουταβάκι, τη Μάγια. Ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι αδύνατη, τώρα είναι σχεδόν τριών μηνών και 7 κιλά. Θα επηρεάσει αυτό την μετέπειτα ανάπτυξή της ή δεν έχει σημασία το πόσα κιλά είναι τώρα ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
καλωσηρθες! μιλησες με τον εκτροφεα της για το ποσα κιλα θα επρεπε να ειναι σε αυτη την ηλικια;

joanna2

Member
9 Απριλίου 2014
7
0
Ναι, όταν την πήρα ήταν 5 κιλά και μου είπε ότι είναι οκ για 2 μηνών. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Στις επόμενες 3 εβδομάδες πήρε άλλα δύο κιλά. Αλλά μάλλον είναι λίγα απ΄ ότι είδα στο διαδίκτυο.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Μίλα μαζί του! Είναι ο πιο αρμόδιος... αυτός ξέρει τις γραμμές της. Από που την πήρες?

joanna2

Member
9 Απριλίου 2014
7
0
Δεν ξέρω το όνομά του, ο φίλος μου ήρθε σε επαφή με τον εκτροφέα και εγώ μόνο την παρέλαβα. Έχει σημασία ?

Last edited:

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ναι, όταν την πήρα ήταν 5 κιλά και μου είπε ότι είναι οκ για 2 μηνών. Έκτοτε δεν ξαναμιλήσαμε. Στις επόμενες 3 εβδομάδες πήρε άλλα δύο κιλά. Αλλά μάλλον είναι λίγα απ΄ ότι είδα στο διαδίκτυο.
Έχει pedigree ο σκύλος σου? Αν ναι θα λεει και το εκτροφείο.

joanna2

Member
9 Απριλίου 2014
7
0
Περιμένω να μου το στείλουν ταχυδρομικώς, όταν το λάβω να πάρω να ρωτήσω εκεί?

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
πάρε το φίλο σου και πες του να σου δώσει το τηλ του εκτροφέα και να μιλήσεις μαζι του.

Αν και μου φαινεται πολύ κουφο πώς έδωσε έτσι σοβαρός εκτροφέας σκυλί του

georgeakita

Member
10 Μαϊου 2014
19
13
33
Καλησπέρα σας είμαι ο γιωργος, μεγαλη η χαρα μου που υπαρχει αυτό το blog και εχουμε την δυνατοτητα να μαθαίνουμε διαφορα από εμπειρους ανθρώπους και με σωσατε πραγματικα από ένα μεγαλο λαθος που πηγα να κανω να αγορασω ένα κουταβι ακιτα από petshop .το ακυρωσα και αποφασησα να παρω από ένα από εκτροφειο γιατι ειδα και εμαθα από πολλα video στο youtube τι γινετε με τα puppy mills!! θα ηθελα να με βοηθήσετε και να μου πειτε την γνωμη σας πριν προβω στην αγορα του για αυτό το σκυλακι που προκειται να παρω ...και το pedigree http://www.akitapedigree.com/testmating.php?dam=72568&sire=65830.... η εν λογω εκτροφοσ είναι από σερβια!!ευχαριστω εκ των προτερων !!είναι κοριτσακι !!

Attachments

• Like
Reactions: Katiariko