Η Σκυλίτσα μου

Μαίρη Φ.

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
80
0
Καλησπέρα !!!
Θέλω να ρωτήσω , η Γιασμίν μου είναι περίπου 3,5 με 4 μηνών και ζυγίζει 4.800 γρ. πόσα κιλά περίπου θα γίνει ενήλικη ???

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Στην ιδια ηλικια η Froggy μου ηταν 5,500 και εφτασε τα 21 σχεδον. Λογικα η δικια σου θα γινει γυρω στα 15-17?

Μαίρη Φ.

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
80
0
Στην ιδια ηλικια η Froggy μου ηταν 5,500 και εφτασε τα 21 σχεδον. Λογικα η δικια σου θα γινει γυρω στα 15-17?
Καλησπέρα και εγώ γύρω στα 15 την υπολογίζω ... Δρν μπορώ να θυμηθώ πόσο ήταν οι μεγάλοι μου σε αυτήν την ηλικία ...

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
δεν είναι τόσο απλό να υπολογίσεις
εξαρτάται απο τον ρυθμό ανάπτυξης
απο τον σωματότυπο ,κυρίως απο τον τύπο και την διάμετρο των οστών
τα 15 κιλά είναι σίγουρα μία ασφαλής πρόβλεψη αλλά μπορεί και παραπάνω και δεν αποκλείεται και παρακάτω

Μαίρη Φ.

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
80
0
δεν είναι τόσο απλό να υπολογίσεις
εξαρτάται απο τον ρυθμό ανάπτυξης
απο τον σωματότυπο ,κυρίως απο τον τύπο και την διάμετρο των οστών
τα 15 κιλά είναι σίγουρα μία ασφαλής πρόβλεψη αλλά μπορεί και παραπάνω και δεν αποκλείεται και παρακάτω
Ο ρυθμός ανάπτυξης είναι ραγδαίος θα έλεγα , ήταν 2 μηνών περίπου όταν την πήρα και 1400 γρ. και από τότε έχει πάρει 3400 γρ. ...
τώρα τι θα γίνει θα το δούμε ελπίζω όχι πολύ μεγάλη γιατί έχω κουραστεί πολύ με τα μεγαλόσωμα και ειδίκα όταν μεγάλωσαν{ηλικιακά} πολύ και δεν είχα μεταφορικό μέσο , όχι ότι θα την αγαπάω λιγότερο αν είναι μεγάλο το μέγεθος της ...