Η βασίλισσα Ελισάβετ σταματά την εκτροφή corgi

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Λόγω ηλικίας, λέει. Ήταν 83 όταν πήρε αυτή την απόφαση, τώρα είναι σχεδόν 86 και ήταν εκτροφέας corgi για πάνω από 50 χρόνια. Μου κάνει εντύπωση πάντως το ότι έχει και ημίαιμα corgi/dachshund, εκτός βέβαια κι αν τα πήρε από καταφύγιο. Μέχρι το 2009 είχε 9 σκυλιά και τα έπαιρνε σχεδόν παντού, αλλά πέθαναν τα δυο και τώρα πιστεύει ότι είναι υπερβολικά μεγάλη για να κάνει γέννες και να παίρνει καινούρια σκυλιά.

Τα ταΐζει πάντως και ανθρώπινο φαΐ αλλά τους επιβάλλεται και δεν της ανεβαίνουν στο κεφάλι σαν κάτι Μούφια που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. :p:D Αναρωτιέμαι πώς τα καταφέρνει...

Britain’s Queen Elizabeth Stops Breeding Dogs

dgiorgio

Well-Known Member
1 Μαϊου 2011
114
0
Για κάποιο λόγο δεν ξέρω αν είναι πιο αστείες οι κορώνες στα κεφάλια των σκυλιών ή στο δικό της. ψέματα...ξέρω

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι έιναι οι πρώτη φορά που βλέπω την μεγαλειότητά της να φέρεται σαν άνθρωπος...:cool:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μεγάλο κακό μας βρήκε... Ο όμιλος των εκτροφέων κόργκι είναι φτωχότερος πλέον.:p
Αυτοί στο σόι τους άλλη δουλειά δεν κάνουν; Ο γιος της κυνηγαει μπεκάτσες κι αυτή εκτρέφει...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Και ο άντρας της κυνηγούσε μπεκάτσες. Και αλεπούδες μέχρι που τις απαγορέψανε. Έχουν και κυνηγετικά σκυλιά πάντως. Εμένα όμως μου κάνουν εντύπωση τα ημίαιμα.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι έιναι οι πρώτη φορά που βλέπω την μεγαλειότητά της να φέρεται σαν άνθρωπος...:cool:
ψευτοφιλόλογε! :mad::mad:

:D*demonio**demonio*:D

--------------------------

νομίζω πως τα ζώα μάς κάνουν να δείχνουμε ποιοί πραγματικά είμαστε, αποτελούν κάτι τελείως προσωπικό. Είναι τα ημερολόγια μας, οι εξομολογητές μας, οι φίλοι μας. Κι απ' την άλλη η συμπεριφορά κάποιων προς τα ζώα δείχνουν ποιοί είναι και ποιά τα κολλήματα τους. Και στις δυο περιπτώσεις τα ζώα είναι οι φανερωτές της ταυτότητας του καθενός μας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Noμίζω πως η βασίλισσα ανατρέπει το κανόνα ότι όποιος αγαπάει τους σκύλους είναι καλός άνθρωπος. :p