Η γνώμη σας για τα εκτροφεία από Ουγγαρία.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Όχι!
Εσύ λες ότι θα βρεις έξω πιο φτηνά!
Εγώ σου λέω ότι το κόστος ενός σκύλου από σωστή εκτροφή, είτε εδώ είτε έξω θα είναι πάνω κάτω το ίδιο!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εαν κάποιος αγόραζε καλά σκυλιά σκυλιά, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, πλήρωνε ενα σωρό λεφτά σε τροφές, φάρμακα, εκθέσεις μορφολογίας κλπ μετά έκανε γέννα και ξεσκάτιζε τα κουτάβια για 2 μήνες, έκανε εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, μικροτσίπ κλπ και μετά τα χάριζε δεν θα τον λέγανε χομπίστα κάπως αλλιώς θα τον λέγανε αλλά μου διαφεύγει τώρα το όνομα.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
ξερετε πιο πολυ γιατι το εψαξα ετσι; διοτι απο οτι καταλαβα γμωτω δεν θα εχει αρσενικα, γιατι τα εχουν πιαει αλλοι , και το καλοκαιρι θα εχει πιθανο θυληκο αν δεν παρουν καπιοι που ειναι πριν εμου... για αυτο .. σαλταρα σημερα. και το θεμα ειναι οτι ειναι το μονοπωλειο που λεμε, αλλα τι να κανεις.. ας παει το παλιαμπελο. εγω πρεπει να σκασω 900 αγορα, + 300 το ταξιδι + εμβολια κλπ το 1500 με το καλημερα δε το γλυτωνω.. μου κατσε να μην παιζουν αρσενικα τωρα, και θα περιμενω αναγκαστηκα τον γεναρη που θα δινει την επομενη γεννα λογικα αν κανει καθε 6αμηνο. και το θεμα ειναι οτι θελω ΤΩΡΑ .. να παρω τον κοε να μου πει αν εχει αλλους εκτροφεις εκτος των 2 που ηδη ξερω ; τι να κανω ρε παιδια..

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
α! μηπως παιζει τπτ να ξερει καποιος εκτροφεα απ εξω να στελνει κατοπιν παραγγελειας; δεν λεω για ακυρους που λεγαμε το πρωι.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Τι να κάνεις? Να μην πάρεις απο τον πετσοπά που θα το φέρει από τον παπυμιλλά. Και να κάτσεις να διαβάσεις πέντε πράματα για το πώς είναι τα πράματα με την εκτροφή σκύλων. Και να δεις και πόσο τα πουλάνε τα σκυλιά οι κανονικοί εκτροφείς ΚΑΙ στην Ουγγαρία που πάω στοίχημα θα κάνουν όσο και στην Ελλάδα. Και να σταματήσεις τις ελληναρικού τύπου συνωμοσιολογίες. Τέλος, το σκυλί δεν είναι αυτοκίνητο να το παραγγέλνεις όπως σου αρέσει, αν και τώρα που το σκέφτομαι και στην Ελλάδα όταν ήθελε να παραγγείλει αυτοκίνητο ο αδερφός μου δεν είχε και πολλές επιλογές παρά να περιμένει να του φέρουνε όλες τις επιλογές που ήθελε όοοοοοοοταν θα το φέρνανε από τη χώρα προέλευσής του...:rolleyes:

Και τέλος, όχι, ο κανονικός εκτροφέας δεν "φέρνει απέξω"...

Α ναι: αν θες σκύλο, τόσο κάνει. Αλλιώς πάρε από καταφύγιο. Διότι όποιος θέλει τα γένεια, πρέπει να έχει και τα χτένια. Και τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους αποτέτοιους.

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
φτου ................................. αρα δηλαδη υπομονη ε; ........ το καλο ειναι οτι θα μου ερθει οικονομικα πιο βολικα αλλα δεν φοβασαι πιο πολυ την "επενδυση" αφου και ο εκτροφεας δεν διασφαλιζει απολυτα την υγεια, απλα μειωνει θαρρω τα ποσοστα σφαλματων; 1500 ευρω δεν ειναι και λιγα ...

Diego

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2010
333
0
Στο δάσος
www.www.www
χο χο χο !!!!! ετσι ε ; βρε τι γινεται με τα μεταξωτα.. δηλαδη οταν βλεπει κανεις να βαζει δοσεις 48 για μια plasma δεν ειναι θεμα ε;..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
α! μηπως παιζει τπτ να ξερει καποιος εκτροφεα απ εξω να στελνει κατοπιν παραγγελειας; δεν λεω για ακυρους που λεγαμε το πρωι.
Μπορείς να δοκιμάσεις, να αρχίσεις να επικοινωνείς με εκτροφείς!
Να μιλήσεις μαζί τους τηλεφωνικά, με mail, να τους πείσεις από μακρυά ότι είσαι κατάλληλος ιδιοκτήτης για ένα κουτάβι τους!
Ίσως μετά κανονίσετε να στο στείλουν....
Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο αυτό!
Ρίξε μια ματιά στο www.eurobreeder.com που είναι μια λίστα εκτροφέων στην Ευρώπη και ξεκίνα να επικοινωνείς!

Εγώ βέβαια, θα ήθελα να δω από κοντά τους γονείς, τα κουτάβια κι όχι να μου έρθει ένα "συστημένο"...αλλά αυτό είναι προσωπική κρίση....

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Εγω τρεις εκτροφεις που ξερω απο ουγγαρια για μπουλμαστιφ και οι 3 πουλανε τα κουταβια τους 2000 ευρω μαλλον πιο φτηνα θα ελεγα οτι ειναι στην ελλαδα, οσο για την υπολοιπη ευρωπη οι τιμες κυμαινονται απο 1500-2500 ευρω εκτος του ηνωμενου βασιλειου οπου ειναι και η χωρα καταγωγης τους που κυμαινονται ελαχιστως χαμηλοτερα και αυτο οχι παντα αναλογως τον εκτροφεα και αναλογως τη γεννα και φυσικα δεν συμπεριλαμβανω export pedigree rabbies injection, και μεταφορικα

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγω φιλε δεν ξερω και πολλα για τη φυλη που ενδιαφερεσαι αλλα απο τις 5 σελιδες του συγκεκριμενου θρεντ που διαβασα μεχρι τωρα, καταλαβα το εξης: Θελεις να τη βγαλεις οσο πιο φτηνα γινεται και ΑΥΤΟ ειναι κατι ΔΕΝ γινεται,παρτο αποφαση.
Ολο αυτον τον καιρο διαβαζω τα ποστς σου και φαινεται οτι νοιαζεσαι πολυ, πηρες το crate, ζητας πληροφοριες για διαφορα και αυτο δειχνει οτι θα δωσεις και πολλη αγαπη στο μελλοντικο σκυλι σου!!!!
Γιατι το χαλας τωρα με τα λεφτα????Στο λενε ολοι , δεν αγοραζεις ηλεκ. σκουπα με εγγυηση ενος ετους, παιρνεις ενα ζωντανο πλασμα που θα ειναι διπλα σου για 15 χρονια, δεν αξιζει τα 1000 ή 1500 ευρω?????????Αν δεν τα εχεις, περιμενε να τα μαζεψεις, πιστεψε με η ικανοποιηση που θα νιωσεις οταν τελικα θα εχεις καταφερει να μαζεψεις το ποσο και να παρεις το πολυποθητο μαλαμιουτ σου δεν περιγραφεται, τοτε θα καταλαβεις οτι αξιζε τον κοπο ολο αυτο.
Αυτα απο εμενα την ασχετη.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
φιλε diego αν θες σωστο σκυλο και απο το εκτροφειο επιλογης σου το μονο σιγουρο ειναι οτι θα φας χρονο και χρημα.
Εγω περιμενα περιπου εναμιση χρονο απο τοτε που εκλεισα την συμφωνια με τον εκτροφεα,νομιζεις οτι δεν θα ηθελα να τον εχω πιο γρηγορα?ηθελα και παραηθελα αλλα δεν ειναι κατι που περιμενει σε ενα ραφι ετοιμο να το κατεβασουν.
Οσο για το κοστος , θυμησου οτι πληρωνουμε πολυ περισσοτερο για πραγματα αψυχα που τα εχουμε και για λιγοτερο χρονο μαζι μας( σκεψου πχ ποσο κανει ενα καλο λαπτοπ και για ποσα χρονια θα το χρησιμοποιησεις),οποτε ο μονος συντροφος της ζωης σου που θα σε ακουει και θα σε λατρευει ΠΑΝΤΑ ,πραγμα που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα κανει ουτε η γυναικα σου, αξιζει αυτα και αλλα.
Χρησιμοποιησε τον χρονο αναμονης για να συγκεντρωσεις τα χρηματα που σου χρειαζονται και στο τελος θα με θυμηθεις...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
diego
Κι εγώ από εκτροφείο στην Ουγγαρία έχω κλείσει - η τιμή θα είναι γύρω στα 2000 (δεν έχει φιξαριστεί ακόμη).
Άλλο σοβαρό εκτροφείο στην Τσεχία παίζει σε αντίστοιχες τιμές.
Οι τιμές αυτές απέχουν παρασάγκας από αυτές που λες...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Δυστυχως για σενα δεν θα σου πω ουτε εγω ουτε και ολοι εδω μεσα αυτο που σε βολευει να ακουσεις...!!!

Χρεος μου οπως και πολλων εδω μεσα ειναι να δινουμε εναν μπουσουλα εδω μεσα αλλα ποτε δεν θα λεμε πραγματα που θα βολεψουν η που θα θελουν να ακουσουν καποιοι εδω μεσα...!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και εγώ φίλε diego δεν μπόρεσα να καταλάβω τις τοποθετήσεις σου! Από τα posts σου είχα καταλάβει ότι έχεις κλείσει ήδη τον σκύλο σου για αρχές Ιουλίου... τώρα όσον αφορά τις τιμές... τι να σου πω.... πάρ'το αλλιώς... Και θα το ξαναπώ ντρέπομαι που την πήρα την μικρη από pet shop ντρέπομαι που δεν είχα ψάχτεί πριν αλλά αν ψαχνόμουν όπως εσυ το τελευταίο που θα με απασχολούσε θα ήταν το "κόστος"

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.802
4.107
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Diego,
Μόνο η δυσπλασία είναι το πρόβλημα;
Πριν κάτι μήνες πιστεύω, ήταν εδώ στο φόρουμ μια κυρία που αγόρασε σάμογιεντ από πετ σοπ, ψόφησε από κάποια μεταδοτική ασθένεια.
Αν πάρεις σκύλο από σκυλέμπορα, ξέρεις τι χαρακτήρα θα έχουν οι γονείς; Επίσης θα ξέρεις ποιες γενετικές ασθένειες υπάρχουν στα αίματα; Θα ξέρεις την μορφολογία των γονέων του κουταβιού σου; Θα ξέρεις αν τελικά αντί για μάλαμιουτ θα σου βγει χάσκι ή λυκόσκυλο;

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Diego,
Μόνο η δυσπλασία είναι το πρόβλημα;
Πριν κάτι μήνες πιστεύω, ήταν εδώ στο φόρουμ μια κυρία που αγόρασε σάμογιεντ από πετ σοπ, ψόφησε από κάποια μεταδοτική ασθένεια.
Η HerBy ήταν Καλησπέρα.!!!
Και ξαναήρθε με την πανέμορφη Gaia Lykaia Daphne Ξανά κοντά σας!

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
80η θεση ναι ... σκυλια εκτροφης λογικα

απο που και ως που τα μαλαμουτ ειναι παραδοσιακο προιον της ουγγαριας ;

σκυλο απο πρωταθλητες γιατι θες ; θα κανεις εκθεση ; ναι καταλαβαινω θες μορφολογια και ειναι θεμιτο αλλα η υγεια προεχει ο εισαγωγεας δεν σου δειχνει τιποτα ( απο παππυ μιλλ θα ειναι οσο και να μην θες να το πιστεψεις ) και να σου δειξει εδω δεν σου λεει τον εκτροφεα θα δεις εξετασεις σκυλου που δεν ξερεις οτι εχει σχεση με αυτον που θα παρεις ;

δεν ειναι αναγκη να δωσεις 2-3000 , ετσι και αλλιως εσυ δεν θες αυτον τον σκυλο αλλα και 500 ευρω να δωσεις και να παρεις ενα μαλαμουτοειδες ειναι παλι πεταμενα λεφτα

εκτροφεια με επιτυχιες πολυχρονες και σταθερες στο εξωτερικο υπαρχουν και στην Ελλαδα σε καποιες φυλες δεν καταλαβαινω γιατι ολοι οι εκτροφεις ειναι τυχαρπαστοι

μιζες και τετοια δεν παιζουν βγαλτα απο το μυαλο σου οι εκτροφεις και το κοινο μιας φυλης δεν ειναι βλακες και οι ιδιοι κρινουν την κριση και οι κριτες στα παγκοσμια δεν ειναι τυχαιοι εχουν ενα ονομα να διαφυλαξουν

το πως πρεπει να ψαχνει κανεις , σου το περιεγραψε πολυ καλα ο κος σε προηγουμενο μηνυμα

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί υποτίθεται ότι οι Έλληνες εκτροφείς υστερούν αναγκαστικά των ξένων! Μπορεί η χώρα μας να είναι φτωχή και έτσι, άντε σου λέω ότι επικρατεί και ρεμούλα. Δε σημαίνει όμως ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες και ότι δε βγάζουν τίποτα της προκοπής. Και το Βέλγιο π.χ. μπουρδέλο είναι, θα σου έλεγα μάλιστα ότι είναι μεγαλύτερο μπουρδέλο από την Ελλάδα αφού το έφαγα με το κουτάλι για πολλά χρόνια και το ξέρω καλά. Όμως πάει καλά περί τα κυνολογικά. Γενικά έχουμε αυτή την τάση, μας μεγαλώνουν δηλαδή, με τη νοοτροπία του "αυτά στο εξωτερικό ΔΕΝ τα ξέρουν". Η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ανακαλύπτω από τότε που έφυγα από την Ελλάδα ότι όλες οι βρωμιές συμβαίνουνε παντού αισθάνομαι προδομένη διότι μου λέγανε και μένα όταν ήμουν μικρή να απορρίπτω τα ελληνικά πράματα εξ ορισμού. Πολύ κακώς. Μάλιστα έχω δηλώσει στο παρελθόν ότι όποιος μου ξαναπεί για την Ελλάδα ότι όλα είναι χάλια ενώ στο εξωτερικό όλα είναι υπέροχα, θα τον δαγκώσω!

Σάρα (εκ του μπουρδέλου "το ωραίο Ιλλινόι" και έχοντας ξεκινήσει αυτή τη στιγμή μεγάλο καυγά με το μπουρδέλο ονόματι "ηλιόλουστη Καλιφόρνια" και ορμωμένη εκ του μπουρδέλλου ονόματι "Λουιζιάνα η Κρεολή")

Last edited:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
ντιέγκο.... ωραίος ο σκύλος στην φωτό....
ισως να ειναι και από πετσοπ.... πόσοι ωραιοι αραγε βγαινουν? πόσοι χωρίς δυσπλασία? πόσοι υγειείς? πόσοι με όριο ηλικίας τα 12 χρόνια?πόσοι χωρίς φοβίες? πόσοι με χαρακτηρα μαλαμουτ?
ο εισαγωγέας δεν θυμάται ιστοσελίδα... δεν ζήτησα ιστοσελίδα όνομα εκτροφείου ζήτησα...
βρήκες από εκτροφέα αν κατάλαβα καλά με 900 ευρώ??? μην τοπεις πουθενά.... όπως εσύ είπες οι εκτροφείς.... τα δίνουν από 1000 με 2000 ευρώ εκείνος πως θα σου το φέρει με 450?
να σου πώ εγώ...
θα το αγοράσει 100 ευρώ θα το πουλήσει στο πετσοπ 220 για να είναι καλυμένοι σε περίπτωση τυφου... άρα απώλειες ....
το κουταβι πρέπει να βγάλει και την εγγύηση και ένα μικρό κερδος....άρα τιμή πώλησης τουλάχιστον 450 με 500 ευρώ στο πετσοπ...
θα έχει την δική σου παραγγελία... και 'αλλες δέκα...
θα πρέπει να φέρει και για μερικα πετσοπ καταστματα που συνεργαζεται... άρα θα παει ουγγαρία σε παππυ μιλς1,2,3 τον αριθμό θα φορτώσει καμμια 50 -70ριά κουτάβια... σε ένα βαν παστωμένα σαν σαρδέλλες, και θα τα φερει με ελάχιστα μεταφορικά στην ελλάδα....
ενα δύο πιθανα να είναι άρρωστα από το παπυμιλς και να μην φαινεται ακόμα....
κατα την διαρκεια του ταξιδιού πιθανά να αρρωστησουν τα μισα ισως και περισσοτερα στο τελος καποια θα πεθανουν, δεν πειραζει παλι κερδος έχει 20 ευρω στο νεκρο κουταβι 120 σε καθε ζωντανό κουταβι...
από εκεί και πέρα καποια θα πανε μεχρι τα βαθεια γεραματα καποια θα βγαλουν επιληψίες, καποια δυσπλασιες καποια φοβικα, καποια.... καποια......
τετοιο σκυλί πιθανα να ειναι κι αυτό της φωτογραφίας, αλλά εγώ ρωτάω εσένα.... τετοιο κουταβι θέλεις??????
α... τζοκερ παίζεις?????
εγώ ναι και καθε φορα ελπιζω να κερδίσω.... παίζω και πονταρω όμως μόνο 10 ευρώ... και όχι με ζωές....