Η ζωη μας με τον Άξελ!

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
καλησπερα κ απο εμας!
καταρχας συγχαρητηρια για το φορουμ,πολυ κατατοπιστικο κ βοηθαει πραγματικα!
βρεθηκαμε κ εμεις το καλοκαιρι(ιουλιο)με ενα καταπληκτικο κουταβακι 3 μηνων,τον αξελ!τον βρηκαμε τυχαια απο γνωστο,που του φυγε η σκυλα(βελγικο ποιμενικο) κ ζευγαρωσε με τον γειτονα(γερμανικο ποιμενικο). Μεχρι 3 μηνων ,εμεινε με τη μανα του κ ετσι οταν ηρθε σ εμας δεν εκλαψε καν.εχει βγει εξαιρετικο σκυλακι,μεγαλωνει γρηγορα.τωρα ειναι 5,5 μηνων κ ειναι ηδη 25 κιλα ομορφιας!
μενει μεσα μαζι μας ολες τις ωρες,εκτος 8 με 2 που παω δουλεια κ μενει στο μεγαλο μπαλκονι με τα παιχνιδια του,τα κοκαλα του κ το σαλονι του μπαλκονιου να αραζει!
μεσα ειναι κυριος απο την αρχη που τον φεραμε!δεν ανεβαινει σε καναπεδες,κρεβατια κ ξερει να καθεται στο χαλακι του.
εχουμε ξεκινησει εδω κ ενα μηνα εκαιδευση στον τριαντη,οπου τα παει πολυ καλα!μας ειπε οτι ειναι πολυ συνεργασιμος κ βολικος σκυλακος.
μας αλλαξε ολη μας τη ζωη,μετα απο καποιες ατυχιες που ειχαμε,μας εδωσε ζωη!
οταν ειμαστε μαζι,με ακολουθει παντου μεσα στο σπιτι κ ξαπλωνει οπου στεκομαι.
δε γαβγιζει καθολου οταν ειμαστε μαζι,μονο το πρωι μας εχουν πει οι γειτονες,οταν τελειωνει το κονγκ του,γαβγιζει κανα μισαωρο κ μετα αρχιζει τα παιχνιδια κ τις ξαπλες!
δε χρησιμοποιησαμε καθολου κρειτ κ παρολα αυτα ειναι κυριος ολο το βραδυ.δε φευγει απο κοντα μου.

καλως σας βρηκαμε λοιπον!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ :)

Να το χαίρεστε το μαυράκι. Πολύ όμορφο!!!

Να πείτε στον γνωστό, να την προσέχει την σκύλα του. Δεν μας χρειάζονται νέες φουρνιές ημίαιμων κουταβιών. Δυστυχώς, έχουν κατακλύσει το σύμπαν και μόνο ένα πολύ μικροσκοπικό ποσοστό από αυτά, είναι τυχερά στην ζωούλα τους, σαν τον δικό σας :(

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
σας ευχαριστω!
του το ειχα πει εδω κ καιρο,αλλα δεν ακουσε δυστυχως.
εμεις θα τον στειρωσουμε τα χριστουγεννα.

mpoumpoulaoriginal

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
429
49
Βυρωνας
Να σου ζήσει ο μαυροκούταβος!
Αυτός ο γνωστός σου λες να είναι και δικός μου γνωστός;;; Γιατί πολλά κοινά έχει η ιστορία του ζευγαρώματος με ενός γνωστού μου.

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
καλημερα!!
Μεγαλωσε ο κουταβος μας κ θελω να μοιραστω μαζι σας το ποσο ευτυχισμενους μας κανει καθε μερα.δεν μπορουσα να διανοηθώ ποσο θα αλλαξει η ζωη μας με αυτο το πλασματακι.το δεσιμο ειναι απιστευτο και πραγματικα στα ματια μου ειναι το τελειο σκυλι.συντροφος στα δυσκολα,με το κεφαλακι του στα γονατα μου,απλα να με κοιταει,συντροφος στα παιχνιδια,στις βολτες,στις διακοπες.
Εχει ολοκληρωσει την εκπαιδευση του,η οποια μας βοηθησε πολυ(κυριως εμας βοηθησε δλδ) και τωρα μπορουμε να του εχουμε περισσοτερη εμπιστοσυνη.Δυστυχως αναγκαστηκαμε να του αλλαξουμε την ακανα σε προπλαν,γιατι εκανε συνεχως μαλακα κοπρανα κ πολλες φορες διαρροιες.
Ειναι ενας αγαθος σκυλακος,δεν εχει βγαλει φυλαξη ουτε για δειγμα μεχρι τωρα(αν κ ειναι νωρις ακομη,ειναι 11 μηνων),λατρευει τα παιδια(οσο πιο μικρα,τοσο μεγαλυτερο το κολλημα)κ αν τα δει να ξεφευγουν,τα μαντρωνει(ποιμενικος!).Εκει εννοειται οτι εχω τον νου μου συνεχεια.
Καθε απογευμα βγαινουμε στο παρκο για 2-3 ωρες και παιζει ελευθερος με αλλα 5-6 σκυλια κ γ αυτο μενει τοσο λυγεροκορμος ακομη.δραμι δεν βαζει πανω του!στα 32 κιλα παραμενει.
πολυ τον αγαπαμε!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Μπράβο σας παιδιά, να τον χαίρεστε και να μας λέτε πιο συχνά τα νέα του. Είναι κούκλος!
Κι επειδή συνέχεια αναφέρετε πολσο καλός σκύλος είναι, εκτος απολ την εκπαίδευση και τον σωστό τρόπο που τον προσεγγίζετε σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο που έμεινε με την μάνα του μέχρι τριών μηνών!

nikol_te

Well-Known Member
15 Μαϊου 2011
74
104
αυτο το λεω απο την πρωτη στιγμη!μας ηρθε πολυ ισορροπημενος απο την αρχη!